12/08/2009 17:16
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Σλοβένος τουρίστας πλήρωσε 1.300 ευρώ για να ελευθερώσει 30 αστακούςΣλοβένος τουρίστας πλήρωσε πρόσφατα 1.300 ευρώ για να σώσει περίπου 30 ζωντανούς αστακούς σε ένα εστιατόριο στις κροατικές ακτές, γράφει σήμερα η εφημερίδα Jutarnji List.

Ο Σλοβένος ενήργησε για χάρη της κόρης του που αρχικά έβγαλε το πορτοφόλι της και προσφέρθηκε να αγοράσει με τα χρήματα που είχε μέσα ένα αστακό από το εστιατόριο Νikο στο Ζαντάρ. "Είχαμε 60 με 70 κιλά αστακούς στο ενυδρείο την ημέρα εκείνη...και τους αφήσαμε ελεύθερους όλους όσους δεν είχαν κρατηθεί για πελάτες",δήλωσε ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου Ερικ Πάβιν.

Ο Σλοβένος και η παρέα του από τέσσερις ενήλικους και τέσσερα παιδιά με την βοήθεια του προσωπικού του εστιατορίου άφησαν στη συνέχεια ένα-ένα τους αστακτούς στη θάλασσα. Ο ανδρας αγνόησε ορισμένες αποδοκιμασίες ότι θα μπορούσε να διαθέσει τα χρήματα για φιλανθρωπικό σκοπό και αναχώρησε χωρίς να αναφέρει το όνομά του,προσθέτει η εφημερίδα.

ΣΧΟΛΙΑ

  1. Στέργιος avatar
    Στέργιος 12/08/2009 21:09:23

    Και μόλις έφυγε ο Σλοβένος, ο εστιάτορας ξαναβούτηξε στη θάλασσα και ξαναέπιασε τους αστακούς. Μουάχαχα!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.