Ο σκηνοθέτης Τάσος Μπουλμέτης με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του ΟΠΑΠ Ντάμιαν Κόουπ
Ο σκηνοθέτης Τάσος Μπουλμέτης με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του ΟΠΑΠ Ντάμιαν Κόουπ
17/01/2018 16:50
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Η λαμπερή avant premiere του «1968» - Ο ΟΠΑΠ Μεγάλος Χορηγός της ταινίας για τη «χρυσή» νίκη της ΑΕΚ

Η μεγαλειώδης μπασκετική επιτυχία της ΑΕΚ επί της Σλάβια Πράγας το 1968 αναβιώνει στη μεγάλη οθόνη, με τη στήριξη του ΟΠΑΠ.H νίκη της «βασίλισσας», που αποτέλεσε σταθμό στην ελληνική αθλητική ιστορία, μεταφέρεται στις κινηματογραφικές αίθουσες από τις 25 Ιανουαρίου 2018, με αφορμή τα πενήντα χρόνια από την κατάκτηση του Κυπέλλου Κυπελλούχων Ευρώπης.

Οι θεατές, μέσα από την ταινία «1968» του σκηνοθέτη Τάσου Μπουλμέτη, θα έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν το συναρπαστικό παρασκήνιο πίσω από το άπιαστο όνειρο που έγινε πραγματικότητα.

Η λαμπερή avant premiere του «1968» - Ο ΟΠΑΠ Μεγάλος Χορηγός της ταινίας για τη «χρυσή» νίκη της ΑΕΚ 277150 photo
Ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΑΕΚ Μάκης Αγγελόπουλος και ο σκηνοθέτης Τάσος Μπουλμέτης μαζί με τον προπονητή της ΑΕΚ 1968, Νίκο Μήλα, παλαίμαχους παίκτες της ομάδας και τον βετεράνο δημοσιογράφο Βασίλη Γεωργίου

Η avant premiere της ταινίας, που έχει Μεγάλο Χορηγό τον ΟΠΑΠ, πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2018, στο θέατρο «Παλλάς». Στη λαμπερή πρεμιέρα παραβρέθηκαν οι συντελεστές της ταινίας, παίκτες και διοίκηση της ΑΕΚ, μέλη της διοικητικής ομάδας του ΟΠΑΠ, παίκτες των ομάδων ΑΕΚ 1968 και Σλάβια Πράγας 1968, αθλητές και παράγοντες του αθλητισμού, εκπρόσωποι του επιχειρηματικού και καλλιτεχνικού κόσμου και της πολιτικής.