Νεκροταφείο αποκλειστικά για λεσβίες
07/04/2014 15:56
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Νεκροταφείο αποκλειστικά για λεσβίες

Ένα νεκροταφείο αποκλειστικά για ομοφυλόφιλες γυναίκες εγκαινιάστηκε χθες στο Βερολίνο. Το νεκροταφείο βρίσκεται στη γραφική συνοικία Πρεντσλάουερ Μπεργκ, έχει έκταση 400 τ.μ και μπορεί να καλύψει έως και 80 τάφους. Πίσω από το όλο εγχείρημα βρίσκεται η οργάνωση Safia, ένα ίδρυμα το οποίο στηρίζει και προωθεί ηλικιωμένες ομοφυλόφιλες γυναίκες.

Χρειάστηκαν τέσσερα χρόνια έρευνας ώσπου να καταλήξουν σε αυτό το γραφικό, ηλικίας 200 ετών νεκροταφείο. Και παρόλο που η έννοια ενός λεσβιακού νεκροταφείου μπορεί να φαίνεται ασυνήθιστη, η εκπρόσωπος της οργάνωσης δρ Astrid Osterland δήλωσε ότι το θέμα «δεν αφορά μια μάχη κατά των ανδρών», αλλά την επιθυμία να ταφεί μαζί με «συναγωνίστριες» της, όπως τις χαρακτήρισε.

Τον Ιανουάριο του 2104, η υπουργός Περιβάλλοντος Barbara Hendricks έγινε η πρώτη δηλωμένη λεσβία στο υπουργικό συμβούλιο της Γερμανίας. Το σχέδιο πάντως προκάλεσε πολλές επικρίσεις από τον γερμανικό Τύπο, που σχολίασε αρνητικά την αποκλειστικότητα.

www.huffingtonpost.co.uk

ΣΧΟΛΙΑ

  1. Spatharios avatar
    Spatharios 08/04/2014 08:23:03

    Κρίμα που έχει προβλήματα με την υποψηφιότητα ο Μπουτάρης. Σιγουρα θα του έβαζε σκεψεις αυτή η είδηδη!!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.