27/11/2013 17:09
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Αναρμόδιος όποτε τον συμφέρει, ο Π.Καψής – δεν πληρώνονται οι αποζημιώσεις παρά το «κονδύλι Σταϊκούρα»

Νομικές διεξόδους επιχειρούν να βρουν οι δικηγόροι των πρώην εργαζομένων της ΕΡΤ για τη μη καταβολή των αποζημιώσεών τους. Θυμίζουμε ότι η κυβέρνηση κατέβαλε δύο δόσεις τον Ιουνίου, λίγο μετά το λουκέτο στην ΕΡΤ και τον Αύγουστο και εκ τότε δεν υπήρξε άλλη πληρωμή, αν και θα έπρεπε να είχαν μπει χρήματα στους λογαριασμούς των εργαζομένων τον Οκτώβριο και τώρα να έχει ξεκινήσει η διαδικασία για το Δεκέμβριο. Αντί αυτών, το μόνο που υπήρξε ήταν η έκδοση (7.11.2013) στη Διαύγεια της  απόφαση του Χρήστου Σταϊκούρα, ύψους 21,8 εκατ. ευρώ για τα ποσά που ήδη πληρώθηκαν.

Ως δικαιολογία για τη μή πληρωμή των δόσεων χρησιμοποιούνταν η αδυναμία πρόσβασης της κυβέρνησης στο κεντρικό κτίριο του Ραδιομεγάρου, στο οποίο βρίσκονταν οι εναπομείναντες εργαζόμενοι. “Δεν έχουμε πρόσβαση στους φακέλους των εργαζομένων” ήταν η μόνιμη απάντηση της ομάδας του Γκίκα Μάναλη. Πάντως κατά την προσφιλή του πρακτική, ο υφυπουργός για τη δημόσια ραδιοτηλεόραση, Π.Καψής, δηλώνει αναρμόδιος.

 

ΣΧΟΛΙΑ

  1. δημης avatar
    δημης 27/11/2013 20:01:24

    Aναρμόδιος όποτε τον συμφέρει, ο Π.Καψής – δεν πληρώνονται οι αποζημιώσεις παρά το «κονδύλι Σταϊκούρα»
    Ας είναι "καλά" αυτοί πουΤΟΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΑΝ.....

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.