21/10/2009 12:14
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

O Τζιμ Κοζόνης υποψήφιος για την ΠΑΕ ΑΕΚ

Το όνομα του Τζιμ Κοζόνη φέρεται να είναι εκείνο που κρύβεται πίσω από τον υποψήφιο επενδυτή-αγοραστή του πλειοψηφικού πακέτου της ΑΕΚ, όπως έγινε γνωστό από όσα έφερε στην επιφάνεια δημοσίευμα της εφημερίδας «Η ΕΞΕΔΡΑ».

 Το εν λόγω δημοσίευμα αναφέρει πως την Τρίτη (20/10) έγινε γεύμα γνωριμίας μεταξύ του προέδρου Νίκου Θανόπουλου και του οικονομικού διευθυντή της ΠΑΕ Μιχάλη Δημαράκη, με τον ελληνοαμερικανό επιχειρηματία.

Από το Σικάγο επέμεναν ότι αυτός ο μπίζνεσμαν είναι ο Τζιμ Κοζόνης, πρόεδρος της κατασκευαστικής εταιρείας «Delko Construction», η οποία έχει κατασκευάσει περισσότερα από 120 κτίρια στην αμερικανική πόλη.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως μαζί με τον Κοζόνη είναι ακόμα δύο ξένοι ισχυροί επιχειρηματίες και πως το συγκεκριμένο κονσόρτσιουμ προτίθεται να επενδύσει κοντά στα 30 εκατ. ευρώ στην ΑΕΚ, μέσω αύξησης μετοχικού κεφαλαίου.

Πάντως σε δηλώσεις του που έκανε στην εφημερίδα, ο ελληνοαμερικανός επιχειρηματίας αρνήθηκε ότι έχει σχέση με την υπόθεση, λέγοντας: «Δεν μπορώ να πω κάτι, γιατί δεν γνωρίζω τίποτα».

Οταν ρωτήθηκε για το αν πράγματι ενδιαφέρεται να επενδύσει στην ΠΑΕ ΑΕΚ είπε: «Οχι. Ωστόσο, αν θέλετε να μάθω κάτι για τους ανθρώπους της ΑΕΚ που βρίσκονται εδώ, μπορώ να το κάνω. Δεν μπορώ να πω κάτι άλλο, όμως. Σας ευχαριστώ...».

Τώρα το αν υπάρχει όντως θέμα ή απλά ήταν μια φήμη χωρίς υπόσταση θα αποδειχθεί μέσα στις επόμενες ώρες...

ΣΧΟΛΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια στο άρθρο! Γράψτε το πρώτο σχόλιο!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.