11/07/2009 02:23
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Οι Έλληνες τρίτοι χειρότεροι τουρίστες παγκοσμίως.Σύμφωνα με το πρακτορείο AFP, οι Γάλλοι είναι οι χειρότεροι τουρίστες στον κόσμο. Οι Έλληνες ακολουθούν τους Ισπανούς και είναι οι τρίτοι  χειρότεροι τουρίστες στον κόσμο!

Βάσει λοιπόν μιας παγκόσμιας δημοσκόπησης που διενεργήθηκε και κατά την οποία ερωτήθηκαν εργαζόμενοι σε 4. 500 ξενοδοχεία παγκοσμίως, οι Γάλλοι αποδείχθηκαν οι χειρότεροι.  με τους Έλληνες να ακολουθούν από κοντά.  Από την άλλη μεριά, οι Ιάπωνες τουρίστες είναι αυτοί που χαρακτηρίστηκαν ως οι καλύτεροι και μάλιστα για τρίτη συνεχή χρονιά. Οι Αμερικανοί πήραν επίσης μια πρωτιά καθώς  ήρθαν πρώτοι στην κατηγορία «οι πιο θορυβώδεις».

 Οι καλύτεροι κατά σειρά:                                                 Οι χειρότεροι κατά σειρά:

Ιάπωνες                                                                    Γάλλοι
Βρετανοί                                                                   Ισπανοί
Καναδοί                                                                    Έλληνες
Γερμανοί                                                                   Τούρκοι
Ελβετοί                                                                     Νότιο Αφρικανοί

Οι Γάλλοι θεωρούνται τσιγκούνηδες, αγενείς και πολλοί κακοί στον χειρισμό άλλης γλώσσας εκτός από τη δικιά τους, αλλά τουλάχιστον έρχονται τρίτοι στο θέμα της φινέτσας και της εχεμύθειας.

 Οι Ιάπωνες θεωρούνται καθαροί, τακτικοί, ευγενικοί, ήσυχοι και ότι δεν κάνουν παράπονα, με αποτέλεσμα να έρχονται στην πρώτη θέση της σχετικής λίστας.

 Οι Αμερικανοί είναι -σύμφωνα με τη δημοσκόπηση- οι πιο γενναιόδωροι από όλους (ας όψονται οι «χρυσές εποχές» της παντοδυναμίας του δολαρίου), αλλά είναι ακατάστατοι, «φωνακλάδες» και κακοντυμένοι.

 Οι Βρετανοί παραδόξως έρχονται δεύτεροι για τη συνολική τους συμπεριφορά, ευγένεια και ησυχία που τους διακρίνει (!), ενώ μόνο οι Ιταλοί τους ξεπερνούν στο γούστο για τα ρούχα που φοράνε.

 Και αν αυτά σας ξαφνιάζουν, αφού στην Ελλάδα αλλιώς έχουμε γνωρίσει τους Βρετανούς τουρίστες, η δημοσκόπηση φαίνεται πως είναι αρκετά ακριβής: Στην Ευρώπη οι Βρετανοί έρχονται στην τελευταία θέση στην εκτίμηση των ξενοδόχων, εξαιτίας της γνωστής συμπεριφοράς τους και κυρίως της τάσης τους να καταναλώνουν μεγάλες ποσότητες αλκοόλ.

 Sources: AFP, New Zealand Herald

ΣΧΟΛΙΑ

  1. γάιδαρος avatar
    γάιδαρος 11/07/2009 07:55:49

    Μα αφού είναι οι πρώτοι χειρότεροι πολίτες του κόσμου, πάλι καλά.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.