#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
24/07/2011 22:47
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Η Νέα Υόρκη μπήκε στην εποχή των γάμων-gayΗ Nancy Grass και η Deirdre Weaver περιμένουν την σειρά τους για να παντρευτούν με πολιτικό γάμο στο Δημαρχείο της Νέας Υόρκης. Είναι μαζί 13 χρόνια.

Η πολιτεία της Νέας Υόρκης μπήκε σήμερα στην “εποχή των γάμων ομοφυλοφίλων” (Gay-Marriage Era) με τους γάμους 764 ομοφυλοφυλικών ζευγαριών που κληρώθηκαν μεταξύ χιλιάδων αιτήσεων γάμου.

Με πληθυσμό 19.400.000 κατοίκους η Νέα Υόρκη είναι η  έκτη πολιτεία της Νέας Υόρκης που παραχωρεί το δικαίωμα γάμου σε ομοφυλοφίλους

 

ΣΧΟΛΙΑ

 1. anonymous avatar
  anonymous 24/07/2011 23:23:01

  Θα έρθει κι εμάς η σειρά μας.
  Προχτές ήμουν σε ένα σεμινάριο με ομιλητή ένα Βραζιλιάνο. Ο τύπος μας είπε ότι ο νόμος τους προβλέπει ρητά ότι ο γάμος είναι ένωση άντρα και γυναίκας. Το ανώτατο δικαστήριο τον ερμήνευσε κατά τέτοιο τρόπο, που αναγνώρισε και σε άτομα ιδίου φύλου το δικαίωμα να τελούν γάμο.
  Ο δικός μας νόμος ομιλεί για γάμο χωρίς να διευκρινίζει αν πρόκειται για ένωση άντρα και γυναίκας. Το θεωρεί αυτονόητο. Μόνο που σήμερα πλέον δεν είναι
  Εμείς έχουμε την υπόθεση της Τήλου που εκκρεμεί δικαστικά και θα καταλήξει στο Δικαστήριο ανθρ. δικαιωμάτων του Στρασβούργου. Ο Αλιφέρης έκανε ακριβώς αυτό το ανάθεμα. Τους έδωσε τη δυνατότητα να προσφύγουν δικαστικά. Αν προσφύγουν στο Δικαστήριο ανθρ. δικαιωμάτων του Στρασβούργου είναι πιθανό να δικαιωθούν.

 2. Ian Mac Os avatar
  Ian Mac Os 24/07/2011 23:59:56

  Δεν μπορώ ποιο είναι το πρόβλημα με τους γάμους ομοφύλων. Ο κάθε ένας ορίζει την ζωή του όπως θέλει, εξάλλου, προς γνώσιν και συμμόρφωσιν η ομοφοβία, δεικνύει -ενημερωτικά- κρυφομοφυλοφιλία !

  • anonymous avatar
   anonymous @ Ian Mac Os 25/07/2011 01:00:59

   Ναι καλά η κολοβή αλεπού όλες κολοβές τις βλέπει.
   ΟΙ γάμοι των ομοφυλοφίλων δεν είναι το πρόβλημα. ΟΙ συνέπειές τους είναι το πρόβλημα.

  • TopGunZ avatar
   TopGunZ @ Ian Mac Os 25/07/2011 01:28:07

   Η πολιτική ένωση που επιφέρει ο γάμος συνοδεύεται από σωρεία δικαιωμάτων και προνομίων τα οποία έχουνε νόημα μόνο όταν η ένωση αυτή παράγει νέο ανθρώπινο δυναμικό. Είναι οικονομικά και εθνολογικά ασύμφορο πέραν του προφανούς αισθητικού, ηθικού και θρησκευτικού εκτροχιασμού. Κανείς δεν ποινικοποιεί τα φετίχ του καθενός, αλλά πιο επικίνδυνη είναι η παραγνώριση της μη φυσιολογικότητάς τους, σε βαθμό νομιμοποίησής τους.

   • Tasos avatar
    Tasos @ TopGunZ 25/07/2011 05:55:24

    "εχουνε νόημα μόνο όταν η ένωση αυτή παράγει νέο ανθρώπινο δυναμικό"? Δηλαδή ένα άτεκνο (φυσιολογικό) ζευγάρι που δεν κάνει παιδιά είτε λόγω ανικανότητας είτε για οικονομικούς λόγους, πρέπει να στερηθεί τα δικαιώματα που προκύπτουν από τη σύναψη του γάμου τους (φορολογικά κλπ) επειδή δεν θα μπορέσει να "παράγει" ένα νέο φρέσκο καταναλωτή-φορολογούμενο?
    Η εθνολογική αναφορά είναι άσχετη με το θέμα το οποίο πρέπει να περιοριστεί αποκλειστικά στην αξία ή μη της νομικής πράξης.

    • anonymous avatar
     anonymous @ Tasos 25/07/2011 12:23:32

     Το να μην έχει παιδιά ένα ετερόφυλο ζευγάρι είναι η εξαίρεση δεν είναι ο κανόνας και συνήθως κρύβεται από πίσω πρόβλημα υγείας.
     Τα ομόφυλα ζευγάρια δεν δύνανται εξ ορισμού να έχουν παιδιά.
     Ο νόμος ασχολείται πάντα με τον κανόνα και όχι με την εξαίρεση.

 3. Ο Θείος avatar
  Ο Θείος 25/07/2011 00:38:29

  Όλα τά 'χει η Μαριορή, ο φερετζές της έλειπε.
  Μια και έχουν περίσευμα, αντί για πρόσθετες τελετές στα Δημαρχεία, άς κυττάξουν να ρίξουν κανένα περιποιημένο bail out στην χρεωκοπημένη Καλιφόρνια.
  Γιατί βλέπω τον συνταξιούχο Schwarzeneger να καταφθάνει οργισμένος και αποφασισμένος, με τον κατάλληλο εξοπλισμό: Κι άν μετά τους Δίδυμους Πύργους χάσουν και το Empire State, πάει ο τουρισμός και τα επί τη ευκαιρία ζεύγη στο Βig Apple, πάπαλα.

 4. anonymous avatar
  anonymous 25/07/2011 00:50:13

  taxalia:
  Βιομηχανία εικονικών γάμων σε εκκλησία παράνομης αίρεσης στην Ομόνοιας. Πάντρεψε όλη τη Νιγηρία ο "παπάς".

  Γράφει μεταξύ άλλων, στην ενδιαφέρουσα επιστολή του, αναγνώστης, παραθέτοντας και τα αποδεικτικά έγγραφα, ότι:
  Σε εκκλησία αίρεσης που βρίσκεται κοντά στην Ομόνοια, ο υπογράφων ιερέας της εκκλησίας, Λ.Σ. τελεί γάμους μεταξύ Νιγηριανών και γυναικών υπηκόων χωρών της Ευρωπαικής Ένωσης όπως Ρουμανία και Βουλγαρία με σκοπό την έκδοση Visa για την έξοδο απο την Ελλάδα.

  Επίσης κατά κόρον γίνονται γάμοι μεταξύ Νιγηριανών και αθίγγανων γυναικών ελληνικής υπηκοότητας για τον ίδιο ακριβώς λόγο (άδεια διαμονής κλπ.).
  Τα δικαιολογητικά περί αδείας γάμου από την Νιγηρία που προσκομίζονται στον ιερέα είναι απλές φωτοτυπίες άνευ επικυρώσης και άνευ ουδενός ελέγχου για την γνησιότητα τους.

  Αθίγγανες κυρίως απο Πύργο έρχονται στην Αθήνα αυθημερών αποκλειστικά για να τελέσουν γάμο με Νιγηριανούς.

  Το τίμημα για την πραγματοποίηση του γάμου είναι μεταξύ 5 και 7 χιλιάδων Ευρώ.

  Η όλη διαδικασία περιέχει πολλές αμφισβητήσεις για την νομιμότητά της και πρέπει να διερευνηθεί απο τις αρμόδιες υπηρεσίες.

  • Mm avatar
   Mm @ anonymous 25/07/2011 09:04:51

   5-7 χιλιαδες ευρω;;

   Και πού τα βρίσκουν τα λεφτά αυτοί οι δυστυχισμένοι άνθρωποι που θέλουν τον οικτο μας και μια ευκαιρία, όπως μας λένε τόσα χρονια;

   Σχετικά με γαμους ομοφυλοφίλων, ας επιτραπει να τελειώνουμε , αφου το ζητούν τόσα χρόνια (απορώ γιατί), να δουμε τι θα ζητάνε μετα.

   Πάντως, αυτο ειναι η χαρά των δικηγόρων (διαζυγιολόγων)

 5. ΕΥΑ avatar
  ΕΥΑ 25/07/2011 01:08:25

  Πάει..χάθηκε και το animus και το anima...Θα αλλάξει και η Παλαιά Διαθήκη σε λίγο...

  • TopGunZ avatar
   TopGunZ @ ΕΥΑ 25/07/2011 01:29:25

   Παλαιώσατε αγαπητή μου πλέον, είστε μη κουλ, μη τρέντυ, πλέον θα λέμε ΑΔΑΜ και ΜΠΑΜΠΗΣ.

   • tigris avatar
    tigris @ TopGunZ 25/07/2011 14:15:47

    Όπως επίσης Εύα και Σάρα

 6. Southlancer avatar
  Southlancer 25/07/2011 01:21:04

  Αν πληρώνουν διπλούς φόρους και δεν παίρνουν κανένα επίδομα η προνόμιο χαρισμά τους,
  αν πάνε να και όλοι σε ένα νησί να ζήσουν ακόμα καλήτερα

 7. daughter of mercy avatar
  daughter of mercy 25/07/2011 01:44:07

  Out in Nature: Homosexual Behavior in the Animal Kingdom(1-6)
  http://www.youtube.com/watch?v=LFeXwKnCUNI

  • TopGunZ avatar
   TopGunZ @ daughter of mercy 25/07/2011 02:07:21

   Δεδομένου του ότι η ομοφυλοφιλία στο ζωικό βασίλειο είναι είτε θέμα σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης είτε θέμα επικυριαρχίας, τότε υποστηρίζετε πως ένας αρσενικός υπάλληλος πρέπει να κάθεται να τον σοδομίζει το αφεντικό του, ενώ ο παππούς πρέπει να στήνεται στον εγγονό του?

   Άλλες ενδιαφέρουσες πρακτικές του ζωικού βασιλείου που θα ήθελα την άποψή σας για τη φυσιολογικότητά τους όταν επεκτείνονται στον άνθρωπο περιλαμβάνουν την αιμομιξία, τον κανιβαλισμό, τη δολοφονία του ερωτικού συντρόφου, την πολυγαμία, την πατροκτονία, την κατάποση ούρων και άλλων εκκρίσεων του σώματος, την κατανάλωση ακαθαρσιών, αίματος και λοιπών "λιχουδιών" κλπ κλπ.

   Εκτός αν το συμπέρασμά μας από το βίντεο είναι ότι η ομοφυλοφιλία είναι ένα ζωώδες ένστικτο, η καταπολέμηση του οποίου μας διαχωρίζει από τα κτήνη, οπότε είμαι απόλυτα σύμφωνος μαζί σας.

 8. Ippo avatar
  Ippo 25/07/2011 07:37:37

  Κάθε φορά το τραβάμε το σκοινί πολύ, και οι υπέρ και οι κατά. Προτείνω να συμφωνήσομε στο εξής: Γάμος, σημαίνει εορταστική τελετή υπό την επίσημη αιγίδα της πολιτείας. Για λόγους ιστορικούς, πολιτισμικούς κι αισθητικούς, σε αυτήν εδώ τη χώρα δεν μπορούμε να δεχθούμε τέτοιο πράγμα σε συμβίωση ομόφυλου ζευγαριού.
  Θα μπορούσαμε όμως να προχωρήσουμε σε μια ένδειξη καλής θέλησης, μια κίνηση που δείχνει πως ξέρουμε να ξεχωρίζουμε πότε να τιμούμε τις παραδόσεις μας αλλά και σε ποιά σημεία να εξελισσόμαστε: Σύμφωνο συμβίωσης.

  Δηλαδή τυπικά και ψυχρά οι θεσμικοί φορείς ενημερώνονται για τη συμβίωση ενός ομόφυλου ζευγαριού και τους αναγνωρίζει ως κάτι παραπάνω από φίλους ή γνωστούς. Αποδέχεται τη συμβολαιογραφική πράξη που ορίζει πως δυο άνθρωποι πορεύονται μαζί και θεωρούνται πρώτου βαθμού συγγενείς εξ αγχιστείας, με όσα αυτό συνεπάγεται.
  Εορτασμούς, τελετές, σαμπάνιες και συχαρίκια ας τα κάνουν σε ιδιωτικό χώρο, χωρίς συμμετοχή της πολιτείας. Όχι στον γάμο, όχι στην υιοθεσία παιδιών, ναι στο σύμφωνο. Σε πενήντα ή εκατό χρόνια ίσως τα πράγματα γίνουν διαφορετικά, πάντως για την ώρα σε αυτόν τον τόπο μέχρι σύμφωνο και πολύ είναι.

  Το οτι έχουμε πνιγεί πάντως από προκλητικές συμπεριφορές ετερόφυλων και ομοφυλόφιλων στην τηλεόραση, δεν πρέπει να μας κάνει να μισούμε κάθε ομόφυλο ζευγάρι εκτός τηλεόρασης, έξω, στην πραγματική ζωή. Υπάρχουν και σοβαροί ομοφυλόφιλοι άνθρωποι (είναι οι περισσότεροι) που τους αξίζει τουλάχιστον σε κρατικό επίπεδο να μην κάνουμε πως δήθεν δεν υπάρχουν ή να εξισώνουμε ειρωνικά την ομοφυλοφιλία με κτηνοβασίες και κοπρολαγνείες. Αν στο μέλλον οι κτηνοβάτες, οι κοπρολάγνοι ή παρτουζιάριδες συνθέσουν κρίσιμη μάζα κι έρθει καιρός που θα ζητήσουν κι αυτοί να αναγνωριστούν από την πολιτεία, το ξανασυζητάμε. Για την ώρα όμως ας μην αντιδράμε βρισκόμενοι σε συνεχή στείρα και καθολική άρνηση απέναντι στα ομοφυλόφιλα ζευγάρια.

  • TopGunZ avatar
   TopGunZ @ Ippo 25/07/2011 12:39:14

   Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί η ομοφυλοφιλία είναι πιο αποδεκτό σεξουαλικό φετίχ από τα υπόλοιπα που αναφέρεις. Ούτε εγκληματίες τους θεωρούμε τους ανθρώπους, ούτε μιάσματα. Έχουνε μια σεξουαλική διαταραχή η οποία δεν βλάπτει κάποιον. Άλλοι τέτοια ένστικτα προσπαθούν να τα καταπολεμήσουν και άλλοι βυθίζονται σε αυτά. Αυτό που κάθε σοβαρός άνθρωπος δεν αποδέχεται είναι η αναγωγή ενός φετίχ σε νόμιμη και δόκιμη κοινωνική πρακτική, η οποία, πέραν των ηθικών και αισθητικών ορίων του καθενός, είναι καθόλα επικίνδυνη για την οικονομική βιωσιμότητα της κοινωνίας, αλλά και για την ίδια τη διαιώνιση του ανθρώπινου είδους. Εν τέλει, τα πανηγυράκια χαμηλής αισθητικής που λες, είναι λιγότερο επικίνδυνα από αυτό που προτείνεις, την νομιμοποίηση δηλαδή τέτοιων ζευγαριών.

   • Ippo avatar
    Ippo @ TopGunZ 25/07/2011 21:14:29

    Από τη στιγμή που πρόλαβαν και δημιούργησαν κρίσιμη μάζα, είσαι στη δύσκολη θέση να το διαχειριστείς. Αν είχαν ένα απλό.. «φέτιχ» (όπως λες και ξαναλές να το εμπεδώσουμε) με παπούτσια, καπέλα ή μαστίγια δεν θα υπήρχαν απορρέουσες νομικές προεκτάσεις. Στη συμβίωση δυο ανθρώπων όμως όπου υπεισέρχεται ο παράγοντας του συναισθήματος και κάποιος μπορεί να θέλει να αφήσει κληρονομία στο άλλο του μισό, ή να κάνει δωρεά χρημάτων ή να έχει λόγο ως σύντροφος στο αν θα τον αποσυνδέσουν από μηχανική υποστήριξη στο νοσοκομείο, το πράγμα μπλέκει.
    Μπορώ να πω οτι ο προκλητικά άκαμπτος τρόπος που αναφέρεσαι συνεχώς και τόσο απρόσεκτα στον χαρακτηρισμό «διαταραχή» ή σε εκφράσεις «διατήρηση του είδους», περισσότερο πλησιάζει σε μια ξερή οπτική περί του τι είναι ζωή, γιατί υπάρχουμε, ποιος ο ρόλος μας σε αυτό τον πλανήτη. Μιλάς ωσάν να διαβάζεις μέσα από κάποιο εγχειρίδιο με τα «πρέπει» και τα «μη», φυσικώς υπερκείμενα και έξω από κοινωνικές συμβάσεις. Άρα όσο κάποιοι υποβιβάζουν την ανθρώπινη ύπαρξη σε αυτό το χώρο σχολιασμού στο επίπεδο της ζωολογίας, άλλο τόσο και χειρότερα το κάνεις κι εσύ (βλ. «πρέπει να αναπαραγόμαστε», «διατήρηση του είδους»).
    Χαρίζεις στην αριστερά μια μάζα ανθρώπων που και καλοί πατριώτες θα μπορούσαν να είναι, και ωφέλιμοι κοινωνικά. Αλλά από τα πρώιμα εφηβικά τους χρόνια και ύστερα, βλέπουν οτι ο χώρος κάτω από τον οποίο στεγάζεται ο σκληρός πυρήνας του κοινωνικού ιστού, δεν τους θέλει στις τάξεις του. Ακόμη και ωφελιμιστικά να το δει δεις, είσαι σίγουρος οτι έχεις την πολυτέλεια να δημιουργείς τέτοια έχθρα και να χαρίζεις ανθρώπινο δυναμικό στις τάξεις του ιδεολογικού σου αντιπάλου;

   • Ippo avatar
    Ippo @ TopGunZ 25/07/2011 22:39:22

    Η καθολική και προτεσταντική Δύση δεν έχει και πολλά να χάσει από τους γάμους ομοφυλόφιλων. Δεν παρουσιάζουν τις ίδιες ιστορικές εξαρτήσεις και πολιτισμικές πολυπλοκότητες του δικού μας γεωγραφικού χώρου και λαογραφικής παράδοσης. Σε είκοσι-τριάντα χρόνια το πολύ, το πράγμα είναι ξεκάθαρο. Θα έχουν υιοθετηθεί από τη μεγαλύτερη μερίδα του Δυτικού κόσμου.
    Επειδή σε παλαιότερες εποχές οι ομοφυλόφιλοι και οι αμφισεξουαλικοί κρύβονταν όλη τους τη ζωή με αποτέλεσμα πολλές φορές να καταλήγουν κατεστραμμένα ανθρώπινα ερείπια, υπάρχει εδώ και καιρό μια τάση ρεβανσισμού από πλευράς τους και ζητούν να εξισωθούν εντελώς στην κοινωνική συνείδηση με τα ετερόφυλα ζευγάρια.
    Οπότε το εξυπνότερο από πλευράς σου ως Ρωμιός είναι να μη σε πιάσουν απροετοίμαστο. Να έχεις ήδη θεσπίσει τον θεσμό του συμφώνου συμβίωσης, έτσι ώστε όταν το αίτημα για γάμους ομοφυλόφιλων γίνει αφόρητα πιεστικό να έχεις ήδη αποδυναμώσει τα σοβαρά επιχειρήματά τους. Αν τους έχεις κατοχυρώσει τη δυνατότητα να ενημερώνουν για τη συμβίωσή τους με επίσημο έγγραφο αποδεκτό από την πολιτεία, όταν έρθει η ώρα και σου ζητηθούν γάμοι και διάφορες άλλες Δυτικής προέλευσης εξωστρεφείς πρακτικές με κοινωνική νομιμοποίηση, θα μπορείς να αντιδράσεις σωστότερα, αποτελεσματικά και δίκαια.

 9. Διηνεκης avatar
  Διηνεκης 25/07/2011 08:28:00

  To όνομα γκελυ απο που βγαίνει ρε παιδιά

 10. ΕΥΑ avatar
  ΕΥΑ 25/07/2011 09:40:44

  TopGunZ
  χαχα, ευτυχώς ο Θεός μας λυπήθηκε!

 11. ΕΥΑ avatar
  ΕΥΑ 25/07/2011 10:06:46

  Διηνεκή
  Από το ΄΄Βα-γγέλη΄΄!!!

 12. NIKOLAOY avatar
  NIKOLAOY 25/07/2011 10:50:49

  ΟΤΑΝ ΣΑΠΙΣΕΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΤΑΔΙΟ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΑΘΕΙ Η Ο ΔΥΤΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΕΥΡΩΠΗ ΑΜΕΡΙΚΗ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΡΑ ΦΥΣΗ

  • εξυπνάκιας avatar
   εξυπνάκιας @ NIKOLAOY 25/07/2011 11:51:26

   "παρα φύση"? να υποθεσω οτι στη φυση δεν υπαρχει ομοφυλοφυλια και ότι οι ομοφυλόφυλοι ανθρωποι ειναι προϊόν εργαστηρίου

   • TopGunZ avatar
    TopGunZ @ εξυπνάκιας 25/07/2011 12:32:49

    Δες παραπάνω το σχόλιό μου και πες μου αν αποδέχεσαι και τις λοιπές εκφάνσεις του ζωικού μεγαλείου ως αποδεκτές ανθρώπινες συμπεριφορές.

    • εξυπνάκιας avatar
     εξυπνάκιας @ TopGunZ 25/07/2011 12:38:13

     θα δεχόσουν ο δικός σου σεξουαλικός προσανατολισμός να προυπόθετε την αποδοχή της πλειοψηφίας του κοινωνικού συνόλου? δε νομίζω. οσο για τις "αλλες συμπεριφορές" που αναφέρεις οι μισες εχουν να κάνουν με φόνο ... are you nuts?

     • TopGunZ avatar
      TopGunZ @ εξυπνάκιας 25/07/2011 12:51:27

      Τι ηλίθιος νεολογισμός είναι το "σεξουαλικός προσανατολισμός"? Ένας είναι ούτως ή άλλος ο "σεξουαλικός προσανατολισμός", όλα τα υπόλοιπα είναι φετίχ και διαταραχές. Επειδή σώνει και καλά μερικοί θέλετε σε λίγο καιρό να παντρεύονται άνθρωποι και με... γόβες, θα τρελαθούμε ομαδικώς?

      Και τι δεν καταλαβαίνεις από τα άλλα που αναφέρω? Θέλετε να μας πείσετε ότι επειδή υπάρχουν συμπεριφορές στο ζωικό βασίλειο ομοφυλοφιλικές, είναι τότε αποδεκτή μια τέτοια συμπεριφορά. Άρα όποια "πρακτική" βλέπουμε στο ζωικό βασίλειο είναι αποδεκτή. Η πατροκτονία των αρσενικών λιονταριών, η συζυγοκτονία των αραχνών ταραντούλα, η κατάποση ούρων και κατανάλωση κοπράνων των χιμπαντζήδων κλπ. Γιατί σταματάτε στην ομοφυλοφιλία? Επειδή έτσι βολεύει τα έωλα επιχειρήματά σας?

   • NIKOLAOY avatar
    NIKOLAOY @ εξυπνάκιας 26/07/2011 01:01:37

    ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΑΝ ΕΒΛΕΠΕΣ ΤΟΝ ΓΙΟ ΣΟΥ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΕ ΕΝΑ ΑΝΤΡΑ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΕΝΟΧΛΟΥΣΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ?

 13. εξυπνάκιας avatar
  εξυπνάκιας 25/07/2011 12:04:35

  by the way τρελά αγόρια : "γάμος"με τη βιολογική έννοια σημαίνει τη συννένωση γαμετών,πράγμα που προυποθέτει δύο φύλα...όπως θα έλεγε και η τρελή ο μπαμπινιώτης

 14. Ο Θείος avatar
  Ο Θείος 25/07/2011 12:23:57

  Πάντως ο γάτος μου επιμένει ακλόνητα straight. Κάθε Γενάρη πιστός στον αγώνα για παραγωγή απογόνων, και μετά αναπαύεται όλο τον υπόλοιπο χρόνο προετοιμαζόμενος για τον επόμενο γύρο.
  Ο αίλουρός μου δίνει υποδειγματικά το παράδειγμα. Άρα υπάρχει ελπίδα ακόμη για τον πλανήτη.

  • εξυπνάκιας avatar
   εξυπνάκιας @ Ο Θείος 25/07/2011 12:40:05

   είδες, τα ζώα γ..άνε μόνο για αναπαραγωγή. εμείς οι άνθρωποι γαμ.με πρωτίστως για ευχαρίστηση

   • Ο Θείος avatar
    Ο Θείος @ εξυπνάκιας 25/07/2011 13:06:26

    Ζώα, τι περιμένεις...
    Άσε όμως, τη σβερκώνει τη γατούλα και το χαίρονται αμφότεροι. Το τερπνόν μετά του ωφελίμου, αρμονικότατος συνδυασμός...
    Τώρα άν εμείς ξεχνάμε το "ωφέλιμον", ίσως "χάθηκε κάτι στο δρόμο": Κάποιοι εξελικτικοί βιολόγοι λένε ότι ο αίλουρος είναι πρόγονος του πιθήκου (με συνδετικό κρίκο τους Λεμούριους). Άρα ο γάτος είναι εξελικτικός "προπάππος" του ανθρώπου. Ίσως υπήρξε "διαρροή" κάποιων bytes στο μετασχηματισμό του DNA.

  • TopGunZ avatar
   TopGunZ @ Ο Θείος 25/07/2011 12:43:22

   Άρα είναι ανώμαλος, αφού κάποιοι σχολιαστές προσπαθούν να μας πείσουν ότι το ζωικό βασίλειο είναι ένα ατελείωτο drag show... Αντί να κάτσει να του τον σφυρίξουν, κυνηγάει γατουλίνες, τσκ τσκ τσκ, tres banal...

   • Ο Θείος avatar
    Ο Θείος @ TopGunZ 25/07/2011 13:09:47

    Να του τον σφυρίξουν; Άν δουν τα νύχια έξω από τις θήκες με τ' αυτιά πίσω, ουρά φούντα, κι ακούσουν το γρύλλισμα, θα τα κάνουν πάνω τους.

 15. Αντρίκος avatar
  Αντρίκος 25/07/2011 16:03:27

  Τα πράγματα πάνε κατά διαόλου σε αυτην την χώρα, και το χειρότερο είναι οτι νομίζουμε οτι είναι φυσιολογικό!

 16. Aris lalidis avatar
  Aris lalidis 25/07/2011 17:58:14

  Στο χωριο μου τους λενε ακομα πουσταραδες.
  Κι οταν καποιος ειναι εντιμος σου λεει " εγω
  δεν κανω πουστιες ".
  Χωριατες...

  • εξυπνάκιας avatar
   εξυπνάκιας @ Aris lalidis 25/07/2011 19:04:17

   θα οργανώσουμε ενα love parade στο χωριό σου μπας και ξυπνήσετε

 17. ασχετουά avatar
  ασχετουά 25/07/2011 19:55:57

  Γεια σας!
  Bγείτε από την ντουλάπα!
  O ήλιος είναι φίλος κι αδελφός !
  Φιλάκια

 18. Aris lalidis avatar
  Aris lalidis 25/07/2011 20:17:15

  Φουσταααααααρω.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.