Ζητούνται άντρες για Βραζιλιάνες
29/08/2014 09:00
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Ζητούνται άντρες για Βραζιλιάνες

Συναγερμός προς αρσενικά… μια πόλη της Βραζιλίας απαρτίζεται εξ ολοκλήρου από «εξαιρετικά ελκυστικές» γυναίκες, κάποιες από τις οποίες ψάχνουν επειγόντως άντρες. Στο χωριό Νόιβα ντο Κορντέιρο στη νοτιοανατολική Βραζιλία μένουν πάνω 600 γυναίκες, ηλικίας από 20 έως 35 ετών. Μερικές από τις γυναίκες του χωριού είναι παντρεμένες και έχουν οικογένειες, ωστόσο οι άνδρες τους και οι γιοι τους δεν μένουν εκεί, καθώς είναι αναγκασμένοι να δουλεύουν πολύ μακριά και επισκέπτονται τα σπίτια τους μόνο τα Σαββατοκύριακα. Οι γυναίκες που μένουν πίσω στο χωριό είναι επιφορτισμένες με κάθε είδους εργασία.

Σε κάποιες μπορεί να ακούγεται τέλειο, αλλά κάποιες επιζητούν διακαώς την αντρική συντροφιά. Γι’ αυτό και απευθύνουν έκκληση σε εργένηδες να έρθουν στο χωριό τους. Όλοι βέβαια οι εθελοντές, θα πρέπει να ζήσουν σύμφωνα με τους «γυναικείους κανόνες». «Εδώ οι μόνοι άνδρες που συναντάμε εμείς οι ανύπαντρες είναι είτε παντρεμένοι είτε.... ξαδέλφια μας. Έχω να φιλήσω άνδρα εδώ και πάρα πολύ καιρό», λέει η 23χρονη Νέλμα Φερνάντες. «Όλες μας ονειρευόμαστε να ερωτευτούμε και να παντρευτούμε. Αλλά μας αρέσει η ζωή εδώ και δεν θέλουμε να εγκαταλείψουμε το χωριό μας για να πάμε στην πόλη να βρούμε σύζυγο».

Ο περίεργος οικισμός ιδρύθηκε από τη Μαρία Σενχορίνχα ντε Λίμα, μία μοιχαλίδα που αφορίστηκε όταν εγκατέλειψε τον γάμο τον οποίο την ανάγκασαν να κάνει. Με τον καιρό εντάχθηκαν και άλλες γυναίκες που απορρίφθηκαν από την κοινωνία. Οι κάτοικοι του χωριού πάντως υποστηρίζουν ότι είναι «πολύ πιο όμορφο και οργανωμένο» από ό, τι θα ήταν εάν υπήρχαν άνδρες. «Επιπλέον, υπάρχει πάντα χρόνος για διάλειμμα και κουτσομπολιό, για να δοκιμάζουμε ρούχα και να φτιάχνουμε η μία τα μαλλιά και τα νύχια της άλλης» λέει μια κάτοικος.

http://metro.co.uk/2014/08/27/alerting-all-single-males-this-town-is-entirely-made-up-of-extremely-attractive-women-and-theyre-appealing-for-men-4847227/

ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΚΥΘΗΡΙΟΣ avatar
    ΚΥΘΗΡΙΟΣ 29/08/2014 13:36:58

    Στο συγκεκριμένο χωριό συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο από ό,τι συμβαίνει στη χώρα μας. Στα δικά μας χωριά οι κοπέλες δε βλέπουν την ώρα να φύγουν για τις πόλεις και τη μεγάλη ζωή...

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.