19/08/2009 23:45
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

«Η Μυστική Ιστορία της Αμερικής» από τον Oliver StoneΟ πάντα αμφιλεγόμενος για τις επιλογές του Oliver Stone, ξαναχτυπά. Eτοιμάζει μια σειρά ντοκιμαντέρ που θα αποτελείται από 10 επεισόδια και θα έχει  τίτλο «Η Μυστική Ιστορία της Αμερικής».

Στη σειρά αυτή, ο  Stone υπόσχεται να εξερευνήσει σημαντικά γεγονότα των τελευταίων 60 ετών που όμως δεν έτυχαν της ανάλογης δημοσιογραφικής προβολής και έρευνας. Την αφήγηση θα κάνει ο ίδιος και όπως λέει: «θεωρώ το έργο αυτό ως την μεγαλύτερη συνεισφορά που θα μπορούσα να κάνω στα παιδιά μου και στην επόμενη γενιά… ελπίζω να συντελέσει σε μια αλλαγή του τρόπου σκέψης μας».

Τα θέματα που πρόκειται να εξεταστούν κάτω από το μικροσκόπιο του διάσημου σκηνοθέτη, είναι η απόφαση για τη χρήση της ατομικής βόμβας, ο πόλεμος του Βιετνάμ, ο ψυχρός πόλεμος και βεβαίως, η δολοφονία του Κένεντι. Όπως αναφέρεται, η σειρά θα είναι έτοιμη το 2010.

Πηγή:: Hollywood Reporter

ΣΧΟΛΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια στο άρθρο! Γράψτε το πρώτο σχόλιο!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.