Άσυλο δικηγόρων το Ραδιομέγαρο
06/03/2014 19:26
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Άσυλο δικηγόρων το Ραδιομέγαρο

Σε παράδεισο των κάθε λογής καριεριστών δικηγόρων μετατρέπεται η ΝΕΡΙΤ του κυρίου Παντελή Καψή

Σε παράδεισο των κάθε λογής καριεριστών δικηγόρων μετατρέπεται η ΝΕΡΙΤ του κυρίου Παντελή Καψή μέχρι τη σύσταση της αρμόδιας Διεύθυνσης Νομικών Υπηρεσιών. Με απόφαση του προέδρου Γιώργου Προκοπάκη η ΝΕΡΙΤ στο δρόμο που έχει χαράξει προσλαμβάνοντας σωρηδόν εξωτερικούς συνεργάτες για κάθε εξειδικευμένο ζήτημα της εταιρείας, ζητεί νομικές υπηρεσίες αντί 2.000 ευρώ τον μήνα.

Έτσι, μετά τις αναθέσεις υποθέσεων σε δικηγορικά γραφεία, η ΝΕΡΙΤ Α.Ε. με δύο νέες επιμέρους αποφάσεις της αναθέτει στη δικηγορική εταιρεία Μουσάς, με αμοιβή 2.000 ευρώ τον μήνα χωρίς τον ΦΠΑ, για 60 ώρες απασχόλησης, την παροχή νομικών υπηρεσιών που σχετίζονται με την EBU, τον χειρισμό θεμάτων ανταγωνισμού, εμπορικού δικαίου και νομικών διεθνών συμβάσεων.

Επίσης, ανατίθεται στον δικηγόρο Ν. Κουλούρη η παροχή νομικών υπηρεσιών για τη σύνταξη γνωμοδοτήσεων, τη δικαστική εκπροσώπηση, τη νομική επιμέλεια διαδικασίας αδειοδότησης κεραιοσυστημάτων, με αμοιβή 2.000 ευρώ τον μήνα πλέον ΦΠΑ, για 60 ώρες απασχόλησης. Η διάρκεια των δύο συμβάσεων είναι οκτάμηνη, μέχρι τον Οκτώβριο του 2014.

Εν τω μεταξύ η διάδοχος του Γκίκα Μάναλη, κυρία Αφροδίτη Γουγά ειδική διαχειρίστρια, ανέθεσε τον καθαρισμό του Ραδιομεγάρου, της Κατεχάκη και του κτιρίου στη Ρηγίλλης σε συνεργείο καθαρισμού με σύμβαση πέντε μηνών! Η ΔΤ ζήτησε ακόμη την προμήθεια λάπτοπ, τα οποία θα παράσχει η εταιρεία Byte ABEE, αντί 32.761 ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια στο άρθρο! Γράψτε το πρώτο σχόλιο!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.