Κυκλοφορεί Monopoly με αληθινά λεφτά!
03/02/2015 21:00
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Κυκλοφορεί Monopoly με αληθινά λεφτά!

Όποιος έχει παίξει Monopoly σίγουρα θα έχει ονειρευτεί να ήταν αληθινά όλα αυτά τα λεφτά… Τώρα, το όνειρό του μπορεί να γίνει και πραγματικότητα. Για την 80η επέτειο του παιχνιδιού στη Γαλλία, οι κατασκευαστές κάνουν δώρο εκδόσεις με αληθινά χαρτονομίσματα, σε τουλάχιστον 80 τυχερούς!

Βέβαια, μόνο μια συσκευασία θα είναι… τζακ ποτ, στην οποία όλα τα χαρτονομίσματα του παιχνιδιού θα έχουν αντικατασταθεί από πραγματικά χρήματα, συνολικής αξίας 20.580 ευρώ. Επιπλέον, 10 συσκευασίες θα περιέχουν πέντε πραγματικά χαρτονομίσματα των 20 ευρώ, δύο χαρτονομίσματα των 50 ευρώ και ένα χαρτονόμισμα των 100 ευρώ. Ένα μικρό δωράκι θα λάβουν άλλοι 69 τυχεροί, που θα αγοράσουν τις συσκευασίες με πέντε χαρτονομίσματα των 10 ευρώ και πέντε χαρτονομίσματα των 20 ευρώ.

«Θέλαμε να κάνουμε κάτι μοναδικό», δήλωσε ο Florence Gaillard, διευθύντρια της Hasbro στην Γαλλία. «Όταν ρωτήσαμε τους γάλλους πελάτες μας, μας είπαν ότι θα ήθελαν να βρουν πραγματικά χρήματα στο Monopoly». Οι συσκευασίες με τα αληθινά χαρτονομίσματα έγιναν σε απόλυτη μυστικότητα, στη μικρή ανατολική πόλη Κρετζουάλντ, όπου τα παιχνίδια συσκευάζονται προτού μεταφερθούν σε όλη τη Γαλλία. Ωστόσο, ανακάλυψαν ένα πρόβλημα: τα κουτιά με τα αληθινά χαρτονομίσματα ήταν λίγο μεγαλύτερα. Στο βάρος πάντως δεν υπάρχει διαφορά και οι ιθύνοντες υποστηρίζουν ότι είναι αδύνατον να το καταλάβει κάποιος. Το επιτραπέζιο παιχνίδι Monopoly δημιουργήθηκε μετά τη Μεγάλη Ύφεση στις Ηνωμένες Πολιτείες και έκτοτε έχει …διχάσει εκατομμύρια οικογένειες και φίλους. Είναι ένα παιχνίδι που απαιτεί στρατηγική και ατελείωτες ώρες –η μεγαλύτερης διάρκειας παρτίδα έχει κρατήσει 70 συνεχείς ημέρες!

http://www.businessinsider.com/afp-bank-error-in-your-favour-monopoly-with-real-notes-in-france-2015-2

ΣΧΟΛΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια στο άρθρο! Γράψτε το πρώτο σχόλιο!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.