17/07/2009 14:37
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Πάρτυ γρίπης και στο Κολωνάκι (!)Σιγά μην μέναμε πίσω. Θυμάστε που γράφαμε για τα πάρτυ γρίπης που ξεπήδησαν στην Αμερική μέσα από τα διάφορα φόρα και  chat rooms  του internet με σκοπό την έκθεση των παιδιών στον ιό Η1Ν1 όσο αυτός παραμένει ασθενής για να  αποκτήσουν στην περίπτωση που ο ιός επανεμφανισθεί ισχυρότερος και πιο επικίνδυνος αργότερα (http://www.antinews.gr/?p=7130).

Την μόδα κόλλησαν ορισμένοι και στην Ελλάδα και χθες το βράδυ διοργανώθηκε πάρτι γρίππης στο Κολωνάκι όπου οι καλεσμένοι αγκαλιάζονταν και φιλιόνταν συνεχώς για να κολλήσουν και τον ιό. Λέγεται ότι το πάρτι διοργάνωσε γνωστό μανεκέν.

Εμάς γιατί δεν μας κάλεσε κανείς;

Τα  αμφιλεγόμενα αυτά πάρτυ είναι μια συνέχεια των παλαιότερων «πάρτυ της ιλαράς και της ανεμοβλογιάς» που ήταν κάποτε δημοφιλή στις ΗΠΑ και που είχαν ως σκοπό να εκτεθούν τα παιδάκια στις ασθένειες έτσι ώστε να αποκτήσουν μακροχρόνια ανοσία.  

Και φυσικά το δαιμόνιο  των Ελλήνων αναπτύσσεται κι εδώ (μέσω Κίνας)

Όπως γράφουν τα ΝΕΑ, σε ηλεκτρονικές σελίδες διαφημίζονται μέσα προστασίας για την «αντιμετώπιση της γρίπης των χοίρων», όπως γάντια, μάσκες, γυαλιά, ακόμα και ολόσωμες στολές προφύλαξης, ενώ σε προσπέκτους κλιματιστικού σώματος, που κυκλοφορεί και στο Ίντερνετ, αναγράφεται αυτολεξεί: «Αφαιρεί τα βλαβερά μόρια αέρα, όπως τον ιό της γρίπης, SΑRS, την ασθένεια των πουλιών, ΜRSΑ, βακτήρια, μύκητες και αλλεργιογόνα στοιχεία».

Όπως δηλώνει ο πρόεδρος του Εθνικού Οργανισμού Φαρμάκων Βασίλης Κοντοζαμάνης, «δεν έχει χορηγηθεί άδεια σε κανένα καταναλωτικό προϊόν για χρήση κατά του ιού της νέας γρίπης». Ο ίδιος προειδοποιεί τους καταναλωτές να μην αγοράζουν σκευάσματα από το Διαδίκτυο, καθώς αυτό εγκυμονεί κινδύνους για τους καταναλωτές και τη δημόσια υγεία.

Τα πρωτεία στην ευρηματικότητα σε κομπογιαννίτικα αντιγριπικά σκευάσματα και συσκευές που διατίθενται μέσω Ίντερνετ αναμφίβολα κατέχει η Κίνα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί ο «εξολοθρευτής» της νέας γρίπης, μία φορητή συσκευή με υπεριώδεις ακτίνες που υποτίθεται ότι σκοτώνουν τον ιό.

 Κινέζικης προέλευσης είναι και ο «αντιγριπικός» διακόπτης φωτός, τα συστήματα καθαρισμού αέρα με όζον, τα οποία «αποστειρώνουν» το περιβάλλον από τη νέα γρίπη, τα «έξυπνα» θερμόμετρα που καταλαβαίνουν αν ο πυρετός προέρχεται από τον ιό, ειδικές ηλεκτρονικές συσκευές που τον παγιδεύουν και πολλά άλλα...

ΣΧΟΛΙΑ

 1. nyfitsa avatar
  nyfitsa 17/07/2009 14:59:46

  ….άρχισαν τα όργανα!!!

 2. Swell avatar
  Swell 17/07/2009 15:42:22

  Αυτός με το νερό που θεράπευε τη φαλάκρα πού είναι τώρα;

 3. Σπύρος avatar
  Σπύρος 18/07/2009 03:11:52

  Η παπαριά τού Life style σέ ολο της το Μεγαλείο.
  Η Γρίππη τών Χοίρων είναι ελάχιστα απειλητική μπροστά στον αθεράπευτο Κρετινισμό τών βαρεμένων ΄προχώ΄...
  Μιά λύση θάταν νά πάνε νά κάνουν sex μέ Πουλερικά μπάς και μέσω μετάλλαξης τού Ιού γλυτώσουμε από ολα αυτά τα θλιβερά σούργελα.

 4. ΙΠΤΑΜΕΝΟΣ avatar
  ΙΠΤΑΜΕΝΟΣ 18/07/2009 15:00:14

  ΤΟ ΠΑΡΤΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΕΛ.ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ!!
  ΕΚΕΙ ΘΑ ΕΙΧΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ!!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.