Στις 6 Ιουλίου το 3ο Music dream festival για τα παιδικά Χωριά SOS
10/06/2016 14:34
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Στις 6 Ιουλίου το 3ο Music dream festival για τα παιδικά Χωριά SOS

Το 3ο Music Dream Festivalθα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 6 Ιουλίου 2016 στο Άλσος Περιστερίου, με ώρα έναρξης 20:30. Πρόκειται για μια διοργάνωση του Μουσικού Εργαστηρίου «Οδός Ονείρων» του Μαέστρου κ. Γιάννη Γαβρά, για δεύτερη χρονιά σε συνεργασία με τον κοινωνικοπολιτικό διαδικτυακό ιστότοπο «Με άλλα Μάτια» ( http://meallamatia.blogspot.com ) του Δικηγόρου και Επικεφαλής της Νεολαίας του Πανελληνίου Συνδέσμου Τυφλών κ. Βαγγέλη Αυγουλά, που φέτος έχει στόχο τη στήριξη και προώθηση του έργου του Διεθνούς Οργανισμού «Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος».

Το Music Dream Festival είναι ένας ετήσιος, σύγχρονος πολιτιστικός θεσμός που μετρά πλέον χιλιάδες φίλους και χαίρει εκτίμησης τόσο για την αισθητική του όσο και για την καλλιτεχνική του αρτιότητα. Διοργανώνεται από το μουσικό εργαστήρι «Η Οδός Ονείρων» του καθηγητή και μαέστρου κ. Γιάννη Γαβρά. Σκοπός αυτής της διοργάνωσης είναι να προκληθεί το ενδιαφέρον και η ευαισθησία των συμπολιτών μας για τις προσπάθειες ποιοτικής αναβάθμισης των συνθηκών ζωής παιδιών που χρήζουν κοινωνικής αρωγής, προστασίας και φροντίδας. Όλη η παραγωγή, από την αρχή ως το τέλος, στηρίζεται πάντα στην εθελοντική δράση των φίλων του μουσικού εργαστηριού «Η Οδός Ονείρων» και της Ορχήστρας των Ονείρων.

Πολύ σημαντική επίσης είναι η βοήθεια και η στήριξη που υπάρχει πάντα από τους φίλους της μουσικής (επαγγελματίες και μη) και από τους συνανθρώπους μας που πιστεύουν ότι με την στήριξη και την αλληλεγγύη στα παιδιά, χτίζουμε ένα καλύτερο αύριο γι' αυτά. Η είσοδος στο Music Dream Festival είναι εξ αρχής ελεύθερη θέλοντας να δείξουμε και να διαδώσουμε την έννοια του εθελοντισμού με σύνθημα μας «μια συναυλία από τα παιδιά για τα ΠΑΙΔΙΑ».

Όσοι θα παρακολουθήσουν το φετινό, 3ο Music Dream Festival, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα μουσικό ταξίδι αφιερωμένο στις διαχρονικής καλλιτεχνικής αξίας δημιουργίες του κ. Μίμη Πλέσσααπό την «Ορχήστρα Των Ονείρων» του Μαέστρου κ. Γιάννη Γαβράκαι την Παιδική Χορωδία της Ορχήστρας, καθώς και από τους ερμηνευτές Ρίτα Αντωνοπούλου, Άκη Δείξιμο, Μάγδα Βαρούχα, Γιώργο Βαρούχα, Ραφαέλα Πασβούρη, Θοδωρή Κυριακόπουλο, καθώς και από το 12χρονο Γιάννη Πολονύφηπου διαβάζει τις νότες με τα μάτια της ψυχής! Τα τραγούδια θα είναι διασκευασμένα και ενορχηστρωμένα από τον κ. Γαβρά, πάντα με προσέγγιση που δείχνει σεβασμό στις αρχικές δημιουργίες. Παρουσιαστής της βραδιάς θα είναι ο Δημοσιογράφος κ. Δημήτρης Κωνσταντάρας. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη, ενώ στο χώρο θα συγκεντρώνονται τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για τα Παιδικά Χωριά SOS, από όσους συμπολίτες μας έχουν τη δυνατότητα.

Εθελοντικά θα βοηθήσουν στη διεξαγωγή της εκδήλωσης και γονείς από το Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Περιστερίου. Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Περιστερίου με πρωτοβουλία του Δημάρχου της πόλης κ. Ανδρέα Παχατουρίδη!

Δείτε τι έγινε πέρυσι στο 2ο Music Dream Festival:

https://www.youtube.com/watch?v=_eaGWW8sDlk

Πληροφορίες: Μουσικό Εργαστήρι «Οδός Ονείρων» του κ. Γιάννη Γαβρά

Τηλ. 210-2613589 / 6945955209

http:/ / theorchestraofdreams.blogspot.gr/

[email protected]

Πριάμου 135, Ίλιον

Τηλ. 210-2613589 / 6945955209

http://theorchestraofdreams.blogspot.gr/

[email protected]

Στις 6 Ιουλίου το 3ο Music dream festival για τα παιδικά Χωριά SOS 219771 photo