09/07/2009 15:01
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τριακόσιες χιλιάδες ευρώ είναι τα «τριάκοντα αργύρια της προδοσίας».

Μια Στρατονίκη τρύπια σαν ελβετικό τυρί από κάτω, καλοφωτισμένη όμως με παραδοσιακά φώτα από πάνω,  αφού τα «τριάκοντα αργύρια της προδοσίας» είναι τριακόσιες χιλιάδες ευρώ που θα δώσει η εταιρεία των μεταλλείων για να ηλεκτροφωτιστεί το χωριό. Τα περίφημα «αντισταθμιστικά οφέλη» για την «συγκατάθεσή» του χωριού να εξορύσσουν κάτω απ’ τον οικισμό! Αυτό είναι το αποτέλεσμα -σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες- του προέδρου και της πλειοψηφίας του Τοπικού Συμβουλίου Στρατονίκης αφού στην απόφαση που πάρθηκε στην συνεδρίαση της 23ης Μαΐου καταφέρεται κατά «δικαίων και αδίκων» για «να λάβει το χωριό τα χρωστούμενα»: «η Στρατονίκη που υφίσταται το κύριο βάρος και συνέπειες αυτής της μεταλλευτικής δραστηριότητας έχει εισπράξει ένα πολύ μικρό μέρος αυτών των οφειλομένων κονδυλίων παρά τις πολύχρονες περί του αντιθέτου διαβεβαιώσεις – υποσχέσεις κυρίως της εταιρίας αλλά και του Δημάρχου κ. Βλαχόπουλου.»(sic)!

Έτσι έρχεται να επιβεβαιωθεί για μια ακόμα φορά η ρήση του Ιησού Χριστού: «Ουαί υμίν, Γραμματείς και Φαρισαίοι υποκριταί, ότι παρομοιάζετε τάφοις κεκονιαμένοις, οίτινες έξωθεν μεν ωραίοι, έσωθεν δε γέμουσιν οστέων νεκρών και πάσης ακαθαρσίας». (Ματθ. 23:27)

Η μετάφραση νομίζουμε περιττεύει..

Κι όσοι νομίζουν πως η Στρατονίκη έδωσε ποτέ τη συγκατάθεσή της να την ξεθεμελιώνουν, αυταπατώνται..

http://stratoniki.wordpress.com/

ΣΧΟΛΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια στο άρθρο! Γράψτε το πρώτο σχόλιο!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.