#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
23/12/2010 18:42
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Η σκιώδης παγκόσμια κυβέρνηση έχει ονοματεπώνυμοΟ γεννημένος στη Κούβα δημοσιογράφος και συγγραφέας Alex Abella πρόσφατα απέκτησε  πρόσβαση στα ενδότερα της διαβόητης RAND Corporation, ώστε να εξετάσει τα αρχεία της. Αυτό που ανακάλυψε ήταν ένα γενικό σχέδιο, οργανωμένο από «τρελούς» επιστήμονες, ψυχολόγους, και στρατηγούς, που είχαν και έχουν ως βασικό τους στόχο να ξεκινήσουν τον Γ`Π.Π. και να εξαθλιώσουν τους απλούς πολίτες.

Μέχρι πρότινος, ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος δήλωνε σκεπτικιστής όσον αφορά σε θεωρίες συνομωσίας και στη «Νέα παγκόσμια τάξη», όμως μετά την εμπειρία του μέσα στη RAND, έχει πλέον πεισθεί ότι αυτή η άκρως μυστική «δεξαμενή σκέψης», ελέγχει πλήρως την αμερικανική κυβέρνηση εδώ και 60 τουλάχιστον χρόνια.

«Είμαστε όλοι νόθα παιδιά της RAND, και δεν το γνωρίζουμε», λέει ο Abella, περιγράφοντας πως η οργάνωση ξεκίνησε με σκοπό την εξέλιξη οπλικών συστημάτων για τον στρατό, αλλά στη συνέχεια επεκτάθηκε σε τομείς της πολιτικής, των επιστημών, της ιστορίας, και των οικονομικών, ενώ συνεργάστηκε στενά με τα ιδρύματα Ford, Rockefeller και Carnegie.

Τη δεκαετία του`50, η απόφαση της RAND να επαναπροσδιορίσει τον κόσμο με κατεύθυνση τη δημιουργία μιας νέας παγκόσμιας τάξης, άλλαξε τα πάντα. Με εργαλείο της το μοντέλο της rational choice theory (θεωρία της λογικής επιλογής), που μετατρέπει τους πολίτες σε καταναλωτές, και αντικαθιστά τα δικαιώματα και τις ευθύνες με συμφεροντολογικές επιλογές, οι ζωές των ανθρώπων άλλαξαν σιγά σιγά, και σήμερα κυριαρχούνται όχι από την αρετή ή την ακεραιότητα, αλλά από το πώς και που ξοδεύουν τα χρήματά τους.

Ο απώτερος σκοπός της RAND, είναι να καταφέρουν οι τεχνοκράτες να διαχειρίζονται κάθε τομέα της σύγχρονης κοινωνίας, επιδιώκοντας τη δημιουργία μιας παγκόσμιας κυβέρνησης που θα διοικεί με τη «λογική». Έναν νέο σκληρό κόσμο δηλαδή, όπου θα βασιλεύει η αποδοτικότητα, και όπου οι άνθρωποι θα είναι κάτι σαν μηχανές. Αυτός είναι και ο λόγος που οι ιθύνοντες της RAND ασχολήθηκαν εντατικά με τη ψυχολογία και τις κοινωνικές επιστήμες, καθώς δεν γνώριζαν αρχικά πώς να χειριστούν τον άνθρωπο, ο οποίος, από τη φύση του, δεν λειτουργεί πάντα προβλέψιμα και με μοναδικό σκοπό το ατομικό συμφέρον. Στον νέο αυτό κόσμο, δεν υπάρχει χώρος για αγάπη, εμπάθεια, αλληλεγγύη, και αυτοθυσία. Ο πατριωτισμός και ο αλτρουισμός, είναι έννοιες αντίθετες προς τον σκοπό που έχει τεθεί.

Ο Abella εξηγεί πως η  RAND έπαιξε ρόλο κλειδί στην ανάπτυξη της στρατηγικής που καθορίζει τη χρήση των πυρηνικών όπλων, και πως υποστήριζε (ενεργά) την ανάγκη πυρηνικής καταστροφής της ανατολικής Ευρώπης και της Κίνας, σε περίπτωση κινδύνου της Δύσης, μια πολιτική που θα μπορούσε πολύ εύκολα να μας οδηγήσει σε πυρηνικό ολοκαύτωμα. Οι ερευνητές της  RAND πίστευαν με κάθε σοβαρότητα, πως ακόμη και αν επιβίωναν  δέκα μόνο εκατομμύρια Αμερικανοί, ο πόλεμος θα είχε κερδηθεί.

Στη συνέχεια, ο Abella σημειώνει πως η RAND θεωρούσε και θεωρεί τον ΟΗΕ ως τη βάση για μια νέα παγκόσμια κυβέρνηση, που στη συνέχεια θα εξελίσσονταν  σε έναν νέο οργανισμό ελεγχόμενο από τις ΗΠΑ, που θα αναλάμβανε ως de facto παγκόσμιος κυρίαρχος. Αυτός είναι και ο λόγος που οι ερευνητές της οργάνωσης, όπως ο John Williams, συνηγορούσαν υπέρ της προληπτικής πυρηνικής επίθεσης εναντίον της ΕΣΣΔ, ώστε να σιγουρευτεί η παγκόσμια κυριαρχία και επιβολή των ΗΠΑ, σαν τη μοναδική υπερδύναμη στον πλανήτη.

Όσον αφορά στη δημιουργία προβοκατόρικών επεισοδίων με σκοπό την επίτευξη κάποιας πολιτικής ή στρατιωτικής επέμβασης (false flag attacks), ο Abella ισχυρίζεται πως βρήκε έγγραφα ντοκουμέντα τα οποία αποδεικνύουν ότι τα περιστατικά στον Κόλπο του Tonkin και της Operation Northwoods, ήταν επιχειρήσεις false flag που σχεδιάστηκαν και ξεκίνησαν από τη RAND. Είναι, λέει, τόσο ανήθικη ως οργάνωση, που στα πολεμικά σενάρια και «παιχνίδια» που κατά καιρούς διοργανώνει, πολύ συχνά προωθεί ως λύση τη γενοκτονία ολόκληρων πληθυσμών, χωρίς καμία δεύτερη σκέψη για τις ολέθριες συνέπειες μιας τέτοιας πρακτικής.

Και ο δημοσιογράφος καταλήγει λέγοντας πως η RAND Corporation είναι μια πραγματική σκιώδης κυβέρνηση,  η φωλιά του στρατιωτικού και βιομηχανικού κατεστημένου, και η γενέτειρα της ανάλγητης τεχνοκρατικής ελίτ την οποία οφείλει να αντιμάχεται ο ελεύθερος άνθρωπος.S.A.-Prison Planet

ΣΧΟΛΙΑ

 1. panos33 avatar
  panos33 23/12/2010 18:46:48

  ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ αρθρο!

  • panos33 avatar
   panos33 @ panos33 23/12/2010 18:49:52

   h..p://en.wikipedia.org/wiki/RAND_Corporation

 2. sawas avatar
  sawas 23/12/2010 19:16:01

  Ενδιαφερον.....

 3. παγωτατζής avatar
  παγωτατζής 23/12/2010 19:22:39

  Παντως στην Αμερική μετά την ηλιθιωδώς αποτυχημένη διακυβέρνηση τού Μπους τού μικρού,σαν να υπερ-πολλαπλασιάστηκαν οι αναρχοελεύθερες -αιρετικές για την πλειοψηφία των εκεί -απόψεις και θέσεις.
  Η μήπως προετοιμάζεται κάτι άλλο,και όλα αυτά είναι λαγοί....
  Μάλλον προσπαθούν να αιτιολογήσουν στούς Αμερικανούς τήν αλλαγή σκυτάλης της Αυτοκρατορίας,και να τούς εθίσουν στα νέα δεδομένα.

 4. ierofantis avatar
  ierofantis 23/12/2010 19:31:52

  Η απογύμνωση των αρχείων της Ναζιστικής Γερμανίας από τους Αμερικάνους, τους έδωσε την κατάλληλη τεχνογνωσία για δημιουργία αντίστοιχων Οργανώσεων υποταγής συνειδήσεων και συλλογικού ελέγχου...
  Μή μου πείτε ότι δεν έχετε ακούσει για τη Μυστική Εταιρία της Θούλης και τους Βριλ...; Τα μέσα διαφέρουν αλλά το περιτύλιγμα είναι το ίδιο όπως και ο στόχος.
  Οργανώσεις μυστικές, σκοτεινές, με σκοπούς αδιαφανείς και απροβλημάτιστη χρηματοδότηση, υπηρέτες μιας ακαθόριστης και ιδιαιτέρως σκληρής ελίτ.

  • anonymous avatar
   anonymous @ ierofantis 24/12/2010 01:18:46

   Το πρόβλημα με αυτούς τους διαβόλους φίλε μου είναι ότι:
   1) Δεν ξέρεις ποιους να πιάσεις και πως να τους αντιμετωπίσεις
   2) Μπορείς να τους αντιμετωπίσεις με τα ίδια τους τα όπλα, που σημαίνει ότι πρέπει να είσαι κουκουλοφόρος. Να μη σε ξέρουν και να μη σε περιμένουν.

   ΥΓ. Ο Τσώρτσιλ είχε πει ότι μόνο σε δυο χώρες δε χρειάζεσαι κατάσκοπο στην Ιαπωνία που δε μιλάει κανείς και στην Ελλάδα που μιλάνε όλοι.

   Καταλαβαίνεις λοιπόν ότι ούτε ομάδα κουκουλοφόρων για να τους αντιμετωπίσει δε μπορούμε να έχουμε.

   • skeptiki avatar
    skeptiki @ anonymous 24/12/2010 02:28:32

    Μην αγχώνεσαι αγαπητέ, στην ελλάδα μιλάνε όλοι, αλλά λένε με απόλυτη βεβαιότητα αυτά που πιστεύουν ότι είναι η πραγματικότητα , γι' αυτό και όλοι λένε διαφορετικά πράγματα :) ο καλύτερος τρόπος να μην βγάζεις άκρη

    • s54elas avatar
     s54elas @ skeptiki 24/12/2010 15:36:30

     το 'πιασες ωραια .. skeptiki .. "λενε με απολυτη βεβαιοτητα αυτα που πιστευουν οτι ειναι πραγματικοτητα" .. ετσι δρα ο ανθρωπινος νους .. χειροπιαστα πραγματα .. αυτα που συμφωνουν (ναι, μεχρι και το απολυτο) .. με αυτα που ξερουν .. τις γνωσεις που ενα μυαλο κατεχει .. αντιστοιχει στην γνωση .. σπιθαμη-προς-σπιθαμη ..

     ο καθενας ζει στον κοσμο το δικο του .. στον τυπο και ..στην κυριολεξια ..

     καποιος την λεει .. υποκειμενικη (πραγματικοτητα) .. και τελοιωνει η υποθεση .. αλλα δεν ειναι ετσι .. και ουτε μπορεις .. να διαρυγνυεσαι .. οτι υπαρχει η αντικειμενικη πραγματικοτητα .. που η δικη (σ)του (υποκειμενικη) πραγματικοτητα .. ειναι πολυ κοντα .. ενω των αλλων .. παρασαγγες μακρυα ..

     πραγματικοτητα .. εξω απο τις γνωσεις που ενα μυαλο εχει συσσωρευσει .. αποτελει ..εξω-πραγματικοτητα .. αυτα που ενα μυαλο εχει στο νου .. γινονται τα στανταρ .. που πανω τους συγκρινει .. καθε ενα κομματι μιας δεδομενης πραγματικοτητας .. και αυτους που κηρυσσουν αυτην την δεδομενη πραγματικοτητα

     και γιατι τοση προσκοληση στην πραγματικοτητα μας .. ειναι αναγκαια συνθηκη .. για καθε ενα ατομο .. χρειαζεται κατι σταθερο .. για να ανελιχθει ..γυρω του .. να εξελιχθει .. την πλαθει κανεις την πραγματικοτητα .. την χρειαζομαστε στιβαρη .. σαν μπαστακα ..

     και κανεις δεν μπορει να ριξει μομφη .. γιατι .. " ..γι’ αυτό και όλοι λένε διαφορετικά πράγματα"

     απλα θα πρεπει να κυριαρχει .. η γνωση .. η καλυτερα μπαινει σαν ..μετα-γνωση .. η γνωση της γνωσης .. οτι η γνωση συνεχεια εξελλισεται .. και σε αντιστοιχια με την εξελιξη της γνωσης .. αλλαζει και η πραγματικοτητα του καθενος ..

     οχι μονο δεν ειναι η μοναδικη .. αλλα .. οτι αυτην την πραγματικοτητα .. που με τοση απολυτη βεβαιοτητα ο καθεις κηρυσσει .. την αλλαζουμε συνεχεια .. εμεις οι ιδιοι .. καθως αλλαζουμε τις γνωσεις τις οποιες εχουμε ..

     και αν .. "αυτος ειναι ο καλύτερος τρόπος να μην βγάζεις άκρη" .. δεν ειναι επειδη λενε διαφορετικα πραγματα .. ειναι απο τα συμπαρομαρτουμενα .. τα μπαγκαζια .. που κουβαλαει μαζι του αυτος ο τροπος .. οτι στον καθενα μας εχει ερθει εξ ουρανου επιφοιτηση .. οτι ολοι οι αλλοι .. ειναι χαζοι και ανοητοι .. οτι θα πρεπει .. να ξυπνησουν .. ο καθεις ολους τους αλλους .. βλακες τους ανεβαζει .. πανιβλακες τους κατεβαζει ..

     καποτε για πλακα το σκεφτομουνα .. και κολλαει εδω .. πως μπορεις να αποδειξεις μαθηματικα οτι ολοι οι ελληνες ειναι μαλακες .. οι μισοι ελληνες λενε .. τους αλλους μισους μαλακες .. και αλλοι μισοι .. τους αλλους μισους επισης .. μισο και μισο μας κανει την μοναδα .. το ολον .. αρα το συμπερασμα ..

 5. ΠΑΣΟΚ Χωρίς Σύνορα avatar
  ΠΑΣΟΚ Χωρίς Σύνορα 23/12/2010 19:54:53

  "Soon the world will see My face.

  Soon the open work will begin."

  - Maitreya

  h..p://www.heisback.com.au/Gradual_Emergence.html

 6. Ο Ιθαγενής avatar
  Ο Ιθαγενής 23/12/2010 20:03:23

  Αλλά εδώ πρωτοπορούμε έχουμε και ...στοχαστή με ονοματεπώνυμο.
  Πλαστικές σφαίρες στη Κερατέα, αναξιόπιστοι προϋπολογισμοί που ψηφίζονται, κατάργηση Δ Χριστουγέννων στο ΜΤΠΥ, τουρκικά ελικόπτερα πάνω από Μακεδονία και Θράκη, φρεγάτες στην Ευβοια και υποβρύχια με παιδικές ασθένειες.
  Τι χειρότερο θα είναι μια παγκόσμια κυβέρνηση; Σε σχέση με τους στοχαστές της αναξιοπιστίας που μπλέξαμε;

 7. Νίκος avatar
  Νίκος 23/12/2010 21:25:55

  Παράξενε Ελκ. Απα πα πα. Μην σε διαβάσει ο Ντερμπεντέρης του ΜΕΓΑ.
  Μα, το λέμε εδώ και χρόνια. Μιλάς για τον Αγγλοαμερικανικής έμπνευσης κοινωνικό Δαρβινισμό ή, άλλως πως, εφαρμοσμένη κοινωνική μηχανική που εφαρμόζεται εμπειρικά στις ΗΠΑ και Βρετανία. ς
  Φαντάσου, όμως σε τι κόσμο θα ζούσαμε αν δεν υπήρχε ο Όμηρος (τυφλος) ο Μπετοβεν (κουφος) ο Τουλούζ-Λωτρέκ (κουτσος και άσχημος) και τόσοι άλλοι...

  Εξαιρετικό κομμάτι.

 8. archaeopteryx avatar
  archaeopteryx 23/12/2010 22:43:44

  Το ακούω, το ακούω, ίσως φοράω άλλα γυαλιά και λάθος ακουστικά, αλλά βλέπω πιο κυνικές και απλές εκδοχές -- και να μου εξηγήσει κάποιος γιατί τσινάει η Exxon-Mobil και, τουλάχιστον στο προσφιλές μου θέμα έγινε ...αντι-νεοταξική; Η RanD είναι παλιό μαγαζί...

 9. A.M. avatar
  A.M. 23/12/2010 23:40:07

  ΟΚ όλα αυτά αλλά με λίγη τρέλλα βαλκανική τους έχεις γραμμένους κανονικά.
  Εξ άλλου σε όλα τα παίγνια έναν φοβούνται πάντα όλοι: «τον τρελλό».
  Αυτόν δηλ. που θα ενεργήσει πέρα από συμφέροντα και από αναμενόμενες αντιδράσεις και θα ενεργήσει απρόοπττα, μή αναμενόμενα και σε χρόνο εντελώς άσχετο απ τον προσδοκώμενο.

 10. Γιάννης Σ. avatar
  Γιάννης Σ. 24/12/2010 00:47:25

  Πάλι από Alex Jones; Σε λίγο θα δούμε και David Icke;

  Έχετε/έχουν κάνει τον κόπο να διαβάσετε το βιβλίο του Abella; Η εμπειρία του στη RAND, ήταν ανάλογη με το να πάω εγώ στην Κίνα για ένα Σ/Κ και να γράψω διατριβή για τα ιδεογράμματα. Αυτό φυσικά δεν σημαίνει κάτι για την RAND, αλλά υπάρχει απόσταση μεταξύ του "γράφω πως έτσι είναι, γιατί έτσι πιστεύω" και "γράφω βάση στοιχείων, πηγών και ντοκουμέντων".

 11. ruddock avatar
  ruddock 24/12/2010 10:10:44

  Δεν ελπίζω τίποτα,δε φοβάμαι τίποτα,είμαι ελεύθερος.
  Με τον Μαϊτρέγια έχω ένα θεματάκι,τελικά είναι καλός ή κακός ?

  • AUD avatar
   AUD @ ruddock 24/12/2010 13:53:12

   γιατί ξέρει τι ειναι ο ίδιος???

   • ΠΑΣΟΚ Χωρίς Σύνορα avatar
    ΠΑΣΟΚ Χωρίς Σύνορα @ AUD 24/12/2010 14:08:18

    Μπες στη σελίδα του h..p://www.heisback.com.au/index.html

    Είναι Ινδοπακιστανός και ισχυρίζεται ότι ο Χριστός ήταν μαθητής του. Όταν θα εμφανιστεί θα τον έχει δίπλα του

    h..p://www.heisback.com.au/Maitreya_and_Jesus.html
    Η απόδοση του ευαγγελίου δεν είχε γίνει σωστά.
    Στο μέλλον θα εμφανιστεί διαδικτυακά και θα θεραπεύσει χιλιάδες ασθενείς:
    h..p://www.heisback.com.au/Gradual_Emergence.html

 12. anetos avatar
  anetos 24/12/2010 12:33:42

  "... προληπτικής πυρηνικής επίθεσης εναντίον της ΕΣΣΔ"

  φρεσκο φρεσκο ...κουβανος δημοσιογραφος "πρόσφατα απέκτησε πρόσβαση στα ενδότερα της διαβόητης" και αποκαλυπτει...αντε γεια !

 13. JOHN avatar
  JOHN 24/12/2010 23:46:12

  Οσο και να προσπαθουν να δημιουργουν καταστασεις και συστηματα δομημενα σε ανθρωπινες αδυναμιες το λαθος ειναι αναποφευκτο.Γιατι αυτοι που σχεδιαζουν και προγραμματιζουν εχουν ορια και δεν ειναι αλαθητοι.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.