29/11/2013 10:50
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Άλλος ένας «πτωχός» των media – ήταν και πρόεδρος των εκδοτών

Στην υποβολή αίτησης πτώχευσης εναντίον του εκδοτικού ομίλου Καλοφωλιά που μεταξύ άλλων εκδίδει την εφημερίδα "Εξπρές" υπέβαλε σήμερα σημαντικός αριθμός εργαζομένων. Η αίτηση υπεβλήθη καθώς οι οφειλές προς το προσωπικό του ομίλου δεν φαίνεται να έχουν προηγούμενο καθώς στην καλύτερη των περιπτώσεων φαίνεται να υπερβαίνουν τη μισθοδοσία ενός έτους.
 Αξίζει να σημειωθεί ότι παρά τις υποσχέσεις της ιδιοκτησίας η εταιρία συνεχίζει να μην εκπληρώνει τις υποχρεώσεις όχι μόνο προς τους εργαζόμενους αλλά και προς τρίτους. Είναι χαρακτηριστικό ότι οι οφειλές προς τα ασφαλιστικά ταμεία υπερβαίνουν τα 8 εκ Ευρώ ενώ ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες κάνουν λόγο και για σημαντικής έκτασης οφειλές προς το δημόσιο οι οποίες πάντως δεν φαίνεται να έχουν ενεργοποιήσει τις φορολογικές αρχές.
Η κατάσταση περιπλέκεται ακόμα περισσότερο αν ληφθεί υπό όψιν ότι η εταιρία έλαβε ετεροχρονισμένα από Ευρωπαϊκά Κονδύλια χρήματα για επενδύσεις που είχε πραγματοποιήσει για δημιουργία εκτυπωτικής μονάδας. Καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν ότι ήδη υπάρχουν καταδικαστικές αποφάσεις για οφειλές προς Ταμεία εναντίον των δύο υπευθύνων της εταιρίας κατά το νόμο Δημητρίου Καλοφωλιά και Γεωργίου Καλοφωλιά.

ΣΧΟΛΙΑ

  1. Magganas avatar
    Magganas 29/11/2013 15:30:06

    Τα λεφτά που δόθησαν για επένδυση, τί απέγιναν;;;
    Τι είδους επένδυση έκαναν με αυτά οι Καλοφωλιάδες;;;

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.