07/08/2009 12:38
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Νέα και πιο φθηνή ηρωίνη κάνει την εμφάνισή της στην Αμερική.Οι τελευταίες εβδομάδες έχουν χαρακτηρισθεί από μια μεγάλη ανάκαμψη της παράνομης διακίνησης  ηρωίνης στις Ηνωμένες Πολιτείες. Όπως αναφέρεται στο : Christian Science Monitor, οι  αστυνομικές Αρχές έχουν κατασχέσει, μόνο τις τελευταίες δυο εβδομάδες, τεράστιες ποσότητες ηρωίνης σε διάφορες πολιτείες. Χαρακτηριστικά αναφέρεται πως κατασχέθηκαν περί τα 300 κιλά στη Καλιφόρνια και άλλα 10 στη Νέα Υόρκη. Τέτοιες ποσότητες ηρωίνης έχουν να εμφανιστούν στους δρόμους των ΗΠΑ  από την δεκαετία του `70 και οι  Αρχές ανησυχούν καθώς η νέα έκδοση του ναρκωτικού είναι πολύ φθηνότερη, πολύ πιο αποτελεσματική και  επιπλέον διατίθεται και σε μορφή πού λεπτής πούδρας για χρήση από τη μύτη από όσους δεν θέλουν να μπλέκουν με τις σύριγγες! 

Το μεγαλύτερο μέρος της συγκεκριμένης ηρωίνης προέρχεται από το Μεξικό και κοστίζει μόλις $250 ανά ουγγιά, ενώ η ίδια ποσότητα κόστιζε $800  μόλις πριν από δέκα χρόνια. Όπως λέει ένας από τους αξιωματικούς  της δίωξης ναρκωτικών ουσιών της Καλιφόρνια: «Η νέα ηρωίνη είναι πιο καθαρή και τα παιδιά εθίζονται πολύ πιο γρήγορα σε αυτήν…»

ΣΧΟΛΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια στο άρθρο! Γράψτε το πρώτο σχόλιο!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.