17/02/2010 00:30
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

ChatRoulette, ο διάδοχος του facebook, ήρθε από τη Ρωσία

H διαδικτυακή επανάσταση αποτελεί πραγματικότητα εδώ και αρκετά χρόνια. Αυτοί που μπόρεσαν να «καβαλήσουν το κύμα» και να εκμεταλλευτούν τις δυνατότητες που παρέχει το διαδίκτυο, απολαμβάνουν ήδη τους «καρπούς» της επιτυχίας. Γνώσεις, δεξιότητες, συγκυρίες, τύχη και διορατικότητα, αποτελούν τα βασικά συστατικά στοιχεία που μπορούν να μετατρέψουν μια πολύ απλή ιδέα σε ένα άκρως επιτυχημένο διαδικτυακό παιχνίδι, μια απόλυτα εθιστική πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης ή  μια πρωτοποριακή και πρωτότυπη εφαρμογή. Τα περισσότερα από αυτά φαίνεται πως διαθέτει ο 17χρονος Ρώσος μαθητής Andrey Ternovskiy…

Ο εν λόγω νεαρός, έδωσε μια νέα διάσταση σε αυτό που όλοι μας –λίγο έως πολύ- γνωρίζουμε ως διαδικτυακό chatting. Το δημιούργημά του το ονομάτισε ChatRoulette, το οποίο δίνει τη δυνατότητα σε χρήστες που διαθέτουν web camera και είναι εντελώς άγνωστοι μεταξύ τους, να συνδέονται, να ανταλλάσσουν απόψεις, να φλερτάρουν και γενικότερα να κάνουν ότι επιθυμούν.

H  χρήση του είναι απλή, μιας και με το που συνδέεται κανείς στο ChatRoulette, εμφανίζονται στην οθόνη του άλλοι χρήστες, με τους οποίους μπορεί να προχωρήσει σε επικοινωνία ή ακόμα και να τους απορρίψει.

Η επιτυχία του site είναι τεράστια. Τον Δεκέμβρη τα μέλη του δεν ξεπερνούσαν τα 300, στις αρχές Φεβρουαρίου εκτοξεύτηκαν στις 10.000, ενώ σήμερα αριθμεί περί τους 20.000 χρήστες.

Ο 17χρονος Ρώσος, δεν περίμενε πως αυτό που ξεκίνησε για να διευκολύνει την επικοινωνία με τους φίλους του, θα είχε τέτοια απήχηση. Μάλλον θα πρέπει σιγά -σιγά να προετοιμάζει εαυτόν για εισαγωγή στο πάνθεον τον μεγάλων δημιουργών του διαδικτύου. Ο Mark Zuckerberg τον περιμένει…

Πηγή  “The First Post

ΣΧΟΛΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια στο άρθρο! Γράψτε το πρώτο σχόλιο!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.