#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
04/08/2012 08:15
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Φτώχυνε κατά 423 εκατομμύρια $ ο Mr. Facebook

[caption id="attachment_173649" align="alignnone" width="600" caption="Καταραμένη φτώχεια!"][/caption]

 Η βουτιά  που έκανε πρόσφατα η αξία των μετοχών του Facebook, κόστισε ουκ ολίγα στον ιδρυτή  του δισεκατομμυριούχο Mark Zuckerberg.

Όσο απίστευτο κι αν ακούγεται σε εμάς τους κοινούς θνητούς, που παίρνουμε τραπεζικό δάνειο για να πληρώσουμε τον φόρο εισοδήματος μας, η αξία της περιουσίας του  Zuckerberg μειώθηκε χθες κατά $423 ολόκληρα εκατομμύρια.

Συνολικά, η περιουσία του παιδιού θαύματος εκτιμάται γύρω στα $10.2 δισεκατομμύρια, αλλά ακόμη κι έτσι, υπολείπεται κατά $400 εκατομμύρια αυτής του James Goodnight, συνιδρυτή της εταιρίας λογισμικού SAS Institute.

Και δυστυχώς για τον Zuckerberg, όχι μόνο έχασε τόσα εκατομμύρια, αλλά βγήκε και εκτός της λίστας των δέκα πλουσιότερων μεγιστάνων της υψηλής τεχνολογίας, αφού την θέση του στο Νο 10 πήρε πια ο Goodnight.

Όσο για τον Bill Gates, δεν χρειάζεται να ανησυχεί, αφού διατηρεί σταθερά την πρωτοκαθεδρία, με περιουσία ύψους περίπου $62 δισεκατομμύρια!!!!!

 

http://www.bloomberg.com/news/2012-08-03/zuckerberg-falls-from-tech-s-richest-as-facebook-falters.html

S.A.

 

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Γιώργος Αχαιός avatar
  Γιώργος Αχαιός 04/08/2012 21:34:32

  poor guy!

 2. η Dimi avatar
  η Dimi 05/08/2012 19:58:59

  83 Εκατομμύρια λογαριασμοί FaceBook είναι πλαστοί.
  http://on.mash.to/T4Fh9L

  “Γιά τα 350,000,000 (Tριακόσια Πενήντα Εκατομμύρια) χρηστών Facebook, o Mark Zuckerberg, Πρόεδρος και Ανώτατο Διοικητικό Στέλεχος, FaceBook Ιnc., είχε δηλώσει το 2010:

  “H Εποχή Προστασίας των Προσωπικών Δεδομένων, Τελείωσε.” (09/01/2010)
  "Οι άνθρωποι αισθάνονται άνετα χωρίς Προστασία των Προσωπικών τους Δεδομένων, γι αυτό λοιπόν εμείς, τα διασκορπίσαμε πετώντας τα όλα στον γκρεμό." (11/01/2010)

  “The Αge of Privacy is Over.” http://rww.to/4LSyfR
  “People Are Comfortable Without Privacy, So We Threw Them All Over The Cliff.” (11/01/2010) http://bit.ly/8meg53
  ~Mark Zuckerberg, Chairman & CEO of FaceBook Incorporated

  Aπίστευτο! Η Wall Street Journal έχει καταγγείλει την έκθεση ατομικών στοιχείων των χρηστών Facebook & MySpace μέσω των διαφημίσεών τους. http://bit.ly/b8oC7x

  O Mark Zuckerberg, ετών 25, #212 στη Λίστα του Περιοδικού Forbes: (The Forbes Rich List, Forbes Billionaires, Mutual Fund Guide, Forbes Celebrity 100...)
  “The World's Youngest Billionaires 2010” (US$ 4.0 Δις Καθαρή Θέση) http://bit.ly/aGg077 (φόρτωση ιστοσελίδας σε περίπου 22’’).

  Διαμαρτυρία για Εκμετάλλευση Προσωπικών Δεδομένων των χρηστών Facebook. Εκστρατεία στο Ιnternet για μαζική έξοδο από τη δημοφιλή σελίδα κοινωνικής δικτύωσης FaceBook ("ΤΟ ΒΗΜΑ Πολιτισμός" 5/8/12)
  http://bit.ly/aiOMAL

  Ο ψευδεπίγραφος αυτός νεαρός, με κλεμμένα λεφτά δισεκατομμυριούχος και “ιδρυτής” FaceBook, είναι η επιτομή του διαδικτυακού μεγαλο-απατεώνα. Είναι επίσης γνωστός, για τις συχνές αναφορές του στην Επική Ποίηση και συγκεκριμένα, στην Ηλιάδα!

  Το 2004 λοιπόν, έκλεψε τα αρχικά σχέδια FaceBook και οικειοποιήθηκε τις Πνευματικές Ιδιοκτησίες των: Dustin Moskovitz, Eduardo Saverin και Chris Hughes, συμφοιτητών του στο Harvard το οποίο, κατόπιν καταγγελιών, ο υφάρπαγας Mark Zuckerberg, υποχρεώθηκε να εγκαταλείψει.

  Εκτοτε, οι διεκδικητικές αγωγές, πέφτουν σαν τις ακρίδες εναντίον του. Προσφάτως, άγνωστοι τον φωτογράφησαν αγκαλιά με το.. αρκουδάκι του. Ο Zuckerberg απείλησε (θέση αδυναμίας), θεούς και δαίμονες για την απόσυρση των φωτογραφιών αυτών οι οποίες όμως, ουδέποτε απεσύρθησαν. Κι αυτό, για να τιμωρηθεί και να πάρει γεύση από το δηλητήριο το οποίο ο ίδιος δίνει στους ανυποψίαστους FaceBook χρήστες οι οποίοι, έχουν τη ψευδαίσθηση ότι ελεύθερα και χωρίς συνέπειες, μπορούν να γράφουν και να σβήνουν αναρτήσεις κατά το δοκούν. Η αλήθεια είναι ότι ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ακόμα και τα DELETED Σχόλια αλλά και των χρηστών τα Διαγεγραμμένα Προσωπικά Δεδομένα, στη γιγαντιαία Βάση Δεδομένων FaceBook, παραμένουν ΑΘΙΚΤΑ. Και οποτεδήποτε αυτά ζητηθούν, για οποιονδήποτε FB χρήστη, οποιεσδήποτε πληροφορίες, ακόμα και οι διαγεγραμμένες (όμως, στον αιώνα τον άπαντα στο FaceBook διατηρημένες), από τις Αρχές απαιτηθούν, ο πανάθλιος Mark Zuckerberg: Επί Αμοιβή Πάντα! Δίνει Τα Πάντα! Ακόμα και τα Διαγεγραμμένα Προσωπικά Δεδομένα!


  “Υπάρχει στον κόσμο τούτον ένας μυστικός νόμος - αν δεν υπήρχε, ο κόσμος
  θα ‘ταν από χιλιάδες χρόνια χαμένος - σκληρός κι απαραβίαστος:
  Το κακό πάντα στην αρχή θριαμβεύει και πάντα στο τέλος νικάται.”
  ~Nίκος Καζαντζάκης

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.