Η λίστα με τις «δικαιολογίες» της συζύγου για να μην κάνει σεξ που έγινε viral
24/07/2014 06:59
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Η λίστα με τις «δικαιολογίες» της συζύγου για να μην κάνει σεξ που έγινε viral

Η απογοήτευση ενός άντρα από τη συνεχή απόρριψη της γυναίκας του τον οδήγησε στο να δημιουργήσει μια λεπτομερή λίστα. Στην εποχή όμως της ψηφιακής εποχής, το έγγραφο κατέληξε online και, εκτός από διαδικτυακή «επιτυχία», έγινε μια παγκόσμια είδηση στην οποία αφιέρωσαν αρκετό μελάνι όλα τα μεγάλα διεθνή έντυπα.

Το φύλλο εργασίας περιείχε τρεις στήλες με τίτλους «Ημερομηνία», «Σεξ» και «Δικαιολογία», για τους μήνες Ιούνιο και Ιούλιο. Η χρήστης του Reddit throwwwwaway29 το δημοσίευσε στην ιστοσελίδα και έκτοτε έγινε viral. Ο σύζυγός της, της το έστειλε ενώ έφευγε για ένα επαγγελματικό ταξίδι, επιλέγοντας αυτή τη στιγμή για να της δείξει προς τα πού βάδιζε η σχέση τους… Σύμφωνα με τη λίστα, που είχε και κάποιες ενδιαφέρουσες σημειώσεις, υπήρχα δικαιολογίες όπως: «Πρέπει να σηκωθώ πρωί», «Προσπαθώ να παρακολουθήσω την ταινία» (αποκοιμήθηκε 15 λεπτά αργότερα), «Είσαι μεθυσμένος», «Πρέπει να κάνω ένα ντουζ» και «Είμαι πτώμα».

[photo_1]

Το ζευγάρι φέρεται να έκανε σεξ τρεις φορές σε σχεδόν δύο μήνες, ενώ αυτός της είχε προτείνει 27 φορές. Η σύζυγος χαρακτηρίζει το email «ανώριμο και προκλητικό». Οι χρήστες του Reddit φυσικά έσπευσαν να καταθέσουν τη γνώμη τους για το φύλλο, με κάποιους να δείχνουν συμπάθεια στον δυσαρεστημένο σύζυγο και άλλους να τον κατηγορούν. Ένας χρήστης έγραψε: «Ο σύζυγος έχει το δικαίωμα να ενοχλείται με αυτό, αλλά δεν έχει δικαίωμα να στείλει ένα e-mail- βόμβα όπως αυτό και, στη συνέχεια, να διακόψει εντελώς την επικοινωνία με τη σύζυγό του. Αυτό είναι απίστευτα σκληρό και εντελώς άστοχο». Αλλά ένας άλλος χρήστης έγραψε: «Δεν πιστεύω ούτε για ένα δευτερόλεπτο ότι αυτός ο τύπος δεν προσπάθησε να λύσει αυτό το πρόβλημα με έναν πιο ορθολογικό τρόπο πριν καταλήξει στη λίστα. Φαίνεται ότι το θέμα συζητήθηκε πολλές φορές, μόνο και μόνο για να απορριφθεί και σκέφτηκε πως εάν μπορούσε να το αποδείξει σε σας, ίσως να τραβούσε την προσοχή σας».

Άλλοι πάλι, πιο ουδέτεροι, βρήκαν αφορμή για να συζητήσουν την έλλειψη επικοινωνίας στις σχέσεις. «Δεν είμαι σύμβουλος γάμου» έγραψε κάποιος, «αλλά σίγουρα αν ένα ζευγάρι δεν κοιμάται μαζί όσο συχνά θα ήθελε ο ένας από τους δύο, ένα έγγραφο της Microsoft δεν μπορεί να λύσει το θέμα».

http://www.independent.co.uk/life-style/health-and-families/husband-creates-spreadsheet-detailing-wifes-excuses-for-turning-down-sex-9619111.html

ΣΧΟΛΙΑ

  1. Κυθήριος avatar
    Κυθήριος 24/07/2014 22:23:36

    Εξήγηση: Αυτός: Χλεχλές,μπουγάτσας εργασιομανής. Εκείνη: Ήθελε να βλέπει Μουντιάλ για να λιώνει με Νεϊμάρ(όρθιο και πεσμένο),Ροντρίγκεζ και Σβαϊνστάϊγκερ,γι' αυτό τον έστελνε για νάνι. Συμπέρασμα: Και τις τρείς που τού 'κατσε,ευχαριστημένος θα 'πρεπε να είναι,απομνημονεύματα έπρεπε να γράψει,όχι λίστα..

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.