15/04/2011 15:31
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Οδικός Χάρτης ΓΑΠ

ΣΧΟΛΙΑ

 1. bromoskylo avatar
  bromoskylo 15/04/2011 17:49:29

  Σύμφωνα με τον ΓΑΠ: Στο τέλος όμως αυτής της πορείας... "βρίσκεται μια άλλη Ελλάδα, η Ελλάδα που αξίζουμε ως πολίτες, η Ελλάδα της δημιουργικότητας, της βιώσιμης ανάπτυξης, των δικαιωμάτων και των ευκαιριών για όλους. Μια πατρίδα, που στέκεται αυτόνομη στα πόδια της και κοιτά το μέλλον με αισιοδοξία και σιγουριά, που ανοίγει ορίζοντες για τη νέα γενιά"

 2. Θετταλός avatar
  Θετταλός 15/04/2011 18:40:01

  Ο "οδικός χάρτης" μόνος δρόμος για την ειρήνη στη Μ.Ανατολή λένε οί ΥΠΕΞ της ΕΕ.
  (παλαιότερη είδηση)

  Άμεση κατάπαυση του πυρός προβλέπει ο "οδικός χάρτης" των ηγετών της Αφρικανικής Ένωσης όπως και άνοιγμα διόδων για την παροχή ανθρωπιστικής βοήθειας και έναρξη συνομιλιών ανάμεσα σε Καντάφι και αντικαθεστωτικούς.
  (είδηση στις 11-4-2011)

  "Απέναντι στη λογική της φυγομαχίας και του «άστο για αργότερα» απαντούμε με αποφάσεις και αλλαγές τώρα, τόνισε ο Πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου, παρουσιάζοντας τον «Οδικό Χάρτη» για την έξοδο από την κρίση.
  (είδηση σημερινή)

  Άμεση κατάπαυση του πυρός (αυγά, γιαουρτάκια, μολότωφ, κτλ) προβλέπει ο "οδικός χάρτης" του ηγέτη της Αφρικανικής Ένωσης Ελλάδος, όπως και άνοιγμα διοδίων για την παροχή ανθρωπιστικής βοήθειας στους λιμοκτονούντες έλληνες και έναρξη συνομιλιών ανάμεσα σε μνημονιακούς και αντιμνημονιακούς
  (στις ειδήσεις προσεχώς...)

  ΥΓ
  Ο "οδικός χάρτης" φαίνεται ότι είναι της μόδας εσχάτως...χμμμ...

 3. jz avatar
  jz 22/04/2011 19:57:50

  Πιστεύετε ρε παιδιά στα παραμύθια και τους οδικούς χάρτες του ΓΑΠ . Αυτός εκτελεί ένα πρόγραμμα το οποίο είναι δοσμένο από τους παγκοσμιοποιητές. Μη βλέπετε το αθώο ύφος του,ο άνθρωπος είναι υποκριτής. Θα τον χρησιμοποιήσουν και στο τέλος θα τον πετάξουν στα σκουπίδια ενώ εμείς θα υποστούμε όλες τις συνέπειες.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.