28/11/2013 20:36
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Αιφνίδια αποχώρηση Κουβουτσάκη από ΔΟΛ

Πάρτυ κάνουν αυτήν την ώρα οι εργαζόμενοι στον ΔΟΛ μετά την αιφνίδια παραίτηση Π.Κουβουτσάκη, ο οποίος εκτελούσε χρέη συμβούλου στη διοίκηση, και είχε εισηγηθεί το σχέδιο συρρίκνωσης, περικοπών και απολύσεων. Ο γκαλερίστας Π.Κουβουτσάκης φέρεται δυσαρεστημένος με την οικογένεια Ψυχάρη επειδή δεν έγινε άμεσα δεκτή η πρότασή του για απομάκρυνση μιας 20άδας εργαζομένων, η πλειονότητά των οποίων δημοσιογράφοι.

«Αποκάλυψη τώρα» για τις απολύσεις στον ΔΟΛ

Από τα τμήματα του ατελιέ και των τεχνικών έγινε η επανεκκίνηση του κύκλου των απολύσεων στον ΔΟΛ. Mέχρι στιγμής σήμερα έχουν ειδοποιηθεί να «περάσουν από το λογιστήριο» 4 εργαζόμενοι από τα «Νέα» και το «Βήμα». Αύριο θα συνεχιστούν οι απολύσεις στο εμπορικό τμήμα (marketing) και στους προγραμματιστές (τεχνική υπηρεσία). Στη συνέχεια και από Δευτέρα θα πραγματοποιηθούν άλλες 25 απολύσεις από το newsroom. Στόχος να ολοκληρωθεί ο κύκλος των απολύσεων που θα κορυφωθεί με 70-100 απομακρύνσεις ανάλογα με την οικονομία κλίμακας που θα παραχθεί.

Πάντως σήμερα άρχισε από την οικονομική υπηρεσία η τακτοποίηση οικονομικών εκκρεμοτήτων (καταβολή κυριακάτικων, σαββατιάτικων και επιδομάτων). Αιτία είναι ότι ξεκίνησε ο κύκλος της κατάθεσης αγωγών από δημοσιογράφους που αποχώρησαν προ δύο μηνών στο πλαίσιο του προγράμματος της υποτιθέμενης (αναγκαστικής) εθελουσίας εξόδου, με τη διοίκηση να μην έχει ακόμη τηρήσει τις υποσχέσεις της για τα extra bonus που θα κατέθετε, πέραν της νόμιμης αποζημίωσης.

ΣΧΟΛΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια στο άρθρο! Γράψτε το πρώτο σχόλιο!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.