
Αλάρμ στο Mega με τη σύλληψη του Πέτρου Κωστόπουλου
Συναγερμός έχει πέσει στο Mega μετά τη σύλληψη του Πέτρου Κωστόπουλου για χρέη προς το Δημόσιο, ο οποίος παρουσιάστηκε αυτοβούλως λίγο μετά τις 10 π.μ. στη ΓΑΔΑ. Δεν έφθαναν τα νούμερα της τηλεθέασης που υπολείπονται του ανταγωνισμού (Σκορδά, Λιάγκας) στον ΑΝΤ1 που έγινε η αιτία αποχώρησης του διευθυντή Προγράμματος του Mega, Πέτρου Μπούτου, ήρθε και η σύλληψη για να «δέσει» το γλυκό που αναγκάζεται να ετοιμάσει μόνη της στο στούντιο η συμβία του συλληφθέντος, Τζένη Μπαλατσινού στο «Πρωϊνό Mega”. Η Τζένη Μπαλατσινού μάλιστα σήμερα αναγκάστηκε να κάνει χιούμορ αναφέροντας πως μεταμόρφωσε τον Πέτρο Κωστόπουλο σε σκύλο και πως θα επανέλθει στις 31 Δεκεμβρίου! «Η αλήθεια είναι πως είχε κάποια επείγουσα δουλειά και πως μπορεί να μην προλάβει να έρθει καθόλου στη σημερινή εκπομπή…» είπε χαρακτηριστικά η σύζυγός του.
Κατά τη διάρκεια συζήτησης της ομάδας της εκπομπής για τα lifestyle θέματα, η Τζένη Μπαλατσινού ρωτάει: «Και ο Πέτρος τι λέει για όλα αυτά;» κι εκείνη τη στιγμή εμφανίστηκε στο πλατό μία κούκλα βιτρίνας, στην οποία είχαν βάλει κουστούμι, πουκάμισο και γραβάτα, ενώ στα χέρια της είχαν τοποθετήσει ένα κομμάτι χαρτόνι στο οποίο έγραψαν πάνω: «Όλοι κάνουν το κουνέλι».
Στη συνέχεια της εκπομπής, η Τζένη Μπαλατσινού θέλησε να κάνει κάποιες διευκρινίσεις, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Επειδή μου έρχονται διάφορα μηνύματα για διάφορες ανακρίβειες σε site. Ο Πέτρος σήμερα λείπει επειδή πρέπει να περάσει μια νομική διαδικασία. Πέρασε αυτοβούλως στο αστυνομικό τμήμα, είναι για μια υπόθεση για την πτώχευση της ΙΜΑΚΟ για πλημμέλημα, δεν είναι κάτι εξωφρενικό… Δεν έχει συλληφθεί».
Μέχρι το μεσημέρι πάντως o Πέτρος Κωστόπουλος αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του εισαγγελέα. Υπενθυμίζεται πως ο πρώην εκδότης είχε προβεί σε ρύθμιση με το Δημόσιο για τα χρέη μετά την πτώχευση της εταιρείας ΙΜΑΚΟ.
Υπενθυμίζεται ότι στις 11 Σεπτεμβρίου 2013, με απόφαση του Πτωχευτικού Δικαστηρίου Πειραιά, ο Πέτρος Κωστόπουλος, έπειτα από σχετική αίτηση που κατέθεσε ο πιστωτής του, κήρυξε πτώχευση. Ο Πέτρος Κωστόπουλος το 1995 ίδρυσε την εταιρεία «Imako Εκδοτική Α.Ε.», λανσάροντας αρχικά τα περιοδικά «Nitro» και «DownTown», και τον ραδιοφωνικό σταθμό Nitro Radio. Σήμερα η εταιρεία εκδίδει τα περιοδικά «Esquire», «InStyle», «OK!», «People», «Nitro» και «DownTown». Στην εκδοτική εταιρεία ανήκουν επιπλέον τρεις ραδιοφωνικοί σταθμοί (Nitro Radio, Sfera 102.2 και Derti 98.6).
Από το 2011 η «Ιmako» αδυνατούσε να εξυπηρετήσει τη μισθοδοσία των υπαλλήλων της, εργαζόμενοι της οποίας έμειναν για αρκετούς μήνες απλήρωτοι.
video platformvideo managementvideo solutionsvideo player
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ
ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .
Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.
Κάντε και καμμιά κατάσχεση. Όχι να τους δείνουν και δουλειά.
Οι εργαζόμενοι: απλήρωτοι.
Οι προμηθευτές: απλήρωτοι.
Οι πιστωτές: απλήρωτοι.
Αυτοί που χρωστάνε: ελεύθεροι κι ωραίοι και "φίρμες" στην τηλεόραση...
Πήρε δάνεια ο Κωστόπουλος για να αγοράζει μεταξωτά βρακιά, τα ξεπληρώνει ο ελληνικός λαός μέσω της αναδιάρθρωσης για να μην φαληρίσει η τράπεζα...
Και να πληρώνουμε και τον σωματοφύλακά του!!!!!
Συμπαρίσταμαι , νοερώς , στον πατέρα του lifestyle.
Πωπω αυτή είναι καταστροφή, να χρειαστεί να ζήσεις χωρίς το πρωϊνό μου με τον Κωστόπουλο.
Μην ψαρώνετε. Η σύλληψη συμπεριλαμβάνεται στα "100 πράγματα που πρέπει να κάνει ο άντρας (ο σωστός, ο πρόστυχος) πριν πεθάνει"
Αυτός ήταν ο πραγματικός λόγος της επίσκεψης Σαμαρά στο Βερολίνο. Η Μέρκελ απαίτησε να ρίξουνε τον Πετράν πίσω απ' τα σίδερα. Και η γερμανόδουλη κυβέρνηση φυσικά το έκανε. Άμα θες να βγει από τη φυλακή, κάνε ΚΛΙΚ στη σελίδα του ΦΒ, Λευτεριά Στον Πέτρο Τώρα
Και γιατί να αποτελεί σοβαρή είδηση το οτι ίσως συνελήφθη ο κ. Κωστόπουλος; Εχθές απ΄τον ...Ανατροπέα, μας πληροφόρησε πανηγυρίζοντας για τη μεγάλη του επιτυχία ο ειδικός επί των οικονομικών μας κ. Γιάννης , οτι έχουν ήδη φυλακωθεί χιλιάδες Έλληνες, εξ αιτίας της αδυναμίας τους να αποπληρώσουν (πολύ μικρότερα χρέη) προς το Δημόσιο! Πόση συγκίνηση ακόμη να αισθανθούμε, εξ΄αιτίας της απουσίας απ΄την οθόνη μας του αλαζόνα,επιζήμιου και αντιπαθέστατου κυρίου παρουσιαστή;
Στέρεψε πια η ανοχή μας, για όλους τους. ''Θύτες'' και ''θύματα'' συνέταιροι στον ίδιο θίασο των ατάλαντων διαφθορέων-παραπλανητών!
Μια πρόταση να κάνω προς το Διευθυντή των φυλακών;
αν γίνεται να βάλει τον Πέτρο στο ίδιο κελί με το Γιάννη το Λαγό που έχει μείνει μόνο του... το παλικάρι!
Καλύτερη διαφημιστική καμπάνια δεν γινόταν. Τώρα οι μετοχές του θα εκτοξευθούν.
M.O εγραψες....το αμεσως επομενο ειναι να πας με αντρα (που μπορει να το κανει στην φυλακη αν μεινει)
Πιοός εδήμων θα μας πληροφορήσει γιατί το απολειφάδι αυτό της καταστροφής γενεών Ελλήνων "ποζάρι" στα σκαλιά της Ευελπίδων με ... νερομπούκαλο αντί για χειροπέδες ;
Πόσο πιό επικίνδυνοι ησαν ο ανάπηρος Λαυρεντιάδης και αλλοι που απαθανατίσθηκαν σιδηροδέσμιοι ; Πόσο "εγκληματικές" φυσιογνωμίες εγιναν εν μια νυκτίι οι Χρυασαυγίτες, βουλευτές ως χθές στο "κοινοβούλιο" και τους περιήγαγαν σιδηροδέσμιους και με την ΕΚΑΜ τριγύρω ;
Υπάρχει δεδομένη διαδικασία, με κανόνες και πρωτόκολλα για τις μεταγωγές αυτού του είδους η γίνονται "κατά το δοκούν" της τηλεθεάσεως, των "ακρών" των κατηγορουμένων, του πολιτικού "timing" και αλλων εξωδικαστικών παραμέτρων ;
Ους έθρεψε το πασοκ ..............άντε και αργήσατε........ αυτά δεν είναι προιόντα εγκληματικής συμμορίας;
Προς ΘΕΟΥ!!!!!!!
Μέχρι εδώ οι συλλήψεις.....
ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΜΕ ΨΗΛΟΤΕΡΑ ,ΓΙΑ ΧΡΕΗ ,ΣΤΗΝ ΙΕΡΑΡΧΙΑ.......
Ἐκεῖνο τό σποτάκι-promo πρίν τήν ἔναρξη τῆς ἐκπομπῆς μέ τίς γυναῖκες πού οὔρλιαζαν,ἦταν προφητικό...
Ας κάνει την εκπομπή από τον Κορυδαλλό (μήπως τσιμπήσει και κανένα νουμεράκι στην τηλεθέαση).
Από προσκεκλημένους, δε, εκεί μέσα; Άλλο τίποτα... Όλο το αφάν γκατέ εντός είναι.
Το παίζετε μάγκες κύριοι και ειρωνεύεστε και σταυρώνετε τον Κωστόπουλο. Μήπως όμως ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ (γράφω "εσείς") δεν αγοράσατε το περιοδικάκι του;
Μήπως δεν λιγουρευτήκατε το life style και τα όμορφα γκομενάκια που σας πουλούσε;
Μη πείτε πως όχι.
Γιατί εσείς οι ίδιοι ψηφίζατε τόσα χρόνια τους πολιτικάντηδες του life style που στήριζε και ο Κωστόπουλος και που μας έριξαν στα βράχια.
Μη πείτε πως δεν τους ψηφίζατε, γιατί αλλιώς δεν εξηγείται πως τόσα χρόνια εκλεγόταν όλοι αυτοί. Εκτός και αν όλα αυτά τα χρόνια ψήφιζαν οι...Αρειανοί...
ΚΑΘΡΕΦΤΗΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ.
Ακόμη και λίγο πριν την κρίση, στα 2006, ναι πριν ξεκινήσει καν η κρίση του 2007 των ΗΠΑ, εσείς ΟΛΟΙ που τώρα ειρωνεύεστε τον Κωστόπουλο, είσαστε σε πάρτυ...πάνω στα μπαρ...και δεν ακούγατε.
ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ "ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΙ".
Τῶρα πού τό λές...,κάπου,σέ κάποιο πάρτυ σ' εἶχε πάρει καί σένα τό μάτι μου...
Οντως, διάβαζα τα περιοδικά του στο κουρείο. Εκείνο το edtorial "τον παίζω" είναι αξέχαστο.