07/01/2014 13:00
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Απίστευτη προχειρότητα στη «ΔΤ», ζητούνται ντοκιμαντέρ για την ελληνική προεδρία

Αργά το θυμήθηκε η «ΔΤ» του κύριου Παντελή Καψή ότι η δημόσια ραδιοτηλεόραση δεν έχει στο ντεπό της ντοκιμαντέρ για την ελληνική προεδρία. Ενώ σήμερα Τετάρτη ξεκινά ουσιαστικά η ελληνική προεδρία και υπάρχει άμεση ανάγκη τηλεοπτικής κάλυψης των θεμάτων που αφορούν στις σχέσεις της Ε.Ε. με την Ελλάδα, η «ΔΤ» και το υπουργείο Οικονομικών δημοσιεύει όψιμη προκήρυξη με αποδέκτες εταιρείες παραγωγής για  τηλεοπτικές παραγωγές που αφορούν στην Ελληνική Προεδρία!

Οι εταιρείες παραγωγής καλούνται με πρόσκληση της 23ης Δεκεμβρίου 2013 να υποβάλλουν τα τηλεοπτικά τους σενάρια ως τις 15 Ιανουαρίου για σειρές ντοκιμαντέρ. Το αξιοπερίεργο είναι ότι στην πρόσκληση ενδιαφέροντος δεν αναγράφεται προβλεπόμενο κονδύλι για τις αναθέσεις των τηλεοπτικών παραγωγών. Ζητείται από τους τηλεοπτικούς παραγωγούς να καταθέσουν φάκελο και με βεβαιώσεις να πιστοποιήσουν πως δεν έχουν κανενός είδους ασυμβίβαστα, δεν βρίσκονται σε πτώχευση και δεν έχουν καταδικαστεί, έχουν εκπληρώσει τις φορολογικές υποχρεώσεις τους και έχουν πληρώσει τους ασφαλιστικούς οργανισμούς.

Στην πρόκληση περιλαμβάνεται υπόδειγμα αίτησης των τηλεοπτικών παραγωγών στην οποία πρέπει να δηλωθεί ο αριθμός των επεισοδίων, η διάρκεια τους και η προϋπολογισμός ανά επεισόδιο. Η αξιολόγηση των προτάσεων που θα υποβληθούν ως τις 15 Ιανουαρίου θα γίνει από ειδική επιτροπή η οποία θα οριστεί από τον Γκίκα Μάναλη και θα πρέπει να παραδώσει την εισήγηση της ως τις 7 Φεβρουαρίου.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Eva avatar
  Eva 07/01/2014 13:27:40

  Γιατί σας κάνει εντύπωση?

 2. ΜΉΤΣΟΣ avatar
  ΜΉΤΣΟΣ 08/01/2014 01:05:34

  ΜΟΛΙΣ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΑΠΑΛΛΑΣΕΙ ΤΟΝ ΜΑΝΑΛΗ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΝΟΜΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΑΡΧΙΣΑΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ.

 3. Μαύρος avatar
  Μαύρος 08/01/2014 12:04:10

  Μήπως, λέω μήπως, η παραγγελία δεν αφορά την ΔΤ αλλά την ΝΕΡΙΤ που επισήμως ξεκινά τον Μάρτιο; Και την παράγγελνε ο Μάναλης σύμφωνα με την τροπολογία που ψηφίστηκε , επειδή η ΝΕΡΙΤ τώρα αποκτά τα σχετικά όργανα;

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.