09/03/2010 00:04
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

E-book reader, τώρα και με άρωμα βιβλίου!

Η κυκλοφορία των e-book reader έδωσε άλλη διάσταση στην έννοια της ανάγνωσης βιβλίων, αφού προσφέρει πρόσβαση σε αμέτρητους τίτλους (πολλοί από αυτούς δυσεύρετοι) με χαμηλό κόστος και χωρίς να επιβαρύνει το περιβάλλον. Οι φανατικοί αναγνώστες όμως δεν τα έχουν υποδεχθεί με τον καλύτερο τρόπο, αφού μεταξύ άλλων τους στερεί το άρωμα του τυπωμένου χαρτιού.

Τη λύση σε αυτό το πρόβλημα ήρθε να δώσει ένα προϊόν σε μορφή σπρέι, που ανέπτυξε η μολδαβική εταιρία Duro Sport Electronics Corporation, το οποίο υποκαθιστά τη μυρωδιά του χαρτιού σε πέντε μάλιστα διαφορετικές εκδοχές: α) άρωμα νέου βιβλίου, β) κλασικό άρωμα (μιμείται ένα παλιό βιβλίο όπως των παλαιοβιβλιοπωλείων), γ) άρωμα ρομαντικών αισθημάτων (ιδανικό για γυναίκες με ρομαντική διάθεση, δ) πικάντικο άρωμα (παραπέμπει στη μυρωδιά ενός απολαυστικού πρωινού) και ε) άρωμα μουχλιασμένου βιβλίου (μοιάζει με βιβλία που ανακαλύπτει κανείς στη βιβλιοθήκη της γιαγιάς του).

Θ.

ΣΧΟΛΙΑ

  1. Swell avatar
    Swell 09/03/2010 17:00:53

    Αντε να δούμε και DVD players με άρωμα. Σαμπάνιας ας πούμε.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.