#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
30/11/2010 00:19
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Ο τρίτος παγκόσμιος πόλεμος έχει ήδη αρχίσειΗ σύγκρουση μεταξύ Νότιας και Βόρειας Κορέας που σημειώθηκε την προηγούμενη εβδομάδα σήμανε την αρχή του τρίτου παγκόσμιου πολέμου, που θα διαρκέσει μέχρι το 2014 και θα περιλαμβάνει τη χρήση πυρηνικών και χημικών όπλων. Έτσι ερμηνεύουν τα γεγονότα που συνέβησαν στην Κορεάτικη χερσόνησο χρήστες της ρωσικής διαδικτυακής κοινότητας, επηρεασμένοι από τις προβλέψεις μίας τυφλής Βουλγάρας μέντιουμ ονόματι Vanga, η οποία πέθανε το 1996 σε ηλικία 85 ετών.

Η μάντισσα είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στη Ρωσία και οι προφητείες τις αναφέρονται συχνά σε ρωσικά ταμπλόιντ έπειτα από μεγάλες καταστροφές.

Μία από τις μεγαλύτερες προβλέψεις της έγινε το 1980 όταν είχε πει: «Στην αλλαγή του αιώνα, τον Αύγουστο του 1999 ή του 2000, η πόλη Κουρσκ θα καλυφτεί με νερό και όλος ο κόσμος θα βυθιστεί στη θλίψη». Δύο δεκαετίες αργότερα, τον Αύγουστο του 2000, το ρώσικο πυρηνικό υποβρύχιο Κουρσκ βυθίστηκε στην θάλασσα Μπάρεντς παίρνοντας μαζί του 118 ζωές.

Λέγεται ότι η Vanga έχασε την όραση της στην ηλικία των δώδεκα ετών κάτω από περίεργες συνθήκες. Από το 1941 και έπειτα άρχισε να μίλα για πράγματα εκ των οποίων τα περισσότερα δεν έχουν ακόμα συμβεί. Επίσης, άρχισε να πληροφορεί διάφορους ανθρώπους για το που είναι οι συγγενείς τους και αν ζουν ακόμα.

Η φήμη της εξαπλώθηκε ραγδαία και  ο θρύλος λέει ότι όταν την επισκέφτηκε ο Χίτλερ αφότου κατέλαβε τη Βουλγαρία του είπε,: «Άσε την Ρωσία εν ειρήνη! Θα τον χάσεις αυτόν τον πόλεμο!».

Φαίνετε ακόμα να έχει προβλέψει τις επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου, όταν είπε το 1989,: «Φρίκη, Φρίκη! Οι Αμερικανοί αδελφοί μας θα πέσουν έπειτα από την επίθεση που θα δεχτούν από τα ατσαλένια  πουλιά. Οι λύκοι θα ουρλιάζουν και αθώο αίμα θα αναβλύζει».Η Vanga υποστήριζε ότι έπαιρνε τις “πληροφορίες” από μία «μη-ανθρώπινη» φωνή. Υποστήριζε επίσης, ότι οι ζωές από όσους έβλεπε περνούσαν από μπροστά της από την αρχή μέχρι το τέλος σαν ταινία. Ακόμα, είχε πει ότι τη είχαν επισκεφτεί εξωγήινοι από τον πλανήτη Vamfim, περιγράφοντάς τους ως «όμορφους και αδύνατους».

Όμως προτού την ανακηρύξετε σαλεμένη, πάρτε υπόψη τις προβλέψεις της  από το 1950 κι έπειτα.

« Ψυχρές περιοχές θα γίνουν θερμές… και ηφαίστεια θα ξυπνήσουν. Ένα τεράστιο κύμα θα καλύψει μία μεγάλη ακτή γεμάτη με ανθρώπους και πόλεις και όλα θα εξαφανιστούν κάτω από το νερό».

Παρά τις επιτυχίες της (ερευνητές του πανεπιστημίου της Σόφιας εκτιμούν ότι ήταν ακριβής στο 85% των προβλέψεων της), η δημοτικότητα της στη Ρωσία είναι εν μέρη πεσμένη, λόγω της προφητείας της που προβλέπει ότι η Ρωσία θα ξαναγίνει πάλι μία μεγάλη παγκόσμια δύναμη. Ίσως, η μόνη δύναμη.

«Όλα θα λιώσουν, όπως λιώνει ο πάγος. Μόνο ένα πράγμα θα παραμείνει ανέγγιχτο. Η δόξα του Βλαδίμηρου, η δόξα της Ρωσίας… Κανένας δεν μπορεί να σταματήσει τη Ρωσία», είπε σε έναν Σοβιετικό συγγραφέα στα τέλη του 70. Δεν διευκρίνισε όμως  σε ποιον Βλαδίμηρο αναφερόταν. Στον Λένιν, ή τον Πούτιν.

Ας επιστρέφουμε όμως στον τρίτο παγκόσμιο πόλεμο.

Σύμφωνα με την Vanga η σύγκρουση θα ξεκινήσει τον Νοέμβριο του 2010 (τι έγινε στην Κορέα; Και πως απάντησαν οι Αμερικανοί;), πρώτα με συμβατικά όπλα και έπειτα με χημικά και πυρηνικά. Με το που μπουν στο παιχνίδι τα πυρηνικά και τα χημικά τα πράγματα θα πάρουν την κατιούσα. Η ραδιενέργεια θα εξαφανίσει όλη τη χλωρίδα και την πανίδα του βορείου ημισφαιρίου.

Δεν μας έφτανε μόνο αυτό, Μουσουλμάνοι οπλισμένοι με ακόμα περισσότερα χημικά όπλα θα προβούν σε ένα ανελέητο κυνηγητό σε ότι έχει απομείνει στην Ευρώπη.

Μέχρι το 2016, προέβλεψε, ότι η Ευρώπη θα έχει μεταμορφωθεί σε μία απέραντη έρημο, με ελάχιστα σημάδια ζωής.

Για το 2088, όταν ο κόσμος θα έχει ξανασταθεί στα πόδια του και με τους Μουσουλμάνους να κυριαρχούν στην Ευρώπη, η Vanga έκανε λόγο και για την απαρχή μίας νέας αρρώστιας. Μία αρρώστια που θα κάνει τους ανθρώπους γέρους μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Η νόσος αυτή θα ηττηθεί τελικά το 2097.Η  ταινία «ο εξολοθρευτής» γίνεται πραγματικότητα το 2111, όταν οι άνθρωποι θα εξελιχτούν σε ρομποτικά υβρίδια (cyborgs), πράγμα ασήμαντο μπροστά στα γεγονότα του 2183, όταν μία αποικία στον Άρη θα αποκτήσει πυρηνικά και θα διακηρύξει την ανεξαρτησία της από την Γη.

Η λίστα με τις προβλέψεις της συνεχίζει μέχρι το 5079, όπου είναι και το τέλος του κόσμου. Δεν μας λέει πως, όμως φαίνεται να έχει να κάνει με την ανακάλυψη των συνόρων του διαστήματος τρία χρόνια νωρίτερα και με την επακόλουθη άρνηση(40% θα είναι εναντίον) μίας ριψοκίνδυνης εκστρατείας στο άγνωστο υπερπέραν.

Τι είπε όμως για το 2008 και τον τρίτο παγκόσμιο πόλεμο;

Για το 2008, η Vanga είχε προβλέψει ότι,: «δολοφονίες τεσσάρων αρχηγών κρατών και  σύγκρουση στην Νότια Ασία, θα είναι μία από τις αιτίες για τον τρίτο παγκόσμιο πόλεμο».

Όσον αφορά το δεύτερο σκέλος της πρόβλεψης, μετά τις επιθέσεις στη Βομβάη, λίγο έλειψε να υπάρξει σύρραξη μεταξύ των πυρηνικά οπλισμένων κρατών του Πακιστάν και της Ινδίας. Για το πρώτο, το 2008, υπήρξαν τέσσερεις αποτυχημένες δολοφονικές απόπειρες εναντίων παγκοσμίων ηγετών. Συγκεκριμένα των αρχηγών του Ανατολικού Τιμόρ, του Αφγανιστάν και των Μαλβίδων. Και μία «συνομωσία λευκών ρατσιστών» με στόχο την εξολόθρευση του Obama.

Π.Ζ. (RIANOVOSTI)

Υ.Γ. Ο ΓΑΠ τι θ’απογίνει ρε παιδιά !!! Λέτε να είναι μεταξύ των Αρειανών εξεγερθέντων;

ΣΧΟΛΙΑ

 1. archaeopteryx avatar
  archaeopteryx 30/11/2010 00:25:44

  είπε ότι ψυχρές περιοχές θα γίνουν θερμές; Στον Καιάδα οι προφητείες της γιαγιάς.

 2. Nick avatar
  Nick 30/11/2010 00:36:43

  Παρακέλσος:

  Γερμανός Γιατρός που γεννήθηκε το 1493 και άφησε τις προφητείες του σε 32 εικόνες με μικρά επεξηγηματικά κείμενα που καλύπτουν την περίοδο μέχρι το 2340. Για την περίοδο 1992 έως 2016 μας παρουσιάζει την εικόνα ενός ερημίτη με την διευκρίνιση ότι ο άνθρωπος θα πέσει από το επίπεδο της σοφίας σε πολύ χαμηλές σφαίρες χρησιμοποιώντας καταστροφικά την τεχνολογία με αποτέλεσμα να γίνει ο ίδιος υπεύθυνος για τη δυστυχία και την ερήμωση που θα επέλθει στη γη.

 3. Orestios avatar
  Orestios 30/11/2010 00:52:00

  Δεν χρειάζονται προφητείες πια για το προφανές

 4. A.M. avatar
  A.M. 30/11/2010 01:22:59

  Έτσι.
  Εξ άλλου στην από από κάθε άποψη θλιβερη κατάσταση που βρίσκεται σήμερα ο πλανήτης μόνον το πύρ μπορεί να τον «ξεβρωμίσει».
  Άντε να το δούμε και αυτό (αν προλάβουμε δλδ να δούμε κάτι πριν «μας πάρει το ποτάμι» απ τα χημικά και τα πυρηνικά)

 5. Κάποιος avatar
  Κάποιος 30/11/2010 01:31:39

  Αν πιστέψουμε τον Νοστράδαμο,τον Ιωάννη τον Θεολόγο, τους γέροντες του Αγ.Ορους, τους Μάγια, τις γριούλες από την Σιβηρία,δεν μας απομένουν και πολλά χρόνια.
  Για να δούμε...
  Τουλάχιστον θα έχουμε το προνόμιο να κλείσουμε τελευταίοι την πόρτα.

 6. A.M. avatar
  A.M. 30/11/2010 01:40:09

  Καλά.. και χωρίς να ρωτήσουμε τους παραπάνω σε αρκετούς από εδώ μέσα που βρισκόμαστε στα πρώτα -ήντα δεν μας μένουν και πολλά χρόνια! :lol:
  Αν προσθέσει κάποιος και την πείνα και την έλλειψη φαρμάκων και περίθαλψης που θα μας προκύψουν λόγω της κρίσης..... το μέλλον μας δεν προβλέπεται να είναι και καθόλου μα καθόλου μακροχρόνιο :lol:

 7. Κάποιος avatar
  Κάποιος 30/11/2010 01:47:32

  Το πιο θανατηφόρο αντικείμενο όπως λένε οι στατιστικές είναι το κρεβάτι.
  Δεν είναι ούτε οι ατομικές βόμβες, ούτε τα χημικά και βιολογικά όπλα, ούτε τα μέγα-τσουνάμι και οι μετεωρίτες.

 8. aengus avatar
  aengus 30/11/2010 03:49:32

  Δηλαδή θα μας ξαναπάρουν φαντάρους στην ……Κορέα;
  Ε, όχι!

 9. aengus avatar
  aengus 30/11/2010 03:54:48

  Όταν τα βρίσκει πολύ σκούρα, ο καπιταλισμός αρχίζει τους πολέμους.

  • ένας Άμλετ avatar
   ένας Άμλετ @ aengus 30/11/2010 07:29:42

   Συνήθως με τον εαυτό του….

 10. hope avatar
  hope 30/11/2010 07:47:33

  Εάν κάπου έχει δίκιο είναι με τους Μουσουλμάνους.Την έχουμε άσχημα. Πάντα όμως θα υπάρχουν άνθρωποι που νομίζουν ότι παίρνουν διαταγές απο το άγνωστο.
  Αλλά όλα αυτά ηχούν παράξενα στα αυτιά μας. Παράξενη χώρα η Ρωσία.

 11. Πυρηνικος avatar
  Πυρηνικος 25/09/2011 23:45:13

  Το 5079 θα είναι το τέλος του κόσμου???? Πάω στο σούπερ μαρκετ να πάρω κονσέρβες.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.