27/02/2010 12:21
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Nέες συζητήσεις Κόκκαλη-Λαυρεντιάδη

Το τελευταίο διάστημα φαίνεται ότι υπάρχουν συζητήσεις ανάμεσα στον Σωκράτη Κόκκαλη και τον Λαυρέντη Λαυρεντιάδη για τη συμμετοχή του δεύτερου στην ΠΑΕ Ολυμπιακός αποκτώντας ένα μεγάλο μερίδιο μετοχών. Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «ΦΩΣ», η κουβέντα των δύο ανδρών έχει ξεκινήσει από το αδιάθετο κομμάτι των 10 εκατ. ευρώ της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου των Πειραιωτών (από τα 26 εκατ. ευρώ που είναι η αύξηση).

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της εφημερίδας, υπάρχει μία συζήτηση να το καλύψει και αυτό ο κ. Λαυρεντιάδης, ανεβάζοντας (ουσιαστικά διπλασιάζοντας) το ποσοστό του στο μετοχικό κεφάλαιο στο 20%, αφού τώρα είναι 10%. Ο 37χρονος επιχειρηματίας φέρεται να επιθυμεί να έχει σε συνιδιοκτησία την ΠΑΕ με τον κ. Κόκκαλη, ο οποίος δεν εμφανίζεται αρνητικός στο συγκεκριμένο ενδεχόμενο (του 45%-45%),

Βάσει της υπάρχουσας συμφωνίας με την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου ο κ. Λαυρεντιάδης για να αποκτήσει το 45% πρέπει να καταβάλει ένα ποσό της τάξεως των 45 εκατ. ευρώ. Οι όποιες εξελίξεις αναμένονται μέσα στην άνοιξη. Να σημειωθεί ότι ο 37χρονος επιχειρηματίας έχει ήδη στην κατοχή του το 50% του «Καραϊσκάκη» και δεν αποκλείεται να ακολουθήσει το ίδιο μοντέλο στην ΠΑΕ.

ΣΧΟΛΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια στο άρθρο! Γράψτε το πρώτο σχόλιο!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.