#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
02/11/2011 17:35
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Ο ΓΑΠ θέλει να "καθαρίσει τον τόπο από τα συμφέροντα" (χα χα χαααα)Διαβάζουμε στο http://www.primeminister.gov.gr :

Τώρα δείχνουμε ότι δεν αστειευόμαστε, όταν λέμε για την ευθύνη των τραπεζών και τους θέτουμε προ των ευθυνών τους. Για πρώτη φορά, προχωράμε σε μια διαδικασία, που θα εξυγιάνει, θα φέρει διαφάνεια και ένα τραπεζικό σύστημα, το οποίο θα επενδύσει στην πραγματική οικονομία.

Για πρώτη φορά, κάνουμε σοβαρές κινήσεις, συλλήψεις στο χώρο της λαθρεμπορίας των καυσίμων.

Για πρώτη φορά, μιλάμε για Μέσα Ενημέρωσης που είναι χρεοκοπημένα, τα οποία παρόλα αυτά εξακολουθούν να λειτουργούν, χωρίς κανείς να καταλαβαίνει από πού βρίσκουν τα χρήματα.

Για πρώτη φορά, προχωράμε σε εξυγίανση στο χώρο του ποδοσφαίρου.

Για πρώτη φορά, δημοσιοποιούμε λίστες με φοροφυγάδες και εξαπολύουμε ένα άγριο κυνηγητό για όσους φοροδιαφεύγουν. Για πρώτη φορά, βρίσκουμε τις καταθέσεις στο εξωτερικό, διαφόρων οι οποίοι φοροδιαφεύγουν.

Για πρώτη φορά, μια Κυβέρνηση προσπαθεί να καθαρίσει τον τόπο από την δυσωδία και τα συμφέροντα που, επί χρόνια, θέλουν να τα λυμαίνονταν όλα. Και βέβαια, εκεί είναι όπου υπάρχει η πολύ μεγάλη αντίδραση.»

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Νικήτας avatar
  Νικήτας 02/11/2011 17:45:51

  Το αρχι-συμφέρον και η αυτού μεγαλειότης της ΙΔΟΤΕΛΕΙΑΣ μίλησε...
  Καρικατούρα σκέτη.

  • Νικήτας avatar
   Νικήτας @ Νικήτας 02/11/2011 18:54:55

   ΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑΣ

 2. theo1611 avatar
  theo1611 02/11/2011 17:52:28

  Φαντάζεστε να βάλουν ως ερώτημα στο δημοψήφισμα Reichenbach ή Σαμαράς? (τεχνικά δεν γίνεται, αλλά ας κάνουμε την υπόθεση εργασίας).

  Για να γυρίσει ο ήλιος θέλει δουλειά πολλή.

  Μία ειλικρινής απάντηση και τεκμηρίωση στα πιθανά ερωτήματα ενός ενδεχομένου δημοψηφίσματος είναι προϋπόθεση για αξιοπρεπή κάθοδο στις εκλογές (είτε αυτές γίνουν πριν είτε μετά από ένα δημοψήφισμα, που έχει και πολλές πιθανότητες να μη γίνει ποτέ). There is no free lunch, anymore, ένθεν, κακείθεν και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις.

 3. Αθωος Περαστικος avatar
  Αθωος Περαστικος 02/11/2011 19:04:29

  Όσο περνούν οι ώρες και γίνεται αντιληπτό το μέγεθος της περιπέτειας που έχει ρίξει τη χώρα ο ΓΑΠ, απορώ με τη ψυχραιμία του Λαού αλλά και της αντιπολίτευσης. Αφού μας έριξε στα δόντια του ΔΝΤ με συνοπτικές διαδικασίες και χωρίς καν να περάσει εκείνη την αρχική σύμβαση στη Βουλή, μας φέρνει πλέον προ τετελεσμένων γεγονότων, επιχειρώντας να βαπτίσει στη κολυμπήθρα του Σιλωάμ τη καταστροφική πολιτική και τους χειρισμούς του ώς τώρα.
  Και είναι πραγματικά εξοργιστικό αν το σκεφτεί κανείς: αφού χειρίστηκε το ζήτημα του χρέους κατά το δοκούν, αφού διαπραγματεύτηκε δειλά και φτηνά χάνοντας την ισχύ των όποιων χαρτιών είχε στα χέρια του και αφού πλέον έχει δεσμεύσει τη χώρα κατ' ουσίαν με τη τελευταία δανειακή σύμβαση (όσο και αν οι ουσιώδεις λεπτομέρειές της δεν έχουν διατυπωθεί), έρχεται να θέσει βόμβα στα θεμέλια της ευρωπαικής προοπτικής της χώρας και συνάμα να τινάξει στον αέρα την Ευρωζώνη.
  Εν πάσει περιπτώσει ποιός νομίζει ότι είναι και συνδέει τη καταστροφική πολιτική του με το μέλλον της χώρας? Τι είδους ακροβατισμοί είναι αυτοί με διακύβευμα το μέλλον των παιδιών μας? Ποιός του έχει πεί ότι η Ελλάδα δεν μπορεί να προχωρήσει χωρίς αυτόν? Ποιός του έχει πεί ότι είναι αναντικατάστατος? Ποιός του έχει πεί ότι η πολιτική του, αν μπορεί να χαρακτηριστεί έτσι ένα συνοθύλευμα σπασμωδικών υπαγορευόμενων μέτρων χωρίς προοπτική και όραμα-τρέχοντας πάντα πίσω από τις εξελίξεις, είναι μονόδρομος? Πως τον αφήνουν οι βουλευτές του, αυτούς που τους έστειλε ο ελληνικός λαός να στηρίξουν τα συμφέροντά του, να παίζει ρώσικη ρουλέτα με το μέλλον μας?
  Το κλίμα στην Ευρώπη είναι εξαιρετικά βαρύ και δεν ξέρω αν μαζεύεται πλέον, ακόμα και αν παραιτηθεί αύριο! Το πολιτικό κεφάλαιο επιρροής της χώρας έχει εξανεμιστεί και μάλιστα πήγε στο βρόντο. Νομίζετε ότι μένουν τα ονόματα των πρωθυπουργών στο μυαλό των Ευρωπαίων και των λαών τους? Νομίζετε ότι θα θυμούνται αν τον έλληνα Πρωθυπουργό τον λέγανε Παπανδρέου ή Βενιζέλο? Το μόνο που τους μένει είναι ότι οι ΕΛΛΗΝΕΣ τίναξαν την Ευρώπη στον αέρα δυναμιτίζοντας μια συμφωνία που, μπορεί σε εμάς να μην αρέσει αλλά αυτοί το μόνο που βλέπουν είναι ότι μας δίνουν τα ωραία ευρώ τους. Ή τουλάχιστον έτσι τους το πλασάρουν τα ΜΜΕ των χωρών τους. Και στο κάτω κάτω την αντιαναπτυξιακή καταστροφική πολιτική την έχει εμπνευστεί κατά βάση το ΔΝΤ και όχι η Ευρώπη. Και εν πάσει περιπτώσει αυτοί προσπαθούν να εξασφαλίσουν τα λεφτά τους, εμείς θα έπρεπε να προσπαθούμε να τους πέισουμε και να τους πιέσουμε ισοβαρώς ΚΑΙ για αναπτυξιακά μέτρα, που λάμπουν εδώ και δυό χρόνια δια της απουσίας τους. Γιατί μόνο έτσι μπορεί να σωθεί η χώρα και όχι με συνεχή δάνεια.
  Θα αφήσουμε αυτόν τον ελλιποβαρή πολιτικό να μας εκπροσωπεί στην Ευρώπη και να συνεχίσει να διαπραγματεύεται για μας? Είναι δυνατόν η χώρα να συνεχίσει να πορεύετε έτσι? Είναι δυνατόν να συνεχίσουμε με αυτόν τον άνθρωπο στο τιμόνι? Είναι δυνατόν να τον αφήσουμε και να μας διαλύσει οικονομικά, αλλά και να μας περάσει στη συνείδηση της Ευρώπης σαν αλλοπρόσαλους πένητες?

 4. Ο Ιθαγενής avatar
  Ο Ιθαγενής 02/11/2011 19:34:00

  Μα γιατί βρε παιδιά ...αλήθεια λέει ...δεν είδατε; τσάκισε μισθούς και συντάξεις δύο χρόνια. Εχει συγκρουστεί με όλους εμάς τους εργαζόμενους που μαζί τα φάγαμε....τι κοπρίτες τι αντιπαραγωγικοί τι κάστες τι ομάδες έχει πει.

  Στα συμφέροντα δε; Αποδεκατισμός, ορυμαγδός και κουρνιαχτός από τις συγκρούσεις:

  πχ

  με την PROTON; τα μαχαίρια έσπασαν στα κόκαλα και το φως τύφλωσε τους παροικούντες εν Ιερουσαλήμ. Με αναδρομικές καλύψεις βεβαίως βεβαίως.

  Στην δε λαθρεμπορία των καυσίμων; Ρέει το πετρέλαιο στο δρόμο.

  Για το φόρο επί των διαφημιστικών εσόδων των ΜΜΕ; ...Πόσες φορές αναβλήθηκε 2-3;

  Για τις αδειοδοτήσεις των ΜΜΕ και τις συχνότητες; σσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσ

  Για το open.gov; έλαμψε στο ΙΚΑ στον ΕΦΕΤ στον ΟΛΠ κλπ κλπ κλπ

  Τόσες συγκρούσεις έχει δώσει ....μηδέν εις το πηλήκιο, για το πηλίκο; η διαίρεση αδυνατεί.

 5. mx avatar
  mx 02/11/2011 20:50:35

  .....einai alithia .....to megalo psari trwei to mikro....kai me tin anakefaleiopoiisi twn trapezwn....to xeno megalo psari tha faei to kataxrewmeno mikro elliniko psari.
  xepoulima.......telos epoxis......Allimono se osous einai ektethimenoi stis pros to paron "ellinikes trapezes"

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.