#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
07/09/2012 11:30
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Κύμα πουριτανισμού στην Ισπανία με το sexy video δασκάλαςΈνα κύμα πουριτανισμού και ταυτόχρονα αλληλεγγύης έχει προκαλέσει στην Ισπανία η διαρροή στο Ίντερνετ ενός βίντεο που παρουσιάζει σε ερωτικές σκηνές μια δασκάλα και δημοτική σύμβουλο της πόλης Λος Γιεμπένες, κοντά στο Τολέδο.

Ο γολγοθάς της γυναίκας, της Ολβίο Ορμίγος, ξεκίνησε στις 8 Αυγούστου, όταν το βίντεο που είχε τραβήξει η ίδια με το κινητό τηλέφωνό της και προοριζόταν για τον σύζυγό της άρχισε να κυκλοφορεί μέσω της υπηρεσίας μηνυμάτων Whatsapp. Όπως υποστηρίζει, δεν ξέρει πώς κλάπηκε το βίντεο που την εικόνιζε σε πράξεις αυτοερωτισμού και ποιος το ανήρτησε στο Ίντερνετ όπου το είδαν χιλιάδες άνθρωποι.

Αντιμέτωπη με το σκάνδαλο, η Ορμίγος, που είναι και μητέρα δύο παιδιών, αποφάσισε να παραιτηθεί από τη θέση της στο δημοτικό συμβούλιο. Μάλιστα την Πέμπτη, όταν επιχείρησε να πάει στο κτίριο όπου γινόταν η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου πολλοί συντοπίτες της την υποδέχτηκαν με ακατονόμαστες φράσεις και ύβρεις ενώ δημοσιογράφοι και φωτορεπόρτερ συνωθούνταν για μία της δήλωση.Τα χυδαία σχόλια ωστόσο ευαισθητοποίησαν χιλιάδες Ισπανούς που έσπευσαν, μέσω του Twitter, να εκφράσουν την αλληλεγγύη τους και να πείσουν την Ορμίγος να παραμείνει στη θέση της.

"Μην παραιτηθείς γι' αυτό Ολβίδο. Ούτε να το σκέφτεσαι", έγραψε η Έλενα Βαλενθιάνο, η δεύτερη στην ιεραρχία του Σοσιαλιστικού Κόμματος. Ακόμη και η συντηρητική πρόεδρος της περιοχής της Μαδρίτης, Εσπεράνθα Αγκίρε, την στήριξε ενώ ο ειδικός στις νέες τεχνολογίες Ενρίκε Ντανς δήλωσε στην εφημερίδα Ελ Παΐς: "Για όνομα του Θεού, είναι μια ιδιαίτερη στιγμή, κάτι που όλοι κάνουν και η διαρροή (του βίντεο) ήταν μια ενέργεια για να πληγεί αυτή η κακόμοιρη γυναίκα".

"Αισθάνομαι ότι έπεσα θύμα. Το έγκλημα δεν το διέπραξα εγώ, το βίντεο κυκλοφόρησε χωρίς τη συγκατάθεσή μου", είπε η ίδια η Ορμίγος, που έχει προσφύγει στη δικαιοσύνη για το θέμα.

Σύμφωνα με τα ισπανικά μέσα ενημέρωσης οι δικαστικές αρχές πιστεύουν ότι η διαρροή έγινε από κάποιον γνωστό της Ορμίγος.

 

 

ΣΧΟΛΙΑ

 1. anetos avatar
  anetos 08/09/2012 06:42:47

  ο συζυγος ...

 2. thΘ avatar
  thΘ 08/09/2012 09:56:08

  i. ο νόμος για την “συμβίωση” του κου Ρουπακιώτη, θα πρέπει να ’ναι σαν, τον νόμο, -που δεν πέρασε στην Ιταλία- της Rosy Bildi, να καλύπτει δηλαδή και, ή κυρίως, περιπτώσεις “μη σεξουαλικής συμβίωσης”, ώστε εστί να απαλειφτεί ο “αντιχριστιανικός χαρακτήρας” του νομοθετήματος. Αν δυό αδερφάδες -γηραιές κυρίες- π.χ. μια χείρα και μια “γεροντοκόρη” συγκατοικούν, να απολαμβάνουν των ευεργετημάτων του “νόμου της συμβιώσεως”.
  ii. να καλύπτει περιπτώσεις συμβιώσεως ανάμεσα σε περισσότερα πρόσωπα, αν καλύπτετε από θρησκευτικό σταυραδέρφωμα / αδελφοποιία, χριστιανικό -ορθόδοξο ή κέλτικο/σκωτικό- ή bektashi.
  α) Αν τρείς άνδρες και μια γυναίκα (χωρείς να ενδιαφερόμαστε αν είν’ ένας “κωλόμπας”, μια “τσ(ι)ουλίτσα” ma non troppo, και δυό “μπ(ι/ε)νέδες”), είναι αδελφοποιητοί, να απολαμβάνουν των ευεργετημάτων του “νόμου της συμβιώσεως”.
  β) Το παιδί δε, της γυναίκας να θεωρείτε “θετός ανηψιός” και των τριών, βέβαια, -χωρίς διερεύνηση πατρότητας- με πλήρη δικαιώματα “θετού τέκνου”.
  γ) Αυτοί που θέλουν να υιοθετούν παιδιά, πρέπει, έτσι, υιοθετούν και την μητέρα τους.
  δ) Αν τώρα “αυτοί” παντρευτούν γυναίκες (άλλες), και ή γυναίκα άλλον άνδρα -παντρευτεί κι αυτή-, να μπορούν τα παιδιά της να θεωρούνται (ακόμα και τ’ άλλα, του άλλου άνδρα) “θετά ανήψια”, -επανάληψη- (ακόμα και τ’ άλλα, του άλλου άνδρα) -επανάληψη-, με πλήρη δικαιώματα “θετών τέκνων”.
  ςτ) Έτσι η αδελφοποιία, θα μπορεί -ως και- να επικαλύπτει -συνδυασμό- πολυανδρισμού με αμφι/δι-σεξουαλικότητα.

 3. hellasatt avatar
  hellasatt 08/09/2012 12:38:52

  Καλώς παραιτήθηκε. Αφού δε μπορεί να προστατεύσει ούτε τις πιο κρυφές στιγμές της (τι την ήθελε την βιντεοσκόπηση;), φαίνεται ότι είναι μάλλον περιορισμένης νοημοσύνης...

  • The Saint avatar
   The Saint @ hellasatt 08/09/2012 16:04:01

   Το βίντεο το τράβηξε γιά τον άντρα της. Δεν είναι καθόλου ασύνηθες -με δεδομένα τα εις την εσπερία ηθη και έθιμα- κάτι τέτοιο, και το κάνει αρκετός κόσμος. Είναι ένα είδος "παιχνιδιού"....

   σ.σ. Οι "κουφάλες" που δουλεύουν στις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας, είναι γιά πολλές περιπτώσεις "αποκάλυψης στο διαδίκτυο" τέτοιων βίντεο υπεύθυνοι, και κάποτε πρέπει να γίνει συστηματική (εισαγγελική) έρευνα επ'αυτού...

 4. Ἀστυάναξ Καυσοκαλυβίτης avatar
  Ἀστυάναξ Καυσοκαλυβίτης 13/09/2012 20:46:35

  Τϊ τὰ βιντεοσκοποῦν οἱ ἔρμοι;

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.