Απεργία σήμερα στα μέσα ενημέρωσης όλης της χώρας
08/04/2014 00:25
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Απεργία σήμερα στα μέσα ενημέρωσης όλης της χώρας

Οι συνεργαζόμενες Ενώσεις στο χώρο των ΜΜΕ πραγματοποιούν 24ωρη απεργία από τις 06.00 π.μ. της Τρίτης, 8 Απριλίου έως τις 06.00 π.μ. της Τετάρτης, 9 Απριλίου, σε όλη τη χώρα.

Οι συνεργαζόμενες Ενώσεις στο χώρο του Τύπου και των ΜΜΕ, στο πλαίσιο της 24ωρης πανελλαδικής πανεργατικής απεργίας της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ, πραγματοποιούν 24ωρη απεργία από τις 06.00 π.μ. της Τρίτης, 8 Απριλίου έως τις 06.00 π.μ. της Τετάρτης, 9 Απριλίου, σε όλη τη χώρα.

Το διεκδικητικό πλαίσιο αφορά:

Την υπογραφή νέων Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας που θα ισχύουν για όλους. Να πάρει πίσω η κυβέρνηση το νόμο για τις Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας , να επανέλθει η υποχρεωτικότητά τους. Να σταματήσει το άθλιο καθεστώς των ατομικών συμβάσεων και ο απαράδεκτος διαχωρισμός στους μισθούς των εργαζομένων με βάση την ηλικία. Να αυξηθούν τα επιδόματα ανεργίας. Να επιστραφούν τα αποθεματικά, που δημεύτηκαν μέσω PSI , στα ασφαλιστικά Ταμεία. Να μη θιγεί το δικαίωμα της απεργίας και η συνδικαλιστική δράση.

Επίσης οι δημοσιογράφοι διαμαρτύρονται για: την απελευθέρωση των ομαδικών απολύσεων σε ιδιωτικό και δημόσιο τομέα τη μείωση των ασφαλιστικών εισφορών τη μείωση επικουρικών συντάξεων την κατάργηση τριετιών την επέκταση του καθεστώτος ενοικίασης εργαζομένων Η απεργιακή συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί στις 12 το μεσημέρι της Τρίτης έξω από το κτήριο της ΕΣΗΕΑ.

ΣΧΟΛΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια στο άρθρο! Γράψτε το πρώτο σχόλιο!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.