10/03/2010 14:47
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Bazaar Αγάπης για Ιδρύματα με παιδιά

Η Marfin Egnatia Bank, σε συνεργασία με το Ίδρυμα Marfin και με την υποστήριξη των εταιρειών του Ομίλου Marfin Investment Group, στο πλαίσιο του Μαραθωνίου Αγάπης για το Παιδί και με αφορμή τις εορταστικές ημέρες του Πάσχα, διοργανώνουν ένα μεγάλο Bazaar Αγάπης για Ιδρύματα με παιδιά που έχουν την ανάγκη μας, το οποίο θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 15 Μαρτίου από τις 9:00 έως τις 18:00 και την Τρίτη 16 Μαρτίου από τις 9:00 έως τις 20:00, στην αίθουσα του Αττικό Μετρό στην Πλατεία Συντάγματος.

     Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, τα Ιδρύματα που θα φιλοξενηθούν στο Βazaar θα εκθέσουν και παράλληλα θα διαθέσουν τις δημιουργίες και κατασκευές των παιδιών- λαμπάδες, πασχαλινά είδη, πίνακες ζωγραφικής, μεταξοτυπίες, κεριά, διακοσμητικά, είδη ζαχαροπλαστικής και αρτοποιίας, κοσμήματα, είδη ανθοκομίας-. Επίσης, θα παρέχουν πληροφορίες για τις ενέργειες και δράσεις τους.

     Στόχος του Bazaar είναι η στήριξη των Ιδρυμάτων, αφού τους δίνει τη δυνατότητα να συγκεντρώσουν έσοδα για τις ανάγκες τους, να προβληθούν στο κοινό, καθώς και να ενημερώσουν τον κόσμο για τις ενέργειες και δράσεις τους. 

   Φιλοξενούν και στηρίζουν τα Ιδρύματα, Το Ίδρυμα Marfin, με κεντρικό περίπτερο, η Marfin Egnatia Bank, καθώς και οι εταιρείες του Ομίλου MIG, Vivartia, Olympic, ΟΜΙΛΟΣ ΥΓΕΙΑ, Attica Group, Singular Logic.

ΣΧΟΛΙΑ

  1. Swell avatar
    Swell 10/03/2010 14:53:16

    Πάντως το περιοδικό Life & Style ψήφισε την κα Μ. Βαρδινογιάννη ως γυναίκα της χρονιάς.

    Είναι να μην καβαλήσει κάποιος το καλάμι...

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.