Το μέγεθος μετράει για 8 στους 10 Έλληνες
27/06/2016 22:08
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το μέγεθος μετράει για 8 στους 10 Έλληνες

Μια νέα e-μελέτη επιβεβαιώνει τον πιο διαδεδομένο «αστικό μύθο» σχετικά με το σεξ, δηλαδή πως το… μέγεθος τελικώς είναι αυτό που μετράει στην σεξουαλική απόλαυση και διαχωρίζει τον καλό από τον μέτριο εραστή! Με την ολοκλήρωσή της, η πολυετής διαδικτυακή μελέτη του Ανδρολογικού Ινστιτούτου Αθηνών σε 3.000 άνδρες και γυναίκες φανερώνει πως το συντριπτικό 80% των συμμετεχόντων θεωρεί πως το μέγεθος και όχι η τεχνική παίζει καταλυτικό ρόλο στην σεξουαλική απόδοση και συνεπώς καθιστά τον Έλληνα παραδοσιακό Greek lover!

«Τα ευρήματα δείχνουν επίσης πως άνδρες και γυναίκες έχουν λανθασμένη άποψη σχετικά με το ποιο είναι το…ικανοποιητικό μέγεθος αφού απαντούν ότι τα 17 εκατοστά αποτελούν φυσιολογικό μέσο όρο ενώ στην πραγματικότητα, από ιατρικής πλευράς είναι τα 13 εκατοστά. Αυτές οι διαφορές στα εκατοστά εκτοξεύουν το άγχος της επίδοσης αφού, όπως ομολόγησαν οι άνδρες που πήραν μέρος στη μελέτη, ανεξάρτητα από την απόδοσή τους στο σεξ, μέσα τους ένιωθαν τον φόβο της απόρριψης. Οι περισσότεροι δεν είχαν προβλήματα στύσης, παρόλα αυτά, στην προσπάθεια να πάνε με τη νέα τους σχέση είχαν πρόβλημα αυτοπεποίθησης, ενώ οι παντρεμένοι βασανίζονται από ενδόμυχους φόβους πως οι γυναίκες τους, τους υποτιμούν επειδή δεν είναι προικισμένοι» επισημαίνει ο πρόεδρος του Ανδρολογικού Ινστιτούτου, Δρ. Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης.

Ο ειδικός προσθέτει ότι στην διαιώνιση της λανθασμένης άποψης σχετικά με το ποιο μέγεθος είναι ικανοποιητικό, έχουν συμβάλλει οι ταινίες πορνό, των οποίων οι πρωταγωνιστές δεν ανήκουν σε καμία περίπτωση στον κλασικό μέσο όρο! Για την αντιμετώπιση αυτών των ανησυχιών το Ανδρολογικό Ινστιτούτο ξεκινά τη λειτουργία ειδικού τμήματος σεξουαλικής συμβουλευτικής.

eleftherostypos.gr