17/11/2009 21:31
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα παράλογα του αμερικανικού στρατούΜια  ανύπαντρη μητέρα, που υπηρετεί στις αμερικανικές ένοπλες δυνάμεις, αντιμετωπίζει το ενδεχόμενο να διωχτεί ποινικά επειδή δεν δέχθηκε να μετατεθεί στο εμπόλεμο Αφγανιστάν, προτιμώντας να φροντίζει το ηλικίας 10 μηνών μωρό της, και αρνούμενη να το εγκαταλείψει. Η Alexis Hutchinson έχει την ειδικότητα μάγειρα στον αμερικανικό στρατό, και όπως ισχυρίζεται, δεν είχε σε ποιόν να αφήσει τον μικρό της γιο. Όταν ανέφερε το πρόβλημα στους ανώτερους της, αυτοί της απάντησαν πως καλό θα ήταν  να δώσει το μωρό σε θετούς γονείς. Όπως λέει ο συνήγορός της, «σε καμία περίπτωση δεν θα μπορούσε να εγκαταλείψει το μωρό της…».

Η  Hutchinson έχει ήδη συλληφθεί, και σήμερα βρίσκεται υπό κράτηση σε στρατιωτική βάση της  πόλης Savannah της Georgia. Δεν έχει κατηγορηθεί όμως, ακόμη επισήμως. Η μητέρα της ήρθε από τη Καλιφόρνια και πήρε το μωρό μαζί της.  Ο εκπρόσωπος του στρατού δήλωσε πως οι αρμόδιοι ερευνούν την υπόθεση, και πως σε καμία περίπτωση δεν θα ανάγκαζε ο στρατός κάποια ανύπαντρη μητέρα να παραδώσει το παιδί της σε τρίτους. «Αν εμφανίζονταν στο κέντρο επιστράτευσης με το μωρό της, ασφαλώς και δεν θα στέλνονταν στο Αφγανιστάν…».

 ΑΡ

ΣΧΟΛΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια στο άρθρο! Γράψτε το πρώτο σχόλιο!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.