#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
25/01/2010 23:02
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Υπάρχουν και χειρότεραΣύμφωνα με μακροχρόνιες εκτενείς δημοσκοπήσεις, και ενδελεχείς έρευνες που έγιναν παγκοσμίως, το τελικό αποτέλεσμα  όσον αφορά στο ποια είναι η χειρότερη εργασία από όλες, κατέληξε στο επάγγελμα  του συντηρητή-καθαριστή σε κινηματογράφο που προβάλλει ταινίες πορνό.

Αν και σαν δουλειά, θεωρείται ιδανική από τους περισσότερους ορμονικά διεγερμένους εφήβους, που αναζητούν δωρεάν θεάματα, εν τούτοις δεν συγκαταλέγεται στις επαγγελματικές επιλογές των «κανονικών» ανθρώπων. Οι απαιτήσεις της δουλειάς είναι λίγες και απλές. Μετά από κάθε προβολή, παίρνεις τη μάπα και το σφουγγαρόπανο, και καθαρίζεις τόσο το  δάπεδο όσο και τους… τοίχους.  Δεν χρειάζονται δηλαδή ούτε ιδιαίτερα τεχνικά, ούτε πνευματικά προσόντα. Λίγη αναισθησία μόνο. Το πιο αρνητικό στοιχείο του συγκεκριμένου επαγγέλματος είναι πως, ενώ σε άλλα σινεμά θα ήταν ασφαλές να θεωρήσουμε πως η κολλώδης ουσία που είναι χυμένη στο πάτωμα είναι μάλλον γρανίτα, στα πορνοσινεμά δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι για τίποτα. 

Βέβαια ο επαγγελματίας αυτής της κατηγορίας έχει και το επιπλέον πλεονέκτημα να γνωρίζει και να συναναστρέφεται ανθρώπους με διαφορετικά από τα κανονικά γούστα, και με περίεργα ενδιαφέροντα. Αυτό εξηγεί και τα διάφορα ξυραφάκια, φτερά παγωνιού, λαστιχένια αντικείμενα, και άλλα παράξενα που βρίσκει κάτω από τα καθίσματα στη διάρκεια της εργασίας του. Χώρια τα διάφορα ελαφρώς μεταχειρισμένα σώβρακα, σλιπάκια, και ενίοτε ροζ στριγκάκια… χωρίς όμως να μπαίνουν γυναίκες θεατές!

Από τα πολύ σημαντικά υπέρ της δουλειάς αυτής, είναι τόσο τα δωρεάν εισιτήρια, όσο και το απολαυστικότατο  θέαμα μεταξύ των διαλειμμάτων, που αν ήσουν παιδί, θα ήταν αντίστοιχο της μόνιμης διαμονής σου στη Ντίσνευλαντ.  Τέλος, ο  τυχερός αυτός εργαζόμενος έχει και τη χαρά να είναι ιδιαίτερα δημοφιλής με τους άρρενες φίλους του (δωρεάν εισιτήρια γάρ), καθώς και να είναι ιδιαίτερα ενημερωμένος σε θέματα προχωρημένων ερωτικών στάσεων, τακτικών, διαλόγων κλπ.

Βέβαια δεν είναι ένα επάγγελμα για το οποίο θα ήθελες να συζητάς με τη μητέρα σου ή τη σύζυγό σου,  σε αυτές όμως, μπορείς να λες ότι δουλεύεις στα McDonalds.

 S.A.

ΣΧΟΛΙΑ

  1. Προφήτης avatar
    Προφήτης 26/01/2010 00:45:48

    "Μην πείτε στη μητέρα μου ότι είμαι διαφημιστής - νομίζει ότι είμαι πιανίστας σε μπουρδέλο".
    Πέρασε πολύς καιρός από τότε που ο γκουρού της διαφήμισης Σεγκελά είχε κάνει την παραπάνω δήλωση και ο σινε-πορνο-καθαριστής τους εκτόπισε.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.