#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
12/03/2012 17:25
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το ΚΚΕ διαγράφει το FacebookΔράση πρακτόρων (!) στο εσωτερικό του κόμματος «βλέπει» ο Περισσός, όπως προκύπτει από εσωκομματικά «σημειώματα» που στέλνει στις οργανώσεις του, ενώ παράλληλα εξαπολύει πόλεμο κατά του «ηλεκτρονικού φραξιονισμού», όπως χαρακτηρίζεται, απαγορεύοντας στα μέλη του ακόμη και τη χρήση του Facebook. Την ίδια ώρα η μπλογκόσφαιρα έχει μετατραπεί σε πεδίο εσωκομματικών αντιδράσεων σχετικά με τις επιλογές της ηγεσίας του ΚΚΕ, η οποία έχει σημάνει «κόκκινο συναγερμό» για την «επαγρύπνηση» των μελών έναντι όσων εμφανίζονται επιρρεπείς στην υιοθέτηση «μικροαστικών αντιλήψεων» που στρέφονται κατά των «συμφερόντων του κόμματος». Πάντως, βάσει των όσων βλέπουν το φως της (διαδικτυακής) δημοσιότητας, διάχυτος είναι ο προβληματισμός που επικρατεί στην κομματική βάση, ενώ οριακή εκδήλωση των αντιφάσεων που ταλανίζουν το κόμμα της κομμουνιστικής Αριστεράς ήταν η πρόσφατη καταγγελία του «κινήματος της πατάτας» από την ηγεσία του ΚΚΕ και η άμεση αναδίπλωση στην οποία εξαναγκάστηκε λόγω των αντιδράσεων που πυροδοτήθηκαν.

Μετά τον κ. Αλ. Χαλβατζή, στέλεχος της νεότερης γενιάς που αποχώρησε από το ΚΚΕ δημοσιοποιώντας μέσω του προσωπικού ιστολογίου του το κείμενο που είχε απευθύνει στην Κεντρική Επιτροπή του κόμματος καταγγέλλοντας «εκτροπή του ΚΚΕ» από τις αρχές του και «αλλοίωση των χαρακτηριστικών» του, βάλλοντας ευθέως κατά εκείνων «που ιδεολογικά, πολιτικά και ηθικά ήταν (ή εξελίχθηκαν σε) λαθρεπιβάτες στο ΚΚΕ (και), έχουν μετατραπεί σε τιμονιέρηδες και κουμανταδόρους», έκαναν την εμφάνισή τους σε άλλο blog (goodmorninglenin.wordpress.com) νέες ανώνυμες αναφορές στην εσωκομματική κατάσταση που επικρατεί, αλλά και καταγγελίες με αφορμή πρόσφατο άρθρο-«γραμμή» στον κομματικό Τύπο του κορυφαίου στελέχους κ. Δ. Γόντικα, ότι η ηγετική ομάδα «θέλει να επιβάλει σιγή νεκροταφείου» στο ΚΚΕ.

Αυτό ωστόσο που κυρίως προβληματίζει τον Περισσό είναι οι διαρροές που γίνονται πλέον μέσω του Διαδικτύου διαφόρων κομματικών «μυστικών», όπως οι αναφορές στα εμπιστευτικά εσωκομματικά σημειώματα που κατευθύνει η ηγεσία τους τελευταίους μήνες στις κομματικές οργανώσεις προς γνώση και... συμμόρφωση.

«Επαγρύπνηση» και αλληλοκαρφώματα


Σύμφωνα λοιπόν με τις διαρροές αυτές, η ηγεσία έχει «κατεβάσει» στις οργανώσεις«σημειώματα», η ύπαρξη των οποίων επιβεβαιώνεται από τους γνωρίζοντες τα τεκταινόμενα εντός των κομματικών τειχών, τα οποία εμφανίζονται να «καλούν σε "επαγρύπνηση"» με αποτέλεσμα, όπως αναφέρει το εν λόγω blog, να έχει δημιουργηθεί «ένα φοβικό κλίμα αλληλοκαρφώματος, όπου οποιοσδήποτε τολμήσει να εκφράσει διαφορετική γνώμη χαρακτηρίζεται μικροαστός, οπορτουνιστής, φραξιονιστής, αντικομματικός και στις χειρότερες περιπτώσεις πράκτορας».

Facebook και... λαϊκή πολιτοφυλακή

Μεταξύ των «σημειωμάτων» αυτών, υπάρχει κείμενο «Για τον ηλεκτρονικό φραξιονισμό» που απαγορεύει στα μέλη του ΚΚΕ και της ΚΝΕ να κάνουν χρήση του Facebook, όπως στο κείμενο «Για την επαγρύπνηση» που μιλάει για στελέχη και μέλη του κόμματος τα οποία υιοθετώντας μικροαστικές αντιλήψεις αντιπολιτεύονται την ηγεσία.

Σύμφωνα μάλιστα με δημοσιογραφικές πληροφορίες στο εν λόγω κείμενο περί επαγρύπνησης επισημαίνεται ότι είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο το ΚΚΕ να «βγει» στην παρανομία, ενώ δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο ενός «ιμπεριαλιστικού πολέμου» με γειτονική χώρα και θύτη ή θύμα την Ελλάδα, με την επισήμανση μάλιστα ότι το κόμμα δεν θα λάβει μέρος σε αυτόν, αλλά θα οργανώσει το «λαϊκό μέτωπο» και θα συγκροτήσει «λαϊκή πολιτοφυλακή»!

Τυποεκδοτική και κριτική στην Κούβα

Ενα από τα θέματα που έχουν απασχολήσει τις οργανώσεις του ΚΚΕ είναι και εκείνο της Τυποεκδοτικής, της εκδοτικής επιχείρησης του κόμματος η οποία έχει υποβάλει αίτηση υπαγωγής στο άρθρο 99 του πτωχευτικού κώδικα.

Σε σχετικό σημείωμα ενημερώνονται τα μέλη για 200 απολύσεις εργαζομένων καθώς και για τους ομίλους με τους οποίους συνεργαζόταν η εταιρεία, ενώ με άλλο ειδικό εσωοργανωτικό σημείωμα πληροφορήθηκαν οι οργανώσεις ότι η έκδοση του βιβλίου του δημοσιογράφου του «Ριζοσπάστη» κ. Ν. Μπογιόπουλου για την οικονομική κρίση (με τίτλο «Είναι ο καπιταλισμός, ηλίθιε», εκδόσεις Λιβάνη) εκδόθηκε παρά τη θέληση της ηγεσίας και ασκείται η δέουσα κριτική.

Ενα από τα πιο ενδιαφέροντα εσωκομματικά «σημειώματα» είναι εκείνο στο οποίο ασκείται κριτική στο «αδελφό» ΚΚ Κούβας και την ηγεσία του ότι μέσω των μεταρρυθμίσεων που προωθεί οδηγεί τη χώρα στον καπιταλισμό.

«Προειδοποιήσεις» Γόντικα

«Δεν είναι λίγοι αυτοί που δεν άντεξαν, υποχώρησαν και αρκετοί πέρασαν απέναντι και πολέμησαν το Κόμμα ή το πολεμούν από αντίπαλες θέσεις ή από εχθρικές προς το κόμμα ιδέες και αρχές και ιδιαίτερα όσοι διώχθηκαν από αυτό ύστερα από συστηματική και σκόπιμη παραβίαση του καταστατικού, των κανόνων και αρχών λειτουργίας» είναι ο αντίλογος του Περισσού διά στόματος του κ. Γόντικα στις φωνές που διαφοροποιούνται. Οπως έγραφε στο επίμαχο άρθρο-«προειδοποίηση», «η εναντίωση στις συλλογικές (κομματικές) αποφάσεις, η αμφισβήτησή τους, δεν είναι δείγμα ούτε υγείας ούτε ευθύνης, αλλά εγωισμός στο τετράγωνο».

Πάντως οι «αντιρρησίες» χαρακτηρίζουν τις απόψεις του κ. Γόντικα «ένα ακόμη επεισόδιο στον κατήφορο που έχει πάρει η ηγεσία του ΚΚΕ, έντρομη από τη συνεχώς εντεινόμενη αμφισβήτησή της από μεγάλο τμήμα της οργανωμένης βάσης και των ψηφοφόρων του που καλούν εδώ και τώρα να υλοποιηθεί η απόφαση του Συνεδρίου για το Μέτωπο και να μπει τέλος στον σεχταρισμό, στην άρρωστη διαπάλη για το ποιος από τα κόμματα της Αριστεράς θα κυριαρχήσει στο πτώμα του λαού και στα ερείπια που αφήνει πίσω του το μνημόνιο».

http://www.tovima.gr/

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Strange Attractor avatar
  Strange Attractor 12/03/2012 17:31:00

  Πράκτορας ο Ζαχαριάδης, πράκτορας ο Βελουχιώτης, πράκτορας ο Βαφειάδης, κ.ο.κ.
  Μα όλοι πράκτορες; (Άρα οι υπόλοιποι πρόβατα);
  Πρακτόρικο και το ιντερνέτι τελικά.
  Μπορεί μετά από κάποια τέρμινα, να το αποκαταστήσουν κι αυτό.

  • Δαναός avatar
   Δαναός @ Strange Attractor 12/03/2012 18:31:50

   -Πώς λέγεται ο Μπομπ ο Μάστορας όταν φύγει απο το ΚΚΕ και γίνει αναρχικός;
   -Μπομπ ο Πράκτορας.

   • Bob ο μάστορας avatar
    Bob ο μάστορας @ Δαναός 12/03/2012 23:38:01

    +1

 2. S.P. avatar
  S.P. 12/03/2012 17:40:39

  Θα έχουμε πλάκα!!!
  Ο Γόντικας αν δεν απατώμαι είναι σταλινικός, όσον αφορά στην πολιτική, και ηλεκτρολόγος όσον αφορά στο παλαιό επάγγελμα πριν γίνει πολιτικός.

 3. Κρίτων avatar
  Κρίτων 12/03/2012 17:44:09

  ΄Οταν παίζαμε μικροί προσπαθώντας να κάνουμε φράγμα σ ένα ρυάκι με πέτρες ξύλα και χώμα ,διαπιστώναμε το μάταιο της προσπάθειας όταν φούσκωνε το νερό και πάντα έβρισκε διέξοδο παρά την προσπάθειά μας!Πάντα χάναμε.Πάντα.Ακούτε εκεί στον Περισό;Εκεί ψηλά στον Περισό ,δεν σταματά πια το μυστικό!

 4. RED avatar
  RED 12/03/2012 17:57:19

  Τους τελευταίους μήνες το Βήμα και τα Νέα δείχνουν ένα πρωτοφανές ενδιαφέρον για τα εσωτερικά του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, αναδυκνείοντας και τις πιο μικρές εσωτερικές τριβές.
  Γιατί γίνεται αυτό και γιατί τώρα, μπορεί να το αντιληφθεί ο κάθε καλοπροαίρετος αναγνώστης, ασχέτως της προσωπικής του άποψης για το ΚΚΕ.

  • εναςάσχετος avatar
   εναςάσχετος @ RED 12/03/2012 18:54:32

   Αν συρράψεις πολλά μικρά περιστατικά, προσθέσεις και λίγη φαντασία και γεγονότα που δεν διασταυρώνονται, μπορείς να φτιάξεις ολόκληρη ιστορία. Εικονική βέβαια, αλλά αυτά είναι ψιλά γράμματα.
   Αυτό που δεν καταλαβαίνουν το ΒΗΜΑ, τα ΝΕΑ και οι λοιποί παρατρεχάμενοι, είναι ότι ο κόσμος που τελικά προσεγγίζει το ΚΚΕ, στη συντριπτική του πλειοψηφία είναι κατασταλαγμένος και δεν επηρεάζεται από αυτού του είδους τη φαιδρή προπαγάνδα.

   • Γεώργιος Τ. avatar
    Γεώργιος Τ. @ εναςάσχετος 12/03/2012 19:44:17

    Όπου κατασταλαγμένος βάλε πωρωμένος και καλυφθήκαμε. Άποψή μου βέβαια...

    • εναςάσχετος avatar
     εναςάσχετος @ Γεώργιος Τ. 12/03/2012 21:18:39

     Δεν με ενδιαφέρει να καλυφθούν όλοι!

   • (Α)θανάσης avatar
    (Α)θανάσης @ εναςάσχετος 13/03/2012 09:10:35

    Αντιθέτως αγαπητέ Red, ο κόσμος πλέον αντιλαμβανεται ότι το ΚΚΕ δεν είναι πλέον ικανοποιητικό ως κόμμα διαμαρτυρίας και το εγκαταλείπει γρήγορα. Θα μείνετε με τα μέλη και μόνο σε λίγο. Νομίζαμε ότι μετά από τόσες δεκαετίες θα σταματούσαν οι ανοησίες για σεχταρισμούς και φραξιονισμούς, αλλά απ'ότι φαίνεται το πραγματικό κκΕ (η έμφαση στο Ε-Ελλάδος) πέθανε κάπου στα τέλη του '20. Το Σταλινικό Ζόμπι είναι που κυκλοφορεί από τότε με τον κίβδηλο τίτλο ΚΚΕ.

  • The Saint avatar
   The Saint @ RED 12/03/2012 20:20:38

   Αγαπητέ μου, έχεις αντιληφθεί τι ΠΑΙΖΕΤΑΙ στις εκλογές που έρχονται? Εχιες αντιλφθεί, ότι οι ΠΑΣΟΚΟΙ κυρίως είναι διατεθειμένοι να διαλύσουν τα πάντα, προκειμένου να μείνουν μέ όποιο τρόπο γαντζωμένοι στην εξουσία? Να μην χαθούν απο τον εκλογικό χάρτη?
   Η νομίζετε οι υπόλοιποι, ότι η ΝΔ και ο Σαμαράς θα "καλοπεράσουν"?
   Ε, ρε τι έχει να γίνει σε αυτές τις εκλογές...

 5. ΝΑΥΤΗΣ avatar
  ΝΑΥΤΗΣ 12/03/2012 17:58:20

  Οι παλιοί ισως θυμούνται το 1967-1970 τις οδηγίες του κόμματος προς την νεολαία σχετικά με την σεξουαλική συμπεριφορά των νέων και νεανίδων του κόμματος. Μίνι, ξύρισμα ποδιών και μασχαλών, κάλτσες, ήταν μερικά από τα ευχάριστα της εποχής. Οσο για rock μουσική, απαγορευόταν !
  Ισως γι αυτό έφυγε και η Δαμανάκη ... (αργότερα βέβαια...)

 6. Τιγράνης avatar
  Τιγράνης 12/03/2012 18:01:42

  Και μετά κατηγορούσαν τον ΚΚ ότι έπαιζε με το PS... Εδώ ένα ολόκληρο κόμμα ασχολείται με fb, τιτιβίσματα και λοιπά ψιψιψίνια και κοκοψόψαρα. Πάει, το χάσαμε το κουκουέ πατριώτες!

 7. GreekinEurope avatar
  GreekinEurope 12/03/2012 18:22:09

  Βορειος Κορέα θα γίνει η Ελλάδα ή μάλλον "Αφγανιστάν" των Κοκκινων Ταλιμπάν αν επικρατήσει το ΚΚΕ.
  Χωρις Facebook, με ελεγχόμενο Internet κλπ κλπ
  Αυτά να τα βλέπουν όσοι για λόγους διαμαρτυρίας στρέφονται στο ΚΚΕ.
  Κυρία Κανέλλη, εσείς θα εγκρίνατε προσωπικά ενα τέτοιο καθεστώς???
  Ο κόσμος πρέπει να καταλάβει ότι το ΚΚΕ θέλει την πλήρη κρατικοποίηση της ιδιοκτησίας και έτσι το κράτος θα γίνει πλούσιο και θα μπορούσε να "ξεχρεώσει".....

 8. εναςάσχετος avatar
  εναςάσχετος 12/03/2012 18:41:58

  http://portal.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathworld_1_07/03/2012_431683

 9. EVANGELOS avatar
  EVANGELOS 12/03/2012 18:58:25

  διάβασα την αρχική επιστολή του Χαλβατζή με την οποία αποχώρησε από το ΚΚΕ ... είναι απίστευτο νεός άνθρωπος να έχει ΤΟΣΟ ξυλινη γλώσσα ... πραγματικά είναι σα να διαβάζω στρατιωτικό έγγραφο με συντμήσεις και ορολογία ... εκτός αυτού χρειάστηκε 50 σελίδες για να πει το πολύ απλό "Το ΚΚΕ είναι παροχυμένο ως κόμμα και δομή" ...

  τα περί fb και ΚΚΕ είναι επίσης τραγελαφικά ... θυμίζει εποχές ΕΣΣΔ ...

  • Γεώργιος Τ. avatar
   Γεώργιος Τ. @ EVANGELOS 12/03/2012 19:48:14

   Μου αρέσει που εκπλησσόμαστε με όσα παρατηρούμε να κάνει το ΚΚΕ. Λες και άλλαξε το παραμικρό από τότε που ιδρύθηκε στον τρόπο σκέψης...

  • τηλέμαχος αναγνώστου avatar
   τηλέμαχος αναγνώστου @ EVANGELOS 12/03/2012 19:48:22

   Μεγάλε, αυτό το "παροχυμένο" είναι ανεκτίμητο! Όταν κάνουμε κριτική σε ολόκληρο κόμμα κάποιων χιλιάδων ανθρώπων κοιτάμε να καλύπτουμε τις αδυναμίες μας για να μας πάρουν οι άλλοι σοβαρά.

 10. bladerunner avatar
  bladerunner 12/03/2012 19:22:18

  ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΜΑΘΑΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΧΕΣΗ ΟΡΓΗΣ ΤΟΥ ΚΚΕ ΜΕ ΤΟ ....FACEBOOK???
  ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΕΙΝΑΙ ΙΣΩΣ ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ... ΕΧΩ ΠΟΛΛΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΠΕΙΛΗΣΑΝ ΜΕ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΛΟΙΠΕΣ ΟΜΟΡΦΙΕΣ ΑΝ ΔΕΝ ΣΒΗΝΑΝΕ ΤΟ ΦΑΤΣΟΒΙΒΛΙΟ ΚΑΙ ΕΝ ΜΙΑ ΝΥΧΤΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ....

  ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΣΕΛΙΔΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΑΓΕΛΑΦΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΛΑΓΝΩΝ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΚΟΡΕΑΣ.
  ΜΑΚΡΙΑ....

  • Γεώργιος Τ. avatar
   Γεώργιος Τ. @ bladerunner 12/03/2012 19:51:55

   Πέστα παιδάκι μου να ξυπνήσουν κάποιοι που νομίζουν το ΚΚΕ κόμμα σκεπτόμενο και με ουσιαστικές προτάσεις... Παρεμπιπτόντως το FB είναι όντως δημιούργημα της CIA (το παραδέχονται εμμέσως) αλλά το ΚΚΕ το ενοχλεί μόνο γιατί διαρρέουν μυστικά του σε μη μέλη.

   • RED avatar
    RED @ Γεώργιος Τ. 12/03/2012 20:03:21

    Οι ψηφοφόροι που θα ψηφίσουν για πρώτη φορά ΚΚΕ, είμαι σίγουρος ότι ξέρουν πλέον να διακρίνουν την ουσία από την ομίχλη που προσπαθούν να δημιουργήσουν οι Ψυχαρομπομπολαίοι.

   • bladerunner avatar
    bladerunner @ Γεώργιος Τ. 12/03/2012 20:31:56

    ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΟΤΙ ΤΟ FACEBOOK ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΤΗΣ CIA. ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΗΣ CIA ΑΛΛΑ ΜΙΑΣ ΣΚΙΩΔΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΑΟΡΑΤΗΣ,ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η FEMA ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΕ ΠΑΡΕΜΦΕΡΕΣ ΟΝΟΜΑ.
    ΑΛΛΟ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟ Η ΔΑΙΜΟΝΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΜΑΓΙΣΣΩΝ ΚΑΙ Η ΑΝΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΣΕ ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΘΕΜΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΟΒΑ.
    ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΜΕ ΠΑΛΙΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ ΣΥΜΦΟΙΤΗΤΕΣ,ΣΙΓΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΙΑ....
    ΧΟΥΝΤΑ ΛΕΜΕ

 11. Αυριανιστής avatar
  Αυριανιστής 12/03/2012 20:50:23

  Μία-δύο κάπως πιο θελκτικές φωνές έχουν να τους εκπροσωπούν προς τα έξω χωρίς ξύλινο λόγο (Μπογιόπουλος-Κανέλλη), και πάνε να τις φιμώσουν κι αυτές. Άντε συντρόφια, γερά με τον Μεντρέκα, να δείτε προκοπή!

  (Και μετά αναρωτιούνται κάποιοι αν τελικά το ΚΚΕ-ανθρωποδιώχτης είναι το πιο αποτελεσματικό δεκανίκι του συστήματος. Μωραίνει Κύριος...)

 12. Νικηφορος Φωκας avatar
  Νικηφορος Φωκας 12/03/2012 21:09:02

  Απο οπου και να το πιασεις αυτο το κομμα σε βρωμιζει, ο ερυθρος φασισμος ειναι ξεχειλος και δεν τιθασευεται, φαντασθειτε αυτο το πραγμα να επαιρνε ποτε την εξουσια.... θα μου πειτε και εκει οπου την πηρε καποιο κομμουνιστικο κομμα (με ερυθρη χουντα παντα και ανευ εκλογων) ειδαμε τα τραγικα αποτελεσματα , την εξαθλιωση και την σφαγη μεγαλου μερους των λαων.. την στερηση (ελευθεριας και αξιοπρεπους τροφης) και τελος την εκπορνευση των γυναικων για επιβιωση....

  Αιντε να απαγορευσετε τωρα και το διαδικτυο, μετα τα κινητα και στο τελος οτιδηποτε δεν εχει την σφραγιδα της αλεκας και των υπολοιπων σταλινικων καταλοιπων... α ρε Ελλαδα μας ..

  Φαινεται τελειωσε ο ψευτο-οδυρμος , τα σκοταδιστικα ουρλιαχτα και το βαρεμα της παλαμης καταγης με λυσσα (αν θελανε ας κανανε και αλλοιως) για το χαμο του ερυθρου 'θεου΄ επι γης (του ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΥ δηλαδη ΦΑΣΙΣΤΟΜΟΥΤΡΟΥ της βορειου κορεας) και αρχισε ο 'αγωνας' για απαγορευση του facebook... επεστρεψε και η Λιανα απο τα αθλια μοιρολογια και ζωστηκε τα αρματα πρωι.. πρωι..

 13. Dragon avatar
  Dragon 12/03/2012 23:29:03

  Φαντάζομαι ότι το Βήμα και γενικότερα ο ΔΟΛ λέει αλήθειες οτάν αναφέρετε σε οτιδήποτε άλλο εκτός από τη ΝΔ. Επειδή όμως ο ΔΟΛ το μόνο που κάνει είναι να ρίχνει λάσπη ας δούμε την πηγή του "ρεπορταζ". http://goodmorninglenin.wordpress.com/2012/03/05/%CE%BC%CE%B5-%CE%B1%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%BC%CE%AE-%CF%84%CE%BF-%CE%AC%CF%81%CE%B8%CF%81%CE%BF-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B4-%CE%B3%CF%8C%CE%BD%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%B1-%CF%80%CE%BF%CF%85-%CE%B4%CE%B7/

  Όπως, φαίνεται στο Βήμα ότι βρουν ανυπόγραφο σε κάποιο Blog το κάνουν είδηση.
  Η επίθεση εναντίον του ΚΚΕ είναι συντονισμένη και βρώμικη. Όποιος θέλει ας αντιπαρατεθεί ιδεολογικά και πολιτικά. Όλα τα άλλα είναι βγαλμένα από σκοτεινό παρελθόν που θυμίζουν Μανιαδάκη. Ξεκίνησε από την ομιλία Σαμαρά στη Βουλή και συνεχίζεται καθημερινά. Πατάτες, Δένδιας, Σαμαράς, Βήμα και έπονται κι άλλοι. Ενδεχομένως να μην μείνει η επίθεση μόνο σε επίπεδο λάσπης. Την περασμένη εβδομάδα στην προσπάθεια σπίλωσης έγραψε κάποιος στο zougla ότι το ΚΚΕ ελέγχει το Σύνδεσμο Χονρδεμπόρων της Λαχαναγοράς. Το πήραν αμέσως Blogs και το αναπαρήγαγαν. Έτσι χωρίς να σκεφθούν γίνεται αυτό; Ξεφτιλίστηκαν αλλά ποιος νοιάζεται, ανυπόγραφα ήταν. Επίσης, την περασμένη εβδομάδα πάλι μέσω blogs λάσπη http://www2.rizospastis.gr/wwwengine/story.do?id=6730108. Αναμετρηθείτε ιδεολογικά.

  • deldio avatar
   deldio @ Dragon 13/03/2012 00:23:55

   Έτσι έγκυρα και σοβαρά media είναι ο ΔΟΛ, ΤΟ ΒΗΜΑ, ΤΑ ΝΕΑ και οι λοιποί συγγενείς, όταν δεν αναφέρονται σε εμάς βεβαίως βεβαίως! όταν αναφέρονται σε εμάς είναι βαθύ πασόκ, Ψυχαρομπομπολαίοι κλπ!

  • εναςάσχετος avatar
   εναςάσχετος @ Dragon 13/03/2012 16:38:37

   Πάει η πηγή του ρεπορτάζ του ΒΗΜΑτος!!!
   "No longer available"

 14. Chara avatar
  Chara 13/03/2012 07:30:18

  Can't believe these MORONS are still active in 2012.

  • εναςάσχετος avatar
   εναςάσχετος @ Chara 13/03/2012 17:34:02

   You will believe it.
   The easy, or the hard way!

 15. daughter of mercy avatar
  daughter of mercy 13/03/2012 09:16:31

  Μακάρι το ΚΚΕ να ήταν αυτό που θα έπρεπε να είναι.
  Γενικώς μυρίζει ναφθαλίνη από παντού, όπως και στα υπόλοιπα κόμματα, media, συμφέροντα, οργανισμούς, συντεχνίες, βολεμένους κλπ.
  Θα είχαμε όλοι ωφεληθεί.
  Ο πάτος αυτού του βαρελιού δεν έχει πάτο...........
  κι έτσι ο Σόϊμπλε (πως τον λένε?) συνεχίζει απτόητος να παίζει το sudoku του ανενόχλητος.

 16. daughter of mercy avatar
  daughter of mercy 13/03/2012 09:17:54

  Γενικώς χρειαζόμαστε ένα "Πασχαλινό" καθάρισμα!

 17. kas avatar
  kas 13/03/2012 12:38:43

  παρανομία....και νέα Οπλα (πολιτοφυλακή μακελάρηδων χασάπηδων που μπροστά της SS και ταλιμπάν και special forces είναι παιδική χαρά)
  και βέβαια...δεν θα λάβει χώρα σε πόλεμο το συμμορίτικο κόμμα ελλάδας

  ποτέ δεν έλαβε σε εθνικό αγώνα μέρος
  αλλά πάντοτε στο πλευτό των εχθρών

  ψηφίστε ζωα τους άθεους λακέδες, τους ανθέλληνες, τους πιό ολοκληρωτικούς φασίστες, τα πιο αποκτηνωμένα κτήνη που ανέδειξε ποτέ η ανθρωπότητα

  εκατοντάδες εκατομμύρια κόσμο φάγανε...και μην ψαρώνετε από το θέαμα γραμματέως και αυλικών

  αν έχουν την ευκαιρία θα αιματοκυλίσουν ξανά όλο τον κόσμο για ΠΛΑΚΑ

 18. Sparrow avatar
  Sparrow 13/03/2012 16:22:53

  Το ότι το σύστημα χτυπάει ύπουλα το ΚΚΕ, δείχνει ότι αυτό το κόμμα βρίσκεται σε καλό δρόμο. Εμένα θα με ανησυχούσε αν το χάιδευε...

 19. stroumfaki avatar
  stroumfaki 14/03/2012 00:54:58

  Τα μέτρα του μνημονίου είναι οι μεταρρυθμίσεις που λένε οι ΠΑΣΟΚΟΙ και οι ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ βουλευτές πως έπρεπε να γίνουν τόσα χρόνια.

  Λοιπόν τώρα γίνονται, άρα υπάκοοι στα προγράμματα των κομμάτων δεν θα πρέπει τώρα να γκρινιάζετε ότι δεν έχετε να φάτε αλλά να συνεχίσετε να παίζετε παλλαμάκια όπως παλιά,.... πεινόντας.

  Διαλύσει απο μόνο του ή το διαλύσουν με το τρόπο τους, το ΚΚΕ, αυτό που έχει αρχίσει να γίνεται, το τέλος του καπιταλισμού και του οράματος των ψώνιων, δεν μπορεί να αποτραπεί.

  Αυτό δεν μπορεί κανένας πολιτικός, καμία πολυεθνική, κανένα μονοπώλιο, κανένας εκδότης, κανένας φορέας, κανένα κόμμα να το αποτρέψει....

  Η αντίστροφη μέτρηση του καπιταλισμού ξεκίνησε.... Με ΚΚΕ ή χωρίς.

  Η ανάγκη και το όραμα του λαού για μια άλλη κοινωνία, θα δημιουργήσει άλλα 100 ΚΚΕ, άλλα 1000 κινήματα όπως και να τα πείτε, για να δημιουργήσει την κοινωνία της ισότητας των ανθρώπων.

  Όπως έχουν υπομονή οι καπιταλιστές και μετά απο 20 χρόνια τελικά κατάφεραν στη χώρα μας, με τα μνημόνια, να φέρουν τα μέτρα που αποφάσισαν το 1992 με τις λευκές Βίβλους των Βρυξελλών και τις συνθήκες έτσι και οι κουμμουνιστές και αναρχοκουμμουνιστές έχουν υπομονή για να συνεχίσουν τον αγώνα, για την επίτευξη του στόχου τους.

  Υπομονή, σύντροφοι και αντίπαλοι.
  Υπομονή Άνθρωπε.

  • (A)θανάσης avatar
   (A)θανάσης @ stroumfaki 14/03/2012 02:04:24

   Ο ρόλος του ΚΚΕ είναι να κυνηγάει τους σεχταριστές και το "κίνημα της πατάτας" και να λιβανίζει τον Ζαχαριάδη, από αλλού θα έρθουν τα καλά μαντάτα που ονειρεύεσαι φίλε...

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.