Άφησε τον γάμο και πάει για πουρνάρια ο Πρετεντέρης
03/10/2014 17:14
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Άφησε τον γάμο και πάει για πουρνάρια ο Πρετεντέρης

Τι κι αν η κυβέρνηση θέτει στην κρίση της Βουλής τη βιωσιμότητά της και της χώρας; Τι κι αν ο ΣΥΡΙΖΑ επελαύνει με τις δημοσκοπήσεις που τον δείχνουν να ξεμακραίνει πέρα από την κόκκινη γραμμή; Τι κι αν το καζάνι της πολιτικής βράζει, οι συμμαχίες διαμορφώνονται, η ψήφος εμπιστοσύνης στη Βουλή είναι ένα θέμα που καίει 11 εκατ. Έλληνες;

Για το Mega και την μοναδική πολιτική εκπομπή της εβδομάδας, οι γρίφοι της Αμφίπολης και το μυστικό του τάφου είναι πολύ πιο σημαντικό θέμα, τόσο που αναγκάζουν τον Γιάννη Πρετεντέρη να ξεσπιτωθεί και να περιοδεύσει στη χώρα για το θέμα.

Βέβαια πληροφορηθήκαμε ότι σε κεντρική σύσκεψη της διεύθυνσης ενημέρωσης του καναλιού, αποφασίστηκε ότι πρέπει να τεθεί ένα θέμα που «πουλάει» και κυρίως να μην θιγούν άλλα που κάνουν «τζιζ» και χάσει περαιτέρω ο σταθμός λόγω της ασταθούς και όπου-φυσάει-ο-άνεμος πολιτικής του.

ΣΧΟΛΙΑ

  1. Kostas avatar
    Kostas 04/10/2014 21:42:03

    Πουρνάρια η Αμφίπολη; Συνεχίστε έτσι και λείαν συντόμως θα κυβερνήσουν οι ψευτοαριστεροί εθνομηδενιστές , με αξ. αντιπολίτευση τους ψευτοδεξιούς πατριδοκάπηλους.

  2. Thraphsorchis avatar
    Thraphsorchis 05/10/2014 09:31:58

    Ο σταθμός δε χάνει "λόγω της ασταθούς και όπου φυσάει ο άνεμος πολιτικής του", αλλά διότι υποστήριζε σθεναρά το μνημόνιο με επιχειρήματα που ξεπερνούσαν τη λογική και - κυρίως - την καθημερινότητα των ακροατών του.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.