Οι περισσότεροι είναι έτοιμοι να απατήσουν… για καλό σκοπό
27/03/2014 18:46
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Οι περισσότεροι είναι έτοιμοι να απατήσουν… για καλό σκοπό

Αν είστε κάποιος που απατά το σημαντικό –κατά τ’ άλλα- έτερόν του ήμισυ, ίσως να είστε και πρόθυμος να θολώσετε λίγο τα ηθικά όρια… αν είναι για καλό σκοπό

Αν είστε κάποιος που απατά το σημαντικό –κατά τ’ άλλα- έτερόν του ήμισυ, ίσως να είστε και πρόθυμος να θολώσετε λίγο τα ηθικά όρια… αν είναι για καλό σκοπό.

Σε έρευνα της ιστοσελίδας Victoria Milan, η οποία ειδικεύεται στο να κλείνει ραντεβού σε όσους θέλουν να απατήσουν τον σύντροφό τους, ρωτήθηκαν 3.000 άνδρες και γυναίκες μέλη. Το 67 τοις εκατό είπε ότι ευχαρίστως θα έκανε σχέση με κάποιον ανώτερό τους στη δουλειά, προκειμένου να πάρει αύξηση ή προαγωγή.

Και σαν να μην έφτανε αυτό, το 42 τοις εκατό των συμμετεχόντων δήλωσαν ότι έχουν κάνει ήδη σχέση με έναν συνάδελφο ή το αφεντικό τους και το 81 τοις εκατό είπαν ότι έχουν «κάνει παιχνίδι» τουλάχιστον με έναν.

«Το να μοιραζόμαστε τις περισσότερες ώρες μας δουλεύοντας με συναδέλφους, μας οδηγεί στο να δημιουργούμε σχέσεις που μπορεί να εξελιχθούν σε πιο σοβαρά συναισθήματα ή ακόμα και σε ανολοκλήρωτες σεξουαλικές εντάσεις» δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Victoria Milan. 
«Πολλοί άνθρωποι που απατούν προφανώς αποφασίζουν να κάνουν την κίνηση και να λύσουν την ένταση - για να μην αναφέρουμε τη βελτίωση της θέσης τους, παίρνοντας μια αύξηση ή μια προαγωγή». Πάντως, παρά τους αριθμούς, σχεδόν όλα τα μέλη που συμμετείχαν στην έρευνα κατάλαβαν ότι ήταν κάτι επικίνδυνο. Το 82 τοις εκατό είπε ότι το να έχεις μια σχέση με κάποιον από τη δουλειά μπορεί να προκαλέσει μεγαλύτερη ζημιά από ό,τι μια σχέση με κάποιον άλλο.

http://www.huffingtonpost.com/2014/03/26/cheaters-work-affairs_n_5037989.html

ΣΧΟΛΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια στο άρθρο! Γράψτε το πρώτο σχόλιο!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.