#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
10/01/2014 18:35
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Νέα δουλειά βρήκε ο ΠαπανδρέουΑφού διέπρεψε στον χώρο της πολιτικής και των διαλέξεων, ο πρώην πρωθυπουργός της Ελλάδας Γιώργος Παπανδρέου βρήκε μια νέα δουλειά. Αυτή τη φορά δίπλα στην ισχυρή κυρία των αμερικανικών media, την ελληνικής καταγωγής Αριάνα Χάφινγκτον. Ο Παπανδρέου θα ανήκει στους συνεργάτες του νέου site ειδησεογραφικού περιεχομένου που θα εγκαινιάσει η ιδρύτρια της Huffington Post, υπό το όνομα World Post. Εκεί θα αρθρογραφούν και θα σχολιάζουν πολιτικοί κι επιχειρηματίες, όπως οι Τόνι Μπλερ και Μπιλ Γκέιτς. Ο Μπλερ και ο Παπανδρέου ειδικότερα, όπως μας ενημερώνουν τα σχετικά sites, θα ασχοληθούν ιδιαίτερα με την ανεργία των νέων στην Ευρώπη.
Η ιστοσελίδα θα παρουσιαστεί κατά τη διάρκεια του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ του Νταβός της Ελβετίας εντός του μήνα, ενώ συνιδιοκτήτης θα είναι ο μεγαλοεπενδυτής Νίκολας Μπεργκρούεν, που είναι γνωστός και ως “άστεγος δισεκατομμυριούχος”, επειδή προτιμά να ζει σε ξενοδοχεία και να μην έχει ιδιοκτησία. Το ντεμπούτο της, η World Post θα το κάνει με συνέντευξη του προέδρου της Κίνας, Σι Ζινπίνγκ.

http://www.independent.co.uk/news/media/online/huffington-post-founder-arianna-huffington-to-launch-world-post-news-website-9049893.html

Με αφορμή δημοσιεύματα που φέρουν τον Γιώργο Παπανδρέου να αρθρογραφεί επ' αμοιβή σε διεθνή ΜΜΕ, συνεργάτες του σχολίαζαν ότι κατά καιρούς διάφορα ΜΜΕ ζητούν από τον πρώην πρωθυπουργό να αρθρογραφήσει σε αυτά, πράγμα που έχει ήδη κάνει, χωρίς ωστόσο, όπως υπογραμμίζουν, να έχει έμμισθη σχέση με κανένα μέσο.

Επιπλέον, οι συνεργάτες του κ. Παπανδρέου σημειώνουν πως όταν το κάνει, το κάνει μόνο για να προωθήσει τις απόψεις του και τις θέσεις της χώρα

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Γεώργιος Τ. avatar
  Γεώργιος Τ. 10/01/2014 20:02:58

  Μιλάμε για την απόλυτη αηδία! ΑΥΤΟΣ να μιλάει για την ανεργία! Φτου σου ρε ξεφτίλα!

  • Αντίθεσις avatar
   Αντίθεσις @ Γεώργιος Τ. 10/01/2014 22:04:08

   Δεν αντιλαμβάνομαι τον λόγο των αντιρρήσεών σας. Εφόσον, ως έχων φορολογική έδρα την χώρα, υποβάλλει εδώ δήλωση για τα ανά την υφήλιο εισοδήματά του, η νέα του απασχόληση εκτός από την προώθηση των θέσεων της Ελλάδας - όπως διατείνεται, θα συνεισφέρει συνάλλαγμα και θα αυξήσει τα φορολογικά έσοδα της χώρας. Δεν θέλετε να ακούγονται οι ελληνικές απόψεις στα ξένα μέσα ευρείας κυκλοφορίας, δεν θέλετε εξαγωγές πνευματικών προϊόντων, δεν επιθυμείτε αύξηση του Α.Ε.Π.; Καλό είναι να διατηρείτε στη σκέψη σας ότι δεν έχει κατηγορηθεί (ή καταδικασθεί) για τίποτε μέχρι στιγμής, αλλά κι αυτό ακόμη αν είχε συμβεί, δεν θα του αφαιρείτο το δικαίωμα του επιχειρείν. Για να ευφρανθείτε λίγο, σκεφθείτε θετικά: η όποια αμοιβή του ίσως χρησιμεύσει για την αποπληρωμή της όποιας ποινής φαντάζεσθε ότι κάποτε θα του επιβληθεί...

   • Γιώργος Αχαιός avatar
    Γιώργος Αχαιός @ Αντίθεσις 11/01/2014 21:02:06

    Ο αγαπητός ΓΑΠ:
    1)Έγινε διάσημος παγκόσμια καταστρέφοντας μία χώρα (ή τουλάχιστον συμβάλοντας σε αυτήν αποφασιστικά ως πρωθυπουργός την πιο κρίσιμη στιγμή και σαν στέλεχος του ΠΑΣΟΚ για δεκαετίες).
    2)Εκμεταλλεύεται την διαδημότητά του αυτή για να δίνει διαλέξεις σχετικά με το πως έγινε αυτή η καταστροφή.
    3)Αλλά εσείς στο σχόλιό σας βλέπετε την θετική πλευρά, ότι δηλαδή θα συμβάλει έστω και ανεπαισθήτως ή τελείως συμβολικώς στην απάλυνση του πόνου των ελλήνων με το να φορολογείται στην Ελλάδα.

    Έχω την εξής απορία: αν ήταν να μας ωφελήσει, δεν θα ήταν καλύτερο να μην φέρει την καταστροφή ευθύς εξ αρχής, αντί να διαγράψει αυτόν τον απίστευτο κύκλο;

    Ελπίζω βέβαια να αστειευόσασταν.

 2. Πτήση avatar
  Πτήση 10/01/2014 20:29:24

  Υπάρχει θέση γι αυτόν μόνιμη, αλλά ας όψεται η κατάσταση...
  Τραπεζοκόμος στον Κορυδαλλό.

  • Α.Α avatar
   Α.Α @ Πτήση 11/01/2014 13:22:33

   πιασμένη, για πλύστρα υπάρχει θέση.

 3. Φωτεινή avatar
  Φωτεινή 10/01/2014 20:53:12

  ῎Εχω κάνει πολλές φορές ἀπόπειρα νά τόν σκοτώσω, ἀλλά οἱ φωτογραφίες δέν σκτοτώνοντε, χιχιχι. :D ᾿Εμμετική φάτσα πού προκαλεῖ τόν ῞Ελληνα. ᾿Εάν εἶναι δυνατόν, ἀποφύγετε νά δημοσιεύετε φωτογραφίες του!!!!!!!!!!!!!

 4. ΣΤΕΛΙΟΣ avatar
  ΣΤΕΛΙΟΣ 10/01/2014 22:11:41

  Εδώ όλη Ελλάδα ασχολείται με το κολοσιαίο σκάνδαλο Λιάπη , τον καημένο τον Παπανδρέου θέλετε να κλείσετε φυλακή εσείς?

  Επειδή έβαλε πλαστές πινακίδες στη χώρα και την οδήγησε στον γκρεμό? Απλό τροχαίο!

 5. δημης avatar
  δημης 10/01/2014 22:40:03

  "Νέα δουλειά βρήκε ο Παπανδρέου"...
  -Καλά μα ..
  -Δεν πιστεύετε στην αειφόρο ανάπτυξη , στο σοσιαλισμό ,στην επαναστατική αντεξουσιαστικότητα, στην οικολογικοοικογενειοκρατική συνέχεια και συνέπεια;;;;
  ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΥΠΑΤΑ ΑΞΙΩΜΑΤΑ ΤΗΣ δημοκρατίας του υψους της νοημοσύνης του που βιώνουμε ΗΤΑΝ ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΠΙΤΥΧΕΣ ...για αυτόν εννοείται...
  Τέτοιο εργαλείο πολιτικό και να μείνει αναξιοποίητο;;;;

 6. δημης avatar
  δημης 10/01/2014 22:42:44

  Πάντως και φωτο ...ΚΑΤΑΤΟΠΙΣΤΙΚΟΤΑΤΗ ..
  Σε διαλογισμό ο ΗΓΕΤΗΣ αναρρωτιέται πως εκεί που δείχνει ,δεν μπορεί κάτι θα πρέπει να είχε...

  • ΣΤΕΛΙΟΣ avatar
   ΣΤΕΛΙΟΣ @ δημης 11/01/2014 12:44:14

   "Αισθάνομαι ένα κενό , εδώ..."

 7. Κυθήριος avatar
  Κυθήριος 10/01/2014 23:51:31

  Ὅπου τόν καλοῦν νά ἀρθρογραφήσει,τό κάνει λέει χωρίς νά ἔχει ''έμμισθη σχέση με κανένα μέσο'',ἀλλά γιά νά προωθήσει τίς ἀπόψεις του καί τίς θέσεις τίς χώρας...
  Πόσο πιό πολύ νά τίς προωθήσει καί νά τίς κατεβάσει στά τάρταρα ἀπό ὅ,τι ὅταν ἦταν πρωθυπουργός;
  Μήπως τελικά εἶναι καλύτερα νά τοῦ δίνουν κάτι καί νά λέει πολύ λιγότερα; Τουλάχιστον γιά τή χῶρα;΄
  Ἀκόμη καί ὁ Μπλαίρ,θά δείχνει σοβαρός δίπλα του. Φανταστεῖτε τί προσωπικότητα ἐπιτρέψαμε νά μᾶς κυβερνήσει...

  • Ρηνα avatar
   Ρηνα @ Κυθήριος 11/01/2014 00:14:48

   Κυθηριε, και πουσαι ακομα.....

 8. κύλησε ο τέντζερης και βρήκε το καπάκι avatar
  κύλησε ο τέντζερης και βρήκε το καπάκι 11/01/2014 02:18:36

  Ποιός άλλος θα του έδινε και που αλλού θα μπορούσε να βρει δουλειά.
  Aσε που χρειαζόταν πάση θυσία να έχει κάπου να μένει, κάτι να κάνει και μακρυά απο έλληνες.
  Ε! έτσι τον μάζεψε η Madam στο Saloon και τον έκανε προϊστάμενο σταύλου.

  a few good words and achievements about his new employer :

  The many faces and many lives of Madam Arianna Huffington

  born Ariánna Stasinopoúlou in Athens, Greece 1950
  She developed a relationship with Bernard Levin and began writing books in the 1970s, with his editorial help, but he never wanted to marry or have children with her.

  In 1986 (in search of a last name with glory and $$$) she married the "Gay" Michael Huffington a Republican Party congressman and thats how and when the Huffington Post was established.
  During that time she became a naturalized American citizen (in 1990)
  They had two daughters and divorced in 1997. In 1998 Huffington disclosed that he is bisexual.

  In 2003 she run for California governor against front runner Arnold Schwarzenegger during which both of them were rebuked for making personal attacks.

  Plagiarism (κλοπή ξένης πνευματικής εργασίας) Arianna Huffington was accused of "plagiarism" for copying/stealing material for her books
  1) by biographer Gerald Fitzgerald when she paid him out of court.

  2) by Lydia Gasman, an art history professor accused Arianna Huffington for stealing twenty years of her work for her own use.

  3) by Columnist Maureen Orth accused Arianna Huffington for "stealing heavily" from her work for her own use.

  For a lot more info (Wikipedia, the free encyclopedia)
  Google
  key words : Arianna Huffington - Michael Huffington

 9. ΠΕΛΙΑΣ avatar
  ΠΕΛΙΑΣ 11/01/2014 02:23:42

  Τι δουλιά ........τώρα να βρεί..... το παρατράγουδο;

 10. η Dimi avatar
  η Dimi 11/01/2014 14:42:51

  «Επιστολή Καθηγήτριας σε Harvard:
  Ο Παπανδρέου είναι προδότης - Απολύστε τον»
  Ιfemerida.gr/news/71971 | 13.10.2012, 07:19 |

  Με επιστολή της προς τον διευθυντή του Harvard, μια Ελληνίδα Καθηγήτρια ζητά να σταματήσει άμεσα τα «μαθήματα» ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου γράφοντας χαρακτηριστικά ότι η παρουσία του προσβάλλει τη φήμη του Πανεπιστημίου.

  Η Βασιλική Αρονιάδου, Ελληνίδα Καθηγήτρια στο F. Edward Hébert School of Medicine USUHS / HJF, στην επιστολή της χαρακτηρίζει τον Γιώργο Παπανδρέου «καταζητούμενο», «προδότη» και ακατάλληλο για να διδάξει οικονομικά.

  Ολόκληρη η επιστολή της Ελληνίδας Καθηγήτριας

  «Αγαπητέ κ. Trey Grayson,
  Διευθυντή του Ινστιτούτου Harvard School of Politics,

  Από την ιστοσελίδα του Ινστιτούτου, έχω πληροφορηθεί ότι οι υπότροφοι και η ομάδα Σπουδών του Προγράμματος έχει οργανώσει μια σειρά από σεμινάρια / συζητήσεις, με τίτλο «Επανασχεδιασμός της Ευρώπης», όπου θα παρουσιαστεί και υπό την ηγεσία του Γιώργου Παπανδρέου (http://www.iop.harvard.edu / επανασχεδιασμό-europe-led-george-Παπανδρέου).

  Παρακαλούμε να κατανοήσετε ότι για την πλειοψηφία των Ελλήνων που ζουν στην Ελλάδα και αντιμετωπίζουν τις δυσκολίες, καθώς και για τους ελληνοαμερικανούς οι οποίοι, με απελπισία και αγανάκτηση παρακολουθούν την Ελλάδα να πνίγεται και δεν ξέρουν πώς να βοηθήσουν, ο Γιώργος Παπανδρέου είναι καταζητούμενος. Ένας άνθρωπος που θα πρέπει να διερευνηθεί για προδοσία, ένας άνθρωπος που, ηθελημένα ή αθέλητα (δυστυχώς υπάρχουν πολλά αποδεικτικά στοιχεία για το πρώτο) φέρει τη μεγαλύτερη ευθύνη για την πτώση της Ελλάδας και για τις συνέπειες για τον ελληνικό λαό, που κυμαίνονται από το κλείσιμο των επιχειρήσεων, να χάνουν τις δουλειές τους να καταλήγουν άστεγοι ή να αυτοκτονούν. Είναι ακατάλληλο για διάσημο Ινστιτούτο σαν το δικό σας, αυτές τις κρίσιμες στιγμές, να καλέσετε τον Γιώργο Παπανδρέου να προσφέρει τις ιδέες του σχετικά με την «κρίση χρέους», «λύσεις σε παγκόσμια προβλήματα", "η λιτότητα θα κάνει τις οικονομίες μας ανταγωνιστικές;" κλπ.
  Είναι αυτός, αρμόδιος να μιλήσει για λιτότητα και τις επιπτώσεις στην ανταγωνιστικότητα μιας χώρας;

  Παρουσιάζοντας τον εαυτό του ως "σοσιαλιστή", αμφιβάλλω ότι θα υποστηρίξει τα μέτρα λιτότητας ως μέσο για την αύξηση της ανταγωνιστικότητας μιας χώρας. Ωστόσο, αυτό είναι ακριβώς που διέσυρε την Ελλάδα. Βλέπετε την υποκρισία εδώ; Λαμβάνοντας υπόψη τα τελευταία «επιτεύγματά» του, είναι ο Γιώργος Παπανδρέου ένα κατάλληλο πρόσωπο "για να εμπνεύσει τους μαθητές να εξετάσουν τη σταδιοδρομία στην πολιτική και δημόσια υπηρεσία», η οποία είναι η αποστολή του Ινστιτούτου σας;

  Καταλαβαίνετε ότι αυτό το άτομο καλείται να οδηγήσει μια ομάδα μελέτης στο ίδρυμά σας (μια πρόσκληση που τιμά τον Γ. Παπανδρέου και δηλώνει ότι έχετε μεγάλο σεβασμό γι' αυτόν και τις απόψεις του), είναι ένα χαστούκι στο πρόσωπο για τον ελληνικό λαό;

  Παρακαλώ μην επιτρέψετε σε αυτά τα σεμινάρια για να συνεχιστούν. Ακυρώστε αυτά τα σεμινάρια με βάση το ότι θα λάβετε πολλές καταγγελίες από Έλληνες, και το αναγνωρισμένου κύρους Ινστιτούτο σας δεν μπορεί να αντέξει οικονομικά να οργανώσει και να χρηματοδοτήσει προγράμματα υπό αμφισβήτηση.

  Σας ευχαριστώ,
  Βασιλική Aroniadou-Anderjaska, Ph.D.
  Αναπληρωτής Καθηγήτρια Έρευνας
  Τμήμα Ανατομίας, Φυσιολογίας και Γενετικής και Τμήμα Ψυχιατρικής

  http://www.iefimerida.gr/node/71971#ixzz2q5jDLeoV

  • η Dimi avatar
   η Dimi @ η Dimi 12/01/2014 07:37:49

   Γιώργος Ανδρέα Παπανδρέου στο BBC Παγκόσμια Νέα (19/03/2012):
   «Σκεφτόμουν ν’ ανοίξω μια Σχολή για την Εκπαίδευση των Πολιτικών, με Εκπαίδευση για τη Δημοκρατία ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ», είπε ο Γιώργος Ανδρέα Παπανδρέου, αποκαλύπτοντας τα μελλοντικά του σχέδια.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.