21/07/2009 22:13
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα απόνερα του θανάτου του Michael Jackson.Ο Joe Jackson, πατέρας του Michael Jackson, εμφανίσθηκε χθες στην εκπομπή του Larry King σε μια συνέντευξη για την οποία ο δημοσιογράφος επέμενε πως δεν ήταν «πληρωμένη» και στην οποία επανέλαβε με επιμονή την γνώμη του πως ο θάνατος του γιου του οφείλεται σίγουρα σε εγκληματική ενέργεια. Ο Joe Jackson διέψευσε τις φήμες που τον θέλουν να βάζει τα τρία εγγόνια του στο χώρο του θεάματος και χαρακτήρισε ανοησίες τις κατηγορίες ότι κακομεταχειρίζονταν τον Michael σαν παιδί.

Πέραν της εν λόγω συνέντευξης, η οικογένεια Jackson φαίνεται να διαφωνεί έντονα σχετικά με την διαθήκη του νεκρού καλλιτέχνη με τον πατέρα Joe να κινείται πιο δραστήρια απ`όλους αμφισβητώντας τους εκτελεστές της που όρισε ο Τζάκο. ‘Ένα άλλο σημείο διαφωνίας αποτελεί και το σημείο όπου θα ταφεί η σωρός του Τζάκο καθώς οι απόψεις διίστανται μεταξύ του ράντσου Neverland και του Forest Lawn.  Τέλος και όπως αναφέρει η εφημερίδα New York Post, το πρώτο βιβλίο με θέμα «την δολοφονία» του Michael Jackson έχει βρει ήδη εκδότη.

ΣΧΟΛΙΑ

  1. Strange Attractor avatar
    Strange Attractor 22/07/2009 08:12:19

    σκατόφατσα ολκής ο τύπος.

  2. αλλενάκι avatar
    αλλενάκι 22/07/2009 18:32:23

    θλιβερή περίπτωση

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.