Τι συμβαίνει όταν ασκείς κριτική στον Πούτιν;
06/02/2014 19:36
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τι συμβαίνει όταν ασκείς κριτική στον Πούτιν;

Κανείς δεν θα χαρακτήριζε φυσιολογική την πολιτική κατάσταση στη Ρωσία, αλλά αυτή τη φορά το επίπεδο αντιπαράθεσης ξέφυγε από τα συνηθισμένα πλαίσια. Ο λόγος για το αυτοκίνητο δύο αντιφρονούντων, το οποίο βανδάλισαν τοποθετώντας επάνω έναν τεράστιο φαλλό. Θύματα της επίθεσης ήταν οι σατιρικοί ηθοποιοί Αρσένι Μπομπρόφσκι και Κάτια Ρομανόφσκαγια, οι οποίοι είναι διάσημοι στη Ρωσία, κυρίως από το λογαριασμό τους @KremlinRussia στο Twitter. Ο Μπομπρόφσκι πάντως δεν έχασε το χιούμορ του, παρά τις ζημιές που προκλήθηκαν στην BMW του. «Επιτέλους, έφτασε η μέρα που πρόσεξαν και αναγνώρισαν τη δουλειά μου» έγραψε στο Facebook. Το σατιρικό δίδυμο έχει πάνω από 700.000 followers.

Σύμφωνα με το New Republic, που πρόσφατα φιλοξένησε το ζεύγος στο εξώφυλλο, σε ένα άρθρο του για τη ρωσική δημοκρατία, το γιγάντιο πέος είναι μάλλον «δουλειά» των Nashi, μιας νεολαίας που «πληρώνεται και έχει υποστεί πλύση εγκεφάλου» για να υποστηρίζει τον Πούτιν. Όπως αναφέρει μάλιστα, οι αστυνομικοί αντιμετώπισαν ιδιαίτερα προβλήματα με τη μετακίνηση του φαλλού –όχι τόσο επειδή ήταν τεράστιος αλλά επειδή είχαν σκάσει από τα γέλια.

independent.co.uk

ΣΧΟΛΙΑ

  1. giorgos avatar
    giorgos 06/02/2014 21:53:04

    Οταν αυτά τα "κόλπα"τα κάνουν στον Πούτιν οι αντίπαλοί του δεν λέει κανείς τίποτε. Ομως αυτός δεν είναι κορόιδο ξέρει να πολεμά με τα ίδια όπλα γι' αυτό και τον πάω.......

  2. Πρόσεχε τι εύχεσαι avatar
    Πρόσεχε τι εύχεσαι 06/02/2014 22:45:21

    Πάντως, μόνο για έλλειψη χιούμορ δε γίνεται να κατηγορήσουμε ούτε τους μεν, ούτε τους δε. χαχαχχαχα.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.