Ερωτικό κυνήγι με  «ημι-πορνογραφικά» ελληνικά αγγεία στο Βρετανικό Μουσείο
06/06/2017 10:16
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Ερωτικό κυνήγι με «ημι-πορνογραφικά» ελληνικά αγγεία στο Βρετανικό Μουσείο

Ένα "ερωτικό κυνήγι" αυστηρώς για τους "άνω των 18 ετών", με επίκεντρο τα ελληνικά εκθέματα, θα διοργανωθεί στο Βρετανικό Μουσείο. Σύμφωνα με την "Daily Mail", την εκδήλωση διοργανώνει η Treasure Hunt At The Museum (THATmuse) η οποία καλεί τους επισκέπτες να ψάξουν για τους "σκανδαλιάριδες Ερωτιδείς" και να βρουν τρόπους να συλλάβουν "την ομορφιά της Αφροδίτης".

Οι διαδραστικές περιηγήσεις, που παρουσιάζονται στο κοινό σαν "ερωτικό κυνήγι" απευθύνονται "σε ανθρώπους με χιούμορ" που θέλουν να ανακαλύψουν τους πιο... "άτακτους θησαυρούς" του Μουσείου! Οι διοργανωτές, μάλιστα, αναφέρουν ότι ετοιμάζονται και για... μπάτσελορ πάρτι καθώς θεωρούν ότι πολλοί μέλλοντες γαμπροί και μέλλουσες νύφες θα θελήσουν να κάνουν κάτι διαφορετικό και θα επιλέξουν μια περιήγηση στα συγκεκριμένα εκθέματα του Μουσείου.

Στις ιδιαίτερες ξεναγήσεις αυτές, οι διοργανωτές θα καλούν τους επισκέπτες να ανακαλύψουν την πιο προκλητική, πρόστυχη πλευρά των εκθεμάτων του φημισμένου Μουσείου. Συγκεκριμένα, οι διοργανωτές αναφέρουν ότι θα υπάρξουν πολλές ευκαιρίες για πονηρά γέλια με τα "ημι-πορνογραφικά ελληνικά κεραμικά του 5ου αιώνα" αλλά και να "χαζέψουν τον τεράστιο φαλλό του Πρίαπου".

Η διαφορετική αυτή ξενάγηση δεν θα γίνεται μεταμεσονύκτιες ώρες, αλλά κανονικά, τις ώρες λειτουργίας του Μουσείου και οι επισκέπτες θα καλούνται να συμμετάσχουν στο κυνήγι σε μικρά γκρουπ από τις 16 Ιουνίου. Όπως γράφει η πρόσκληση του Love Hunt: "Κατά τη διάρκειας της επίσκεψης θα παίξετε στο μουσείο, βρίσκοντας θησαυρούς, φωτογραφίζοντάς τους και μαθαίνοντας για την ιστορία των έργων τέχνης".

dailymail.co.uk