25/09/2009 16:29
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Στο έλεος της ... γκαλοπο-λαγνείαςΔεν πρόλαβε να περάσει μία εβδομάδα και άρχισαν τα όργανα! Απαγόρευση δημοσκοπήσεων, σου λέει. Αλλά μας τρομάζει εμάς καμία απαγόρευση;

Ο τάδε γνωστός μας που ξέρει τον δείνα και ο οποίος είναι ξάδελφος ενός στο κόμμα μάς είπε πως οι νέες δημοσκοπήσεις τους έδειξαν φαβορί. Ωστόσο, ένας άλλος ο οποίος είναι μπατζανάκης υποψηφίου σε άλλο κόμμα, μας μετέφερε ότι έχουν στα χέρια τους στοιχεία πως κλείνει η ψαλίδα και ανακάμπτουν.

Κι εμείς με τη σειρά μας δεν το κρατήσαμε μυστικό. Το είπαμε σε συγγενείς και φίλους, στον περιπτερά της γειτονιάς, στον μανάβη, τον χασάπη και γενικώς σε όποιον βρήκαμε. Και κάπως έτσι επετεύχθη ο στόχος: Ένα απέραντο δημοσκοπικό καφενείο, η Ελλάς!

 (Νικολέττα Μουτούση στα ΝΕΑ)

ΣΧΟΛΙΑ

  1. zorro avatar
    zorro 26/09/2009 17:37:34

    έτσι είναι, όταν απαγορεύεις την δημοσίευση, απαγορεύεις και την διενέργεια δημοσκοπήσεων και δεν έχεις κανένα πρόβλημα. Αλλιώς τα επιτρέπεις όλα.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.