06/11/2013 08:45
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Ακόμη δεν ξεκίνησε το Ε Channel και απειλεί με απολύσεις

Μόνο του προδίδεται το στενό περιβάλλον του επιχειρηματία Φίλιππου Βρυώνη ο οποίος κάνει χρήση κοινών στελεχών για τη διοίκηση του περιφερειακού Extra 3 και του πανελλαδικού E Channel, πρώην 902 TV της Ραδιοτηλεοπτικής Α.Ε. του ΚΚΕ. Ενώ η επιχείρηση “βρες τον ιδιοκτήτη του Ε Channel” θυμίζει επεισόδιο της ξένης σειρά “CSI”, το κανάλι αποφάσισε δύο μήνες μετά το επαναλανσάρισμά του να ενεργοποιήσει σύστημα παραγωγής οικονομιών κλίμακας και να έχει έτοιμο σχέδιο εκκένωσης της ιεραρχικής πυραμίδας από αρκετά στελέχη.

Βέβαια απολύσεις δεν έχουν γίνει αλλά όπως αναφέρουν άνθρωποι του περιβάλλοντος του φερόμενου ως μεγαλομετόχου Φ.Βρυώνη, εξαπολύονται απειλές για άμεσες απολύσεις εναντίον όσων επιδεικνύουν αδυναμία προσαρμοστικότητα στις διαταγές. Ήδη παραιτήθηκε ο αρχισυντάκτης, ∆ηµήτρης ∆εµεσούκας, ενώ η διοίκηση, για λόγους οικονομίας, αποφάσισε η πρωινή εκπομπή του Ν. Νικολόπουλου να είναι µαγνητοσκοπηµένη. Ενώ ο Σεραφείμ Φυντανίδης, μέλος του Δ.Σ. και υποτίθεται επικεφαλής του δημοσιογραφικού ψελλίζει κάτι για αναγκαιότητα διατήρησης της ψυχραιμίας, οι εντολές έρχονται ακόμη και από το Extra 3 το οποίο υποτίθεται ότι είναι υποδεέστερο από το πανελλαδικό Ε. Πολύ σύντομα θα σημειωθούν εξελίξεις.

 

ΣΧΟΛΙΑ

 1. endekaEL avatar
  endekaEL 06/11/2013 09:43:25

  Η Εκει
  η Εκει

 2. Nik avatar
  Nik 06/11/2013 16:29:42

  Ποιος θα περίμενε τέτοια συμμαχία! Οσοι ξέρουν άτομα θα καταλάβουν.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.