Απίστευτο τρολάρισμα στον Ολάντ για το μαλλί των 10.000 ευρώ!
13/07/2016 15:00
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Απίστευτο τρολάρισμα στον Ολάντ για το μαλλί των 10.000 ευρώ!

Το μάλλον βαρετό χτένισμα του γάλλου προέδρου Φρανσουά Ολάντ έχει μπει στο στόχαστρο των Γάλλων μετά τις αποκαλύψεις για τις εξωφρενικές αποδοχές του προσωπικού κομμωτή του. Όπως αποκάλυψε η εβδομαδιαία εφημερίδα Le Canard Enchaîné, οι μηνιαίες αποδοχές του κομμωτή φτάνουν σχεδόν τις 10.000 ευρώ τον μήνα (9.895 για την ακρίβεια)! Η δημοσιοποίηση του συμβολαίου του Ολιβιέ Μπ., όπως αναφέρεται, έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις για τα υπερβολικά έξοδα του Σοσιαλιστή Προέδρου, που κάποτε αρέσκονταν στον να αυτοαποκαλείται "Κύριος Κανονικός".

Ο εκπρόσωπος του Προέδρου Στεφάν Λε Φολ επιβεβαίωσε τον μισθό και τον δικαιολόγησε λέγοντας ότι "ο κομμωτής αναγκάστηκε να αφήσει το μαγαζί του και να είναι σε ετοιμότητα 24 ώρες το εικοσιτετράωρο". Εκτός από τον μισθό, αποκαλύφθηκε επίσης ότι του παρέχονται και άλλα προνόμια.

Παρά το σάλο πάντως, οι χρήστες του Twitter (στο hashtag #CoiffeurGate) βρήκαν την ευκαιρία να ξεσαλώσουν, προτείνοντας τις δικές τους κομμώσεις. Μεταξύ άλλων, δανείστηκαν τα μαλλιά της Μάργκαρετ Θάτσερ, της βασίλισσας Ελισάβετ και του ποδοσφαιριστή Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς.

theguardian.com, bbc.com