15/10/2009 23:27
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

O «φιρφιρίκος» Arnold SchwarzeneggerΟ μποντιμπιλντεράς και πρώην ηθοποιός κυβερνήτης της Καλιφόρνια Arnold Schwarzenegger, το «απόλυτο αρσενικό», θα ήταν απλά ένας αδύναμος θηλυπρεπής «φλούφλης», που οποιαδήποτε γυναίκα θα μπορούσε να τον δείρει,  αν βέβαια τον κρίνουμε με τα πρότυπα που ίσχυαν για τους ανθρώπους Neanderthal. Έτσι ισχυρίζεται ο ανθρωπολόγος Peter McAllister στο βιβλίο του Manthropology: The Science of the Inadequate Modern Male. Ο συγγραφέας ισχυρίζεται πως οι σύγχρονοι άνδρες είναι και οι χειρότεροι στην ανθρώπινη ιστορία, τουλάχιστον όσο αφορά στη σωματική τους δύναμη και ικανότητα. «Οι ιθαγενείς της Αυστραλίας ήταν ταχύτεροι, οι Neanderthal ήταν πιο ρωμαλέοι, και οι ρωμαίοι λεγεωνάριοι μπορούσαν να τρέχουν το αντίστοιχο μιας  σημερινής μαραθώνιας διαδρομής κάθε μέρα…», λέει. «Οι άνθρωποι τότε ήταν πιο δυναμικοί», γράφει ο McAllister, αν και συμπληρώνει πως: «δεν ήταν τόσο ωραίοι όσον αφορά στα σημερινά κριτήρια που θέτουν οι γυναίκες…και δεν επιθυμούμε σε καμία περίπτωση να επανέλθουμε στη σκληρότητα που χαρακτήριζε εκείνες τις εποχές».

Reuters

ΣΧΟΛΙΑ

  1. Strange Attractor avatar
    Strange Attractor 16/10/2009 17:30:40

    Θα τον πλακώσει άνετα στις φάπες ο πόντιος νεάντερδαλ Ψωμιάδης τον φιρφιρίκο Άρνυ. Άλλωστε οι πόντιοι οδηγούν πόντιακ όχι χάμερ.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.