Όταν ο Σταύρος Ψυχάρης παίζει σκάκι με τον εαυτό του
13/05/2014 09:32
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όταν ο Σταύρος Ψυχάρης παίζει σκάκι με τον εαυτό του

Νέο κύμα αποχωρήσεων σε υψηλό επίπεδο σηκώθηκε στη Μιχαλακοπούλου μετά την ανάληψη των καθηκόντων του Χρήστου Μεμή, διευθυντή της εφημερίδας «Τα Νέα», που εκτελεί χρέη υποδιευθυντή, ως Νο 2 μετά τον Σταύρο Ψυχάρη.

Χρειάστηκαν αρκετά «ρουά – ματ» από τον πρόεδρο για να βρεθεί ο διάδοχος της εφημερίδας που ακούει στο όνομα Δημήτρης Μητρόπουλος. Ο τελευταίος δεν είναι τυχαίος, ούτε και η επιλογή για την ανάδειξή του στην πρώτη θέση της ιεραρχίας της εφημερίδας.

Παράλληλα πρόταση τιμητικής αποστρατείας έκανε ο Σταύρος Ψυχάρης στον Νότη Παπαδόπουλο από τον οποίον ζητήθηκε να αναλάβει σύμβουλος έκδοσης στο «ΒΗΜΑ». Ο διευθυντής σύνταξης Στέφανος Τζανάκης παραμένει στη θέση του ενώ μόλις αποχώρησε, μετά από 18 χρόνια προσφοράς, ο Νίκος Γκουράρος, Διευθυντής Strategy, Operations and Business Development, Ψηφιακά Μέσα, Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη.

ΣΧΟΛΙΑ

  1. δημης avatar
    δημης 16/05/2014 19:29:24

    Και...ποιός από τους δύο χάνει;;;;;;

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.