Στη Γερμανία θέλουν να αποποινικοποιήσουν την αιμομιξία μεταξύ αδελφών
27/09/2014 07:43
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Στη Γερμανία θέλουν να αποποινικοποιήσουν την αιμομιξία μεταξύ αδελφών

Η αιμομιξία μεταξύ αδελφών πρέπει να αποποινικοποιηθεί προτείνει το Συμβούλιο Ηθικής της Γερμανίας, θεωρώντας ότι οποιαδήποτε απαγόρευση από το κράτος αποτελεί παρέμβαση στον σεξουαλικό αυτοκαθορισμό του ατόμου. Το συμβούλιο έκρινε ότι η ποινικοποίηση δεν είναι απαραίτητη, προκειμένου να συνεχίσουν οι αιμομικτικές σχέσεις να αποτελούν ισχυρό ταμπού.

Η υπόθεση έφθασε στο Συμβούλιο Ηθικής μετά τις πολυετείς προσπάθειες του Patrick S, ο οποίος μεγάλωσε με θετούς γονείς και στα 24 γνώρισε μία 16χρονη κοπέλα που αργότερα αποδείχθηκε ότι ήταν ετεροθαλής αδελφή του. Το ζευγάρι έκανε τέσσερα παιδιά, εκ των οποίων τα δύο παρουσιάζουν κάποια μορφή αναπηρίας. Ο Patrick S δέχθηκε τριετή ποινή φυλάκισης το 2008, ενώ οι προσφυγές του σε όλες τις βαθμίδες της Δικαιοσύνης και στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων απέβησαν άκαρπες. Το ζευγάρι αναγκάστηκε να ζήσει χωριστά, καθώς η δικαιοσύνη έκρινε ότι η σχέση τους μπορεί να βλάψει τα παιδιά τους.

Η αιμομιξία μεταξύ αδελφών φαίνεται ότι είναι πολύ σπάνια στις δυτικές κοινωνίες και έχει ποινικοποιηθεί – με εξαίρεση τη Γαλλία, η οποία κατάργησε τη σχετική νομοθεσία από την εποχή του Ναπολέοντα. Παρόλα αυτά, περίπου το 2% των Γερμανών είχαν «αιμομικτικές εμπειρίες» σύμφωνα με έρευνα του Ινστιτούτου Max Planck. «Η πλειοψηφία των μελών του Συμβουλίου θεωρεί ότι δεν είναι αρμόζον για την ποινική δικαιοσύνη να διατηρεί ένα κοινωνικό ταμπού» αναφέρει ανακοίνωση του Γερμανικού Συμβουλίου Ηθικής. Υποστήριξε επίσης ότι το ενδεχόμενο γέννησης παιδιών με προβλήματα δεν έχει οδηγήσει σε απαγόρευση των σχέσεων μεταξύ άλλων κατηγοριών ατόμων.

Η κυβέρνηση Μέρκελ πάντως ξεκαθάρισε ότι δεν προτίθεται να ακολουθήσει τις προτροπές του Συμβουλίου.

http://www.telegraph.co.uk/

ΣΧΟΛΙΑ

 1. ΆλυτηΕξίσωση avatar
  ΆλυτηΕξίσωση 27/09/2014 09:13:35

  Mπράβο! Καινοτομία, ...μεταρρύθμιση, επανάσταση! Αλλά αυτό είναι απλό πταίσμα μετά την αποποινικοποίηση της κτηνοβασίας και τη δημιουργία οίκων ανοχής με ζώα στην ...ανεπτυγμένη Γερμανία. Κοντεύει και η αποδοχή της παιδοφιλίας (στην Ολλανδία ήδη οι παιδεραστές έχουν κόμμα), είμαστε πολύ κοντά πια στον πλήρη επαναβαρβαρισμό των ενδεδυμένων με κατ΄επίφαση πνευματική καλλιέργεια-φύλο συκής, βαρβάρων. Μετά στο όνομα του ...σεβασμού και της ...ανεκτικότητας στη διαφορετικότητα, θα προσπαθήσουν με την επιβεβλημένη ψήφιση νόμων πανευρωπαϊκά, να επιβάλλουν τη διαστροφή τους και να μας κάνουν σαν τα μούτρα τους, όλους τους...οπισθοδρομικούς. Ποιός θα θέλει όμως αβίαστα να ανήκει σ΄ένα Ευρωπαϊκό club αποκτηνωμένων και ψυχικά διαταραγμένων όντων;

 2. Κυθήριος avatar
  Κυθήριος 27/09/2014 13:45:08

  Στο θέμα της αιμομιξίας,εκτός από το ποινικό θέμα,εμείς οι χριστιανοί πιστεύουμε ότι πρωτίστως λειτουργούν και εκάστοτε ενεργοποιούνται οι πνευματικοί νόμοι. Στη συγκεκριμήνη περίπτωση έχουμε το θέμα με τα δύο από τα τέσσερα παιδιά τα οποία προφανώς και γεννήθηκαν με κάποια αρρώστια ή γενετική ανωμαλία ακριβώς εξαιτίας της ανωμαλίας. Δεν έχει κανένα νόημα μετά της γέννησή τους,που πιθανόν οι γονείς και να μη το γνώριζαν,να τους τιμωρήσουν με φυλάκιση,με το υποκριτικό επιχείρημα ότι άν είναι οι γονείς μαζί θα βλάψουν τα παιδιά τους. Ο σκοπός είναι από πρίν να γνωρίζουν. Και αντί οι γερμανικές αρχές να ευαισθητοποιήσουν τον κόσμο πάνω σε αυτό το θέμα,αντιθέτως αποποινικοποιώντας την αιμομιξία,το αφήνουν ελεύθερο. Για να την πληρώσουν ποιοί τελικά; Τα παιδιά που θα γεννιούνται μέσα από τέτοιες σχέσεις... Στην Ορθόδοξη χριστιανική θρησκεία μας πάντως,εκτός από τους γονείς,τη βασική ευθύνη στο θέμα αυτό το έχουν και οι ανάδοχοι,που ο ρόλος τους δεν είναι καθόλου διακοσμητικός,όπως τον καταντήσαμε εμείς σήμερα,αλλά είναι υπεύθυνοι να γνωστοποιούν στούς γονείς των παιδιών που έχει ο ίδιος βαπτίσει(αν είναι αγόρι και κορίτσι),ότι αυτά τα άγνωστα μεταξύ τους παιδιά είναι πνευματικά αδέλφια και δεν επιτρέπεται να παντρευτουν το ένα με το άλλο...

  • Κυθήριος avatar
   Κυθήριος @ Κυθήριος 27/09/2014 14:22:40

   Συγνώμη για τα ορθογραφικά... ''...ακριβώς εξαιτίας της αιμομιξίας'' ''Δεν έχει νόημα μετά τη γέννηση των παιδιών...''

 3. ΚΜ avatar
  ΚΜ 27/09/2014 18:05:50

  Βουρ ολοταχώς για την «Ανοιχτή Κοινωνία/Open Society©®». Η Ποππερική κατρακύλα δεν έχει πάτο. Τα «στεφανώματα» τα περίεργα ήταν μόνο η αρχή. Κτηνοβάτες, παιδεραστές, νεκρόφιλοι πάρτε σειρά και μη σπρώχνεστε. Για όλους έχει ο φιλελεύθερος μπαχτσές...

  • open society avatar
   open society @ ΚΜ 27/09/2014 18:38:22

   Ο Πόππερ που κολλάει με την παιδεραστία άνθρωπέ μου; Ο Πόππερ πραγματευόταν την ανοιχτή κοινωνία ως απάντηση στους ολοκληρωτισμούς (ναζισμός/φασισμός, κομμουνισμός) τι σχέση έχει με τους νεκρόφιλους; Σε τι παραλήρημα βρίσκεσαι;

   • ΚΜ avatar
    ΚΜ @ open society 27/09/2014 20:50:19

    Ξέρω πολύ καλά τί λέω, προπαγανδιστή υπέρ του «γάμου» και της υιοθεσίας από ομοφυλοφίλους. Οποιοσδήποτε φραγμός έναντιον οποιασδήποτε «ελευθερίας» (ακόμα κι άν είναι ηθικός φραγμός έναντι της ανωμαλίας) είναι εξ ορισμού μή θεμιτός, για τον συνεπή Ποππεριστή και πρέπει να πολεμηθεί για να «απελευθερωθούμε» από αυτόν και να φτάσουμε στην «Ανοιχτή Κοινωνία». Τα ίδια τα σχόλια σου (από άλλη ανάρτηση) και τα ίδια ψευδοεπιχειρήματα μπορούν, για παράδειγμα, να χρησιμοποιηθούν, αυτούσια και εξίσου, από έναν νεκρόφιλο για την «κανονικοποίηση»/«θεσμοποίηση» της δικιάς του ψυχανωμαλίας.

    • open society avatar
     open society @ ΚΜ 27/09/2014 21:49:25

     Πρέπει να βρίσκεσαι σε μόνιμο παραλήρημα, οπότε διάλογος μαζί σου δε μπορεί να γίνει! Ο κοινωνικός σου δαρβινισμός δεν παράγει μια κοινωνία με "ηθικούς" φραγμούς αλλά μια κλειστοφοβική κοινωνία με φράχτες στα μυαλά των ανθρώπων, που κάθε διαφορετικός αναγορεύεται σε εχθρό για σένα!

     • ΚΜ avatar
      ΚΜ @ open society 02/10/2014 21:56:28

      Πολύ περίτεχνη η τσιρίδα σου, όμως αποτυγχάνει ως αντιπερισπασμός. Γιατί, δεν μπορείς να αντιπαρέλθεις το γεγονός ότι η ιδεολογία της «Ανοιχτής Κοινωνίας©®», σύμφωνα με τα γραπτά του ψευτο-προφήτη της, αυτά πρεσβεύει, που περιέγραψα πιο πάνω.

 4. sender avatar
  sender 27/09/2014 18:16:31

  Και ''πόλεμοι''νέου τύπου,με στρατευμένους εκτελεστές ζόμπι.Υπάρχει παρακάτω;

 5. ΚΒΣ avatar
  ΚΒΣ 28/09/2014 20:59:37

  Μα τι ανοησίες γράφετε όλοι. Στην Γαλλία που δεν είναι παράνομη η αιμομιξία, υπάρχει κάποιου είδους έξαρση του φαινομένου; Τι σχέση έχει το ένα με το άλλο; Επίσης το κόμμα παιδόφιλων στην Ολλανδία που έφτιαξε ένα γραφικό σούργελο το 2006 και τον ακολούθησε τους πρώτους μήνες μια χούφτα καταντημένων ψωραλαίων, έχει σταματήσει να υπάρχει από το 2010 που διαλύθηκε ενώ δεν νομιμοποιήθηκε ποτέ από κανέναν να λάβει μέρος σε εκλογές, άσχετα αν την πάτησαν μέχρι και μεγάλες εφημερίδες του εξωτερικού αναπαράγοντας αστειότητες, δεν είναι πρώτη φορά άλλωστε. Γενικά όταν διαβάζετε ή ακούτε μια εντυπωσιακή βλακεία μοιάζει να πλήττει την Νέα Τάξη Πραγμάτωνε των Δυτικώνε Κοινωνιώνε, σαν γενικός κανόνας ισχύει πως κατά πάσα πιθανότητα είναι ή ψέμα ή τερατολογία που αν το ψάξει κανείς σε αυθεντικές πηγές του εξωτερικού θα δει πως απλώς στην ψωροκώσταινα η τρίχα παρουσιάζεται για τριχιά. Βέβαια ποτέ κανένας δεν σας έπεισε με επιχειρήματα, είμαι σίγουρος πως ό,τι και να σας πω, ό,τι συνδέσμους και να παραθέσω, θα πειτε οτι μπήκα να κάνω προπαγάνδα και σε επόμενο χρόνο θα ισχυρισθείτε τα ίδια πράγματα, θα επικαλεστείτε τις ίδιες ακυρότητες γιατί είναι πιασάρικες και βολεύουν. Όμως πριν μερικά χρόνια υπήρχαν εδώ κάμποσοι σχολιαστές που κάτι τέτοια τα ξεκαθάριζαν επιτόπου, όμως έφυγαν και πλέον έχετε μείνει ένα συγκεκριμένο είδος σχολιαστών που αναπαράγετε μεταξύ σας τις ίδιες βλακείες που πλέον τείνουν να γίνουν θέσφατα και τα επικαλείστε ως αυτονόητες πραγματικότητες.

  • βαγγέλας avatar
   βαγγέλας @ ΚΒΣ 02/10/2014 18:18:03

   Και μάντεψε γιατί έφυγαν...

   • ΚΜ avatar
    ΚΜ @ βαγγέλας 02/10/2014 21:52:15

    Δεν άντεξαν να μην παραδέχονται οι υπόλοιποι την φιλελεύθερη σοφία τους και αυτοπυρπολήθηκαν, όπως γράφει ο ίδιος παρακάτω.

    • Χαβιάρης avatar
     Χαβιάρης @ ΚΜ 06/10/2014 09:23:36

     Λάθος μάντεψες. Ακόμα και οι θεοί...

  • ΚΜ avatar
   ΚΜ @ ΚΒΣ 02/10/2014 22:03:10

   Έξεσται ποππεραίοις στρεψοδικείν: Κανένας δεν έγραψε ότι θα υπάρξει έξαρση φαινομένου. Αυτό που προκαλεί την αηδία, την οργή και την απαξία μας είναι το σκεπτικό του δικαστηρίου ότι «οποιαδήποτε απαγόρευση από το κράτος αποτελεί παρέμβαση στον σεξουαλικό αυτοκαθορισμό του ατόμο» (sic). Γιατί ζέχνει ποππερίλα και πολιτική ορθότητα. Και ξεκαβάλα το καλάμι, ότι και καλά το είδος σας είστε οι νοήμονες και οι υπόλοιποι όλοι είναι στόκοι. Γιατί στην πραγματικότητα, είστε cargo cult.

   • ΚΒΣ avatar
    ΚΒΣ @ ΚΜ 02/10/2014 22:48:33

    Μα αν η αποποινικοποίησή της δεν οδηγεί σε έξαρση του φαινομένου, γιατί χτυπιέστε σαν χταπόδια μερικοί με κάτι τέτοια; Στην Γαλλία δηλαδή ο κολασμός μέσω των άγραφων νόμων δεν κάνει μια χαρά τη δουλειά του; Μια χαρά κάνει η νομοθεσία και δεν ορίζει π.χ. οτι απαγορεύεται να περπατάς στον δρόμο στα τέσσερα προκαλόντας την δημόσια αιδώ και αισθητική. Όλοι θα είχαν δικαίωμα αν θέλουν να το κάνουν αλλά οι κοινωνίες όλης της υφηλίου ξέρουν να αποδοκιμάσουν μια τέτοια συμπεριφορά στον βαθμό που αρμόζει εμπράκτως, είτε μιλάμε για ελβετούς είτε για ιθαγενείς της Νέας Γουϊνέας. Εσύ πάντως είσαι εντελώς διαφορετική περίπτωση από τον Κυθήριο. Ενώ κι εσύ έχεις όλα τα νευροφυσιολογικά γνωρίσματα και την νευροενδοκρινολογική απόκριση του κάργα υπερ-συντηριτικού ανθρώπου και η νοητική σου αρχιτεκτονική έχει δομηθεί πάνω στην ίδια σκαλωσιά με αυτή όπως του Κυθήριου (πράγμα που αντικατοπτρίζεται σχεδόν σε όλες τις κοινωνικές και πολιτικές σου θέσεις και τον τρόπο που συζητάς), εσύ έχεις μια σημαντική διαφορά. Σε αντίθεση με τους άλλους του είδους, υπάρχει ένα μικρό σημείο μέσα σου που δεν έχει απολέσει εντελώς την δυνατότητα της αιχμηρής ορθολογικής σκέψης. Κι αυτό σε τρώει, από την γενικότερη στάση σου ως σχολιαστή μπορεί να το διακρίνει κάποιος αυτό αμέσως. Μπορείς να καταλάβεις δηλαδή πώς σε βλέπει ο «απέναντι» και τι εντύπωση δημιουργούν οι θέσεις, η κοσμοαντίληψη και η νοοτροπία σου. Έχεις δηλαδή μια αυτεπίγνωση της κατάστασής σου σε σημαντικό βαθμό, γι’ αυτό μας ταλαιπωρείς τόσο καιρό σε μια μορφή ξεσπάσματος να επιβάλεις στανικά την οπτική σου μήπως καταφέρεις να συντρήψεις την όποια κριτική των άλλων, εκείνη που σε κάνει κάποιες φορές να αισθάνεσαι εσωτερική μειονεξία. Σχολιαστές βέβαια σαν τον Κυθήριο δεν έχουν τέτοιου είδους ανάγκη, υπάρχει μάλιστα μια ευγένεια στον τρόπο του σουρεαλιστικού σχολιασμού τους που σε κάνει, αν τους πειράξεις, αμέσως μετά να νιώσεις και λίγο άσχημα. Με εσένα δεν είναι καθόλου έτσι, εσένα δεν πρέπει να σε πειράζει κανείς για εντελώς άλλο λόγο. Είσαι περίπτωση "ου μπλέξεις", τον νικάς τον άλλον με εμπειρία ετών. Το έχεις μελετήσει το πράγμα πολύ και μέχρι να πάρει ο άλλος χαμπάρι τι ακριβώς προσπαθείς να κάνεις και ποιά η στόχευσή σου όταν παρασέρνεις κάποιον σε διάλογο, είναι αργά. Τα νεύρα του έχουν περάσει ήδη από αργαλειό -ας πρόσεχε, την άλλη φορά όμως ξέρει και δεν κάνει το ίδιο λάθος.

    • ΚΜ avatar
     ΚΜ @ ΚΒΣ 06/10/2014 03:03:28

     Σου απάντησα ξεκάθαρα: αυτό που είναι πρωτίστως απορριπτέο είναι η έμμεση υιοθεσία της νοσηρής ψευτοθρησκείας της «Ανοιχτής Κοινωνίας©®» ως βάσης του νομικού μας πολιτισμού και των αξιών της κοινωνίας μας. Κι αυτό, γιατί κοιτάμε μακριά και βλέπουμε πού το πάτε το πράμα. Αλλά ακόμα και τον «κολασμό μέσω των αγράφων νόμων» που εδώ πέρα τον επικαλείσαι, ακόμα κι αυτόν κοιτάτε να μας τον απαγορέψετε, μέσω (οργουελικώς καλουμένων) «αντιρατσιστικών νόμων», για να μην μπορούμε να στηλιτεύουμε τις εκτροπές ως τέτοιες. Από εκεί και πέρα, δεν θα κάτσω να ασχοληθώ και πολύ με τις παπατζήδικες διαγνώσεις που κάνεις για μένα και για τον Κυθήριο. Θα παρατηρήσω μόνο πώς, ούτε λίγο ούτε πολύ, αναγάγεις τον συντηρητισμό σε ... νευρασθένεια! Σε στυλ, ίσως θα έπρεπε να μας κλείσετε σε κανα ψυχιατρείο μέχρι να στρώσουμε, εσύ και οι καρμπόν-«ελευθεριακοί» που κόπτεσθε για τις «ατομικές ελευθερίες», όπως κάναν επί ΕΣΣΔ στους αντιφρονούντες, ε; Γιατί από ολοκληρωτισμό δεν πάτε πίσω. Παρεμφερώς είχε άλλωστε εκφραστεί προσφάτως και το άλλο σκουπίδι, ο Νίκος ο Δήμου. Και τον είχε ξεμπροστιάσει με απολαυστικό τρόπο ο Σωτήρης ο Μητραλέξης (γνωστός μας από την αρθογραφία του κι εδώ στο Antinews). Γκουγκλίσατε: «Ο Νίκος Δήμου, ο Δόκτωρ Μένγκελε και ο συντηρητισμός»! Αυτοί είστε! ΥΓ: Μιας και είσαι «παλιός», όπως λες, άν θες πες μας ποιό ήταν το παλιό σου το ψευδώνυμο, πριν το «κάψεις». Από τη γραφή σου δεν μπορώ να σε ξεχωρίσω γιατί είστε όλοι σας σχεδόν πανομοιότυποι, με ελάχιστο προσωπικό στίγμα, και κοινότυποι ώς προς αυτά που αναμασάτε.

   • ΚΒΣ avatar
    ΚΒΣ @ ΚΜ 02/10/2014 23:07:43

    Για να το θέσω απλούστερα, το είδος σου χωρίζεται σε δυο σημαντικές υποκατηγορίες. Εκείνους που είναι ανοηταίνουν εκ φύσεως και στους κατ’ επιλογήν. Τους πρώτους μπορώ υπό προϋποθέσεις να τους σεβαστώ ειλικρινά και να κάνω διεξοδικό διάλογο. Κάποιες φορές, μπορεί να πάρω κιόλας κάτι από αυτούς μέσα από τον διάλογο. Με τους δεύτερους όμως, εκείνους που επιλέγουν την ανοησία σχεδόν απολύτως ενσυνείδητα για να προστατεύσουν τον συναισθηματικό τους κόσμο, τις ανασφάλειες, τις φοβίες και τις ενοχλήσεις τους, δεν υπάρχει περίπτωση να συζητήσω ποτέ σοβαρά. Το έκανα στα νιάτα μου, μέχρι που πήρα τα μαθήματά μου.

 6. ΕΕ avatar
  ΕΕ 28/09/2014 22:26:58

  H αιμομιξία μεταξύ ενηλίκων ετεροφύλων παλαιότερα ήταν απαγορευμένη διότι επειδή ενέχει σοβαρούς κινδύνους να γεννηθούν παιδιά με σοβαρά γεnνετικά προβήματα, αποτελεί απειλή κατά του βασικού ενστίκτου επιβίωσης και διαιώνισης του είδους και ως εκ τούτου ήταν ταμπού. Οπως όλα τα ταμπού χρησίμευε ακριβώς στην προστασία της ομαλής αναπαραγωγής του ανθρώπινου είδους και γι αυτό ήταν χρήσιμο και πρέπει να αποφεύγεται. Ομως σε εξαιρετικές περιπτώσεις, όπου καθίσταται αναπόφευκτη, η επιστήμη σήμερα με τον προγεννητικό έλεγχο διασφαλίζει την δυνατότητα απόκτησης υγιών απογόνων και σε αιμομίκτες. Αρα υπο τον όρο αυτό, θα μπορούσε να αποποινικοποιηθεί, εν αντιθέσει με την ομοφυλοφιλία των ανδρών που οδηγεί σε μη αναπαραγωγή του είδους και επομένως είναι επικίνδυνη για την διαιώνισή του και θα έπερεπε να συνεχίζεται η απαγόρευσή της όπως παλιά.

  • ΚΜ avatar
   ΚΜ @ ΕΕ 02/10/2014 21:45:53

   Ωραία τρολιά. Οι λόγοι όμως δεν είναι μόνο «ιατρικοί», είναι και ηθικοί.

 7. Επισκέπτης avatar
  Επισκέπτης 02/10/2014 08:25:03

  Αφού προερχόμαστε από τον Αδάμ και την Εύα, κατά την εκκλησία, δεν είμαστε όλοι προϊόντα αιμομιξίας;

  • Κυθήριος avatar
   Κυθήριος @ Επισκέπτης 02/10/2014 13:30:48

   Κατ' ανάγκη έγινε έτσι,για να διαιωνιστεί το ανθρώπινο είδος,αλλιώς δε θα είμαστε τώρα εδώ εσύ κι εγώ ν' ανταλλάσουμε απόψεις. Σήμερα όμως δεν είναι κρίμα με τόσες όμορφες γυναίκες τριγύρω,να τα φτιάξει κάποιος με την αδελφή του;...

   • ΚΒΣ avatar
    ΚΒΣ @ Κυθήριος 02/10/2014 19:24:49

    Όταν αποφασίζω να θεωρήσω οτι γράφεις ειρωνικά και με διάθεση τρολλ, υπό αυτή την οπτική αρκετά από τα σχόλιά σου σε τέτοια ζητήματα έχουν πολύ ξεχωριστό ενδιαφέρον. Βέβαια αυτό δεν κρατάει πολύ, αφού όταν αμέσως μετά με επαναφορείς στην πραγματικότητα με νέο σχολιασμό σου και έρχομαι στην δυσάρεστη θέση να συνειδητοποιήσω οτι κάτι τέτοια τα γράφεις στα εντελώς, στα απολύτως σοβαρά, νιώθω την ανάγκη να αυτοπυρποληθώ δημόσια σε ένδειξη υπαρξιακής διαμαρτυρίας. Αλλά σε γενικές γραμμές είσαι απολαυστικός. Εσύ κι άλλοι τέσσερις-πέντε εδώ.

    • Κυθήριος avatar
     Κυθήριος @ ΚΒΣ 02/10/2014 22:03:49

     Μόνο για να σε γλυτώσω από το καυτό μπάνιο ,αναγκάζομαι να απαντήσω στο αγενές (εγώ στο λέω ευγενικά) σχόλιό σου. Ποτέ σε σοβαρά θέματα,αν μου έκανες την τιμή και με παρακολουθούσες μέχρι τώρα,θα έβλεπες ότι δε γράφω ειρωνικά και με τρολλίστικη διάθεση. Για το θέμα του άρθρου είδα παραπάνω ότι έχεις διαφορετική άποψη,δικαίωμά σου. Εγώ έχω πάλι την άποψή μου,νομίζω ότι μπορώ να την εκφράσω,όπως εσύ τις δικές σου. Αν δε σ' αρέσουν μή τις διαβάζεις... Για να απαντήσω όμως,με την ευκαιρία,στο πρώτο σχόλιό σου,αφού έφυγαν οι παλαιότεροι σχολιαστές που τέτοια θέματα τα ''ξεκαθάριζαν επιτόπου'',γιατί δεν αναλαμβάνεις εσύ ως εναπομείνας παλιός να τα ξεκαθαρίζεις; Αν παραθέτεις στοιχεία θα έχει πολύ ενδιαφέρον,αν απλώς αρκείσαι σε αφορισμούς και ευγενικούς χαρακτηρισμούς θα έχει πολλή πλάκα...

    • sender avatar
     sender @ ΚΒΣ 03/10/2014 01:10:30

     ΚΒΣ,ο τρόπος που απευθύνεστε σε σχολιαστές είναι τουλάχιστον επιθετικός και προσβλητικός.Και δεν βρίσκω τον λόγο γιατί να υπάρχει τόσος εκνευρισμός.Και για τον Κυθήριο,που έχει μια ξεχωριστή παρουσία και έξυπνο χιούμορ :-)

  • sender avatar
   sender @ Επισκέπτης 02/10/2014 13:35:47

   Τα ονόματα στην μυθολογία ποτέ δεν αντιστοιχούν σε πρόσωπα,αλλά σε πλήθος ανθρώπων ή λαών.

 8. nik avatar
  nik 02/10/2014 11:04:52

  Και με όλα αυτά τα παιδιά που γεννιούνται από σπέρμα αγνώστου δότη τι θα γίνει; Ποιος θα ενδιαφερθεί; Μήπως έχουμε ανοίξει τους ασκούς του Αιόλου;

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.