07/08/2009 12:40
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Εθισμένος στο ιντερνέτ έφηβος ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου.Νεαρός έφηβος ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου από τους υπεύθυνους  μιας κατασκήνωσης στην αυτόνομη περιοχή της Κίνας, Guangxi Zhuang. Οι γονείς του 16χρονου νεαρού Deng Senshan, είχαν πληρώσει $1.000 προκειμένου ο γιος τους να ενταχθεί στο πρόγραμμα της συγκεκριμένης κατασκήνωσης που έχει ως αντικείμενο την απαλλαγή των παιδιών από τον εθισμό τους στο διαδίκτυο. Ο Deng κλείστηκε στην απομόνωση μόλις μερικές ώρες αφού έφτασε στη κατασκήνωση και λίγο αργότερα τιμωρήθηκε με ξυλοδαρμό για πειθαρχικούς λόγους και πιο συγκεκριμένα διότι έτρεχε πολύ αργά….

Μόλις το προσωπικό της κατασκήνωσης αντιλήφθηκε τη σοβαρότητα της κατάστασης του εφήβου, τον μετέφεραν σε νοσοκομείο που απείχε τρεις ώρες από τον τόπο του συμβάντος  αλλά δυστυχώς ο νεαρός ήταν άτυχος καθώς  πέθανε 10 λεπτά μετά την εισαγωγή του σε αυτό. Η αστυνομία έχει συλλάβει  τους τρεις «συμβούλους» της κατασκήνωσης που ενεπλάκησαν στο περιστατικό αλλά οι γονείς του νεκρού παιδιού πιέζουν και για το σφράγισμα της εν λόγω κατασκήνωσης. Όπως λέει ο Deng Fei , πατέρας του νεκρού: «Ο γιος μας ήταν υγιής και δεν ήταν εγκληματίας. Είχε απλώς εθιστεί στο ιντερνέτ και για αυτό το λόγο τον εγγράψαμε στη κατασκήνωση… πρέπει να δικαιωθούμε.»

Πηγή: Global Times

ΣΧΟΛΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια στο άρθρο! Γράψτε το πρώτο σχόλιο!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.