17/01/2013 06:45
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα ανοικτά για τον ΔΟΛ μετά την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου

Όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά κρατά ο ΔΟΛ προς τους επενδυτές του για τις εξελίξεις αναφορικά με την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρείας με δημόσια προσφορά υπέρ των παλαιών μετόχων και την εισαγωγή των μετοχών στο Χρηματιστήριο Αθηνών που αποφάσισε η από 30 Νοεμβρίου 2012 Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της. Συγκεκριμένα, η Γενική Συνέλευση αποφάσισε, μεταξύ άλλων, την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου του ΔΟΛ κατά 7.003.125 ευρώ  με την έκδοση 23.343.750 νέων κοινών αΰλων ονομαστικών μετοχών ονομαστικής αξίας  10,30 ευρώ με καταβολή μετρητών και δικαίωμα προτίμησης υπέρ των παλαιών μετόχων με αναλογία 9 νέες μετοχές για κάθε τέσσερις. Σημειώνεται ότι το χρονοδιάγραμμα εφαρμογής των παραπάνω εξαρτάται από αστάθμητους παράγοντες και ενδέχεται να μεταβληθεί.

Για τη διαδικασία αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου και το χρονοδιάγραμμα υλοποίησής του, θα υπάρξουν σχετικές ανακοινώσεις ενημέρωσης του επενδυτικού κοινού. Οι μετοχές που θα εκδοθούν λόγω της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου με καταβολή μετρητών, θα αποτελέσουν αντικείμενο αίτησης εισαγωγής προς διαπραγμάτευση στην κατηγορία Επιτήρησης του Χ.Α..

 

Εκτός Δ.Σ. της Χ.Κ.Τεγόπουλος η μια κόρη του Κίτσου

 

Μετά το μετοχικό κεφάλαιο της Χ. Κ. ΤΕΓΟΠΟΥΛΟΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ Α.Ε. αλλάζει και η ανθρωπογεωγραφία του Δ.Σ. της εταιρείας από το οποίο αποχώρησε η μια από τις αδελφές Τεγοπούλου, η Ελένη καθώς και ο Χρήστος Ζερεφός τους οποίους αντικατέστησαν η Αδριανή Δήμητρα Ζαφειροπούλου Οικονομοπούλου και ο Φίλιππος Συρίγος.

Ως εκ τούτου η σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου διαμορφώνεται ως εξής :

1. Μαριάνθη Χρήστου Τεγοπούλου, Πρόεδρος και Διευθύνουσα Σύμβουλος του Διοικητικού Συμβουλίου, εκτελεστικό μέλος.

2. Αδριανή Δήμητρα Ζαφειροπούλου Οικονομοπούλου του Μιχαήλ, Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου, ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος.

3. Άγγελος Μαστοράκης του Εμμανουήλ, Σύμβουλος, μη εκτελεστικό μέλος.

4. Αλέξανδρος Παπαδόπουλος του Ναπολέοντος, Σύμβουλος, ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος.

5. Φίλιππος Συρίγος του Γεωργίου, Σύμβουλος, ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος.

ΣΧΟΛΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια στο άρθρο! Γράψτε το πρώτο σχόλιο!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.