#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
21/06/2010 07:17
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Μόνη ελπίδα… ο Θεός..Αφού είδαν και απόειδαν οι αρμόδιοι, ότι κάθε προσπάθεια να σταματήσει η διαρροή του πετρελαίου στον Κόλπο του Μεξικού απέτυχε, αποφάσισαν να στραφούν προς κάποια ανώτερη δύναμη. Έτσι, τα μέλη της βουλής της πολιτείας της  Louisiana, αποφάσισαν ψηφίζοντας ομόφωνα, να αφιερώσουν την χθεσινή ημέρα στην προσευχή στα θεία. Όπως δήλωσε ο γερουσιαστής Robert Adley: «Είναι πλέον καιρός για ένα θαύμα».

Η απόφαση αυτή αποτελεί μια έκκληση προς όλους τους κατοίκους των περιοχών που πλήγονται, ανεξάρτητα θρησκευτικής προτίμησης ή δόγματος, να «προσευχηθούν στον Θεό για το τέλος αυτής της οικολογικής καταστροφής, και για τη διάσωση τόσο των περιουσιών μας όσο και της κουλτούρας μας».

Εν τω μεταξύ οι προσπάθειες καθαρισμού της τεράστιας κηλίδας ξανάρχισαν μετά από μια 10ωρη διακοπή που οφείλονταν σε τεχνική βλάβη στο πλοίο Discoverer Enterprise.

Όσο για τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΒΡ Tony Hayward, που απαλλάχθηκε από τα καθήκοντά του προχθές, δεν φαίνεται να στενοχωρήθηκε ιδιαίτερα. Έσπευσε να πάρει το πρώτο εταιρικό αεροσκάφος και να πάει στην Αγγλία, όπου παρακολούθησε  ιστιοπλοϊκό αγώνα στον οποίο συμμετέχει το σκάφος του με το όνομα Bob. Και καθώς η στάση του αυτή κάθε άλλο παρά κολακευτική για την εταιρία είναι, η ΒΡ προσπαθεί να διασώσει την εικόνα του λέγοντας πως ο Hayward δικαιούται ανάπαυσης, καθώς εργάζεται συνεχώς από τη πρώτη μέρα της καταστροφικής έκρηξης.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Dimi avatar
  Dimi 21/06/2010 09:24:25

  Η ΒP εξακολουθεί να διχάζει τους νομοθέτες http://bit.ly/cx8fJU

 2. Dimi avatar
  Dimi 27/06/2010 09:56:07

  25/6/10: Ενώπιον του Κογκρέσσου, ο Αμερικανός ηθοποιός Kevin Costner, o oποίος επί 17+ χρόνια προσπαθειών και προσωπικής επένδυσης περίπου 20 εκατ. δολλαρίων, κατέθεσε τεχνικές προδιαγραφές και προσέφερε γιά δοκιμαστική χρήση, το καινοτόμο, με πατέντα μηχάνημά του, φυγοκεντρικού διαχωρισμού νερού-πετρελαίου και απορρόφησης χιλιάδων γαλονιών πετρελαιοκηλίδας γιά τον καθαρισμό του κόλπου του Mexico.

  Το μηχάνημα Κevin Costner, έτυχε υψηλής βαθμολόγησης και θετικών σχολίων ακόμη και από την ΒΡ http://yhoo.it/bfDXNm

  **

  Είθε!.. Θρήνος προχθές στη Louisiana, όταν ένας ακόμη ψαράς και πατέρας πολυμελούς οικογένειας, δεν άντεξε τον οικονομικό όλεθρο και αυτοκτόνησε με μιά σφαίρα στον κρόταφο.

 3. Dimi avatar
  Dimi 30/06/2010 22:17:25

  Η τερατώδης λαίλαπα Alex, επιταχύνεται (90-100mph), παρεμποδίζει την πρόοδο καθαρισμού 24/7, επηρεάζει τον καιρό, προκαλεί έντονες βροχοπτώσεις και στέλνει γιγαντιαία κύμματα πετρελαίου στις παραλίες και δρόμους του Κόλπου του Mexico, Τexas, Florida (δείτε πρόσφατο video και φωτογραφίες) http://bit.ly/cdbu8K

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.